0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (172 puan) tarafından
Ağzının içi dudaklarının altı hep bembeyaz pamukçuk gibi oldu onu kullanmaya başladıktan sonra nasıl geçer iştahsız kulaklarını çekiyor hep emmek istiyor yani yapıştı bana ağlayıp duruyor kafayı yicem yardım edin nolur

7 Cevaplar

+3 oy
(441 puan) tarafından
Pamukçuk ağız ve göğüs hijyeni ile ilgili bir durum. Tetagilden kaynaklı yaşayan varsa yorum yapacaktır, ancak sanmıyorum. Dişini kaşısın diye verdiğiniz diş kaşıyıcı ürünlerin temizliğine dikkat edin, karbonatlı su yaparak mendili değdirip parmağınızla silebilirsiniz. Mama kaynaklı dilinde oluyordu kızımın bebekken, ama fazlalaşırsa dudak dışına kadar bile artabilir önlemini alın. Diş kaşıyıcıları da dolapta bekletip verirseniz damakları rahat eder
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben aylardır tetagil kullanıyorum böyle bir şikayetimiz yok. Zaten alakası yoktur . Göğsünü temiz tut çocuğun ağzına aldığı şeyleri yıkamaya çalış ve karadut şurubu kullan pamukçuklar için doktorlar karbonatlı suyu önermiyor 
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Tetagil uzun süre kullandim böyle bir sorun yaşamadım, gögüsünüz emmeden önce silin, ağzına oyuncak alıyorsa mutlaka yikayın oyuncakları. Eczanede bir ilaç var adını unuttum çok iyi geliyor gidip eczaneye durumu anlatırsan verir.
0 oy
(172 puan) tarafından
Herkese çok teşekkür ederim yorumlarınız icin
0 oy
(2,376 puan) tarafından
Ben dahil tetagil çok kullanan var çevremde hiç öyle bişey yaşamadık 
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Kulaklarını çekiyorsa kulağı ağrıyor olabilir bir dr götürün.

Pamukcukdan beyaz olabilir temiz bir bez parçası ile karbonatlı su ile ağzı için yavaşça temizleyebilirsin pamukcuk ise bir kaç güne geçer.Kendi gogus ucunda aynı şekilde emme öncesi temizlemeyi unutma.

Ama kulağını cekistiriyorsa enfeksiyon olmasın gözden kaçmasın takipte olmadan fayda var ateşi vs var mi çıkacak mı dikkatli ol ,geçmiş olsun.
(172 puan) tarafından
Ya tamam canım benim
0 oy
(747 puan) tarafından
Biz kullandik ama biyle bisey yasamadim hic pamukcuk olmadi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 173 göst.
19 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde meva1 (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 423 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 2,659 göst.

Kategoriler

1,467,842 soru

24,050,034 cevap

329,623 kullanıcı

...