0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (18,478 puan) tarafından

image

image

el ayak hastalığı olabilir mi kızlar? Alerji aklıma geldi ama hiç değişik bir şey yedirmedim alerji yaptım. İsilik desem böyle yaralar oluşmaz. Aklıma az önce el ayak hastalığı geldi. Acile gitsem ne yaparlar tahlil vs yaparak mi anlaşılıyor yoksa böyle muayenede anlaşılır mı ne olduğu 

2 Cevaplar

0 oy
(18,478 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

image

avuc içi de böyle 
(361 puan) tarafından
U.yuz mu dedi
(361 puan) tarafından
Bence u.yuz değil ağız içlerine ve genital bölgesine dikkat et poposunu ayak ve al parmak aralarına eğer oralarda çıkmaya başlarsa kesinlikle u.yuz değil el ayak hastalığı ağzının içinde diş etlerinde ve dilinde çıkarsa mutlaka çocuk doktoruna götür
(18,478 puan) tarafından
Kasıklarına kadar çıktı sivilcelenmeler. Zaten ben randevumu almıştım salı gününe geçmezse o gün çocuk doktoruna götürürüm.
(361 puan) tarafından
İhmal etme canım bence bu u.yuz değil çünki onda böyle olmuyo o daha çok isiliğe benziyo
(18,478 puan) tarafından
Evet canım biliyorum 4 yıl önce bende olmuştum
-Reklam-
0 oy
(15,596 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Etkimin kızından önce oğluma sonra kızıma geçti 
Oğlum çok ağır geçirdi hastaneye gittik 40 derece ateşi vardı 
Elleri ayakları ağız kenarları ve poposu böyle olmuştu 
Kızım da sadece elleri avuç içi ayak altı ağız kenarlarında olmuştu 

Sizin sadece bacaklar da öı oldu Doktor bakınca anlıyor Krem vermişti sürmemiz için 
(18,478 puan) tarafından
Bacaklarında böyle yoğun var ayağının üstünde var. Bir de avuç içinde bugün fark ettim çıkmaya başladı 3 5 tane. Ateşi yok ama huysuzlugu var sabaha kadar ağladı uyumadı
(15,596 puan) tarafından
El ayak hastalığı galiba
Kızım gece 4 de kalktı avuç içlerim acıyor diye
Ağrı yapmıştır ondan uyumamıştır
(18,478 puan) tarafından
Netten araştırdım biraz ağrı yapıyormuş zaten. Bugün götüreyim bari acile. Yavrum sıcaktan da bunaliyor bir de bu çıktı başımıza
(15,596 puan) tarafından
Bak foto attım kızımın böyle başladı oğlum da büyük büyük sivilceler özellikle ğoposunda
(18,478 puan) tarafından
Oğlumun da buna benzer bilek kısmında çıktı bir kaç tane. Uyusun fotosunu çekerim uyanıkken bırakmıyor.
(15,596 puan) tarafından
Ateşi çok çıkmasın dikkat et
(18,478 puan) tarafından
Dün sabah uyandığında çok az bı vücut sıcaklığı vardı ama ateşlenme falan olmadı şükür. Ama dikkat edecem tabi.
(15,596 puan) tarafından
İyi şükür ateşi olmasın

Bize dr bir damla ve çıkanyerlere krem verdi
(18,478 puan) tarafından
Yukarı avuçlarıni da sabitledim
(15,596 puan) tarafından
Gördüm El ayak hastalığı yayılmış iyice ilk 3 gün zor oluyor ağrı yapıyor  sonra yavaş yavaş azalıyor 10 güne tam geçiyor
(18,478 puan) tarafından
**** olmuş malesef
(15,596 puan) tarafından
Aa uyuzz mu
(18,478 puan) tarafından
Evet öyle dedi doktor. Görür görmez uyuzz dedi.
(15,596 puan) tarafından
Iyuz bilmiyorum oda nu şekil öi oluyormuş

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 287 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevda01 (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 178 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
+1 oy
6 cevap 144 göst.
9 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kbr.068 (41 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,868 cevap

331,137 kullanıcı

...