0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (796 puan) tarafından
Eşim kumar oynamaya gitmiş arkadaşıyla 31 Mayıs'ta ben bunu dün öğrendim o arkadaşının eşi anlattı o gece kumar oynamaya gitmiş benimkinden 10 bin TL borç para alıpda oynadı dedi bana sürekli oynamıyorum öyle huylarım yok diyor kadın benden duyduğunu söyleme dedi çocuklar üzerine yemin ettim

Haritadan baktım gitmiş o tarihte kadına ilk başta inanmadım

ben şimdi bu konuyu nasıl konuşabilirim eşimle 

Eşim en ufak şeyde bağırıp çağırmaya başlayan birisi öyle yaparak konuyu kapatır genellikle 

2 Cevaplar

0 oy
(537 puan) tarafından
Si....... Gitsin at götüne tekmeyi pislikler cok iyi bir şeymiş gibi sanki ailen arkandaysa boşan çünkü bu kumarin sonu çok kötü herseyi yapar o kumara para bulmak için babamin bize yaptığını cümle alem bilir bir kumar parası için gece gunduz beni calistirirdi bana kumar parasi getirceksin diye vermedimde beni doverdi annemi doverdi ben evlendim kurtuldum ama annem hâlâ onun kahrını cekior akilsiz anam gel seni kurtarayım dedim ben kocami seviyom dedi simdi kari kis alkol kumar her pislik var  o yuzden sadece evladin için yaşa ve kurtar o evladini  babamda zamaninda milletten paralar almış kizimi size vereyim sizde bana süt hakki verin diye millet kapımıza dayandi kizini satti parasini verdik diye yasadiklarimi gorseydin öldürüyüm kurtuluyum dedim o pisliği annem yapma gencsin dedi annem durdurdu yoksa bi zehire bakardi işi
(796 puan) tarafından
Kıbrıs'ta yaşıyorum onun izni olmadan çocuklarımın çıkışını yapamıyorum elim kolum bağlandı
(1,113 puan) tarafından
Kumar borcu namus borcu derlerdi. Demek ki gerçekten öyleymiş. Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun... Bundan sonraki hayatınız hep güzelliklerle geçsin inşallah.
(537 puan) tarafından
Babamla asla görüşmüyorum çok şükür kurtuldum ondan sana da tavsiyem ordan bi sekilde kurtul ve bosanacagini soyle
-Reklam-
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Açıkça konuşun, çare olmazsa evliliğinizi bitirin. Bu konu bu kadar net bence. 

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 900 göst.
10 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll. (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 207 göst.
0 oy
4 cevap 134 göst.
12 Haziran 2025 Para & Ekonomi kategorisinde esra.0202 (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,019 soru

24,066,842 cevap

330,409 kullanıcı

...