0 oy
517 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (39 puan) tarafından
Hanımlar benim 9 kaynım var eşim hepsine abbileriyle bayrama gitti beni abbimede istemeden götürdü oda yolda seninle bı yere gitmek istemiyorum dedi abbisiyle bu 4 gündür gezmedigi yer kalmadi  benim bildiğim insan karısıyla gider karısına vakit ayırır napmam gerek 1 yaş çocuğum var sıkılıyor evde ablamın Bayramı'nda bugün tek başıma gittim gelmedi 

7 Cevaplar

0 oy
(33 puan) tarafından
Neden seninle biyere gitmek istemiyormus
(33 puan) tarafından
Karsina alip konusucaksin senle neden zaman gecirmek istemedigini soylesin bakalim belki konusarak cozulebilecek bi durumdasinizdir
(39 puan) tarafından
Aldım abla konuştum saçma sapan bahane ureti ya sevmediğini anlıyorum ***** dil ya insan anlaşılıyor napmam gerek bilmmiyorum
(33 puan) tarafından
Baska secenegin varsa ailenin yanina dönmek calisip cocuguna bakmak gibi bosanacaksin sevgisiz saygisiz ömür gecmez. Ama yoksa kabulleneceksin sende onu umursamycksin aklında kalbinde bitirip evinde çocuğuna odaklanarak yasycaksin
(39 puan) tarafından
Ailem yok yok arkamda dil
(39 puan) tarafından
Yo çocuğuma vakit ayırıyorum gezdiriyom yarinda daha güzel yerlere goturucem covuk evde sıkılıyor
-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından
niye evlenmis kardes kardes gezeyiermis.
(39 puan) tarafından
Nebilim
(9,080 puan) tarafından
yenimi boyle oldumu. evlendiginizden beei boyleyse ilk yaptiginda hoop hayirdir hemserim ben evdeki saksi falanmiyim sen gecezen ben bitki gibi durcam . kendi basima tek tabanca dul kadin gbi oraya biraya ki gidecem . sen dul adam gbi kendi kendine arkadasinla esin dostunla mi takilcan ee niye evlendik biz sadece o isi resmiyette yapmak icin mi falan diye en bastan acar agzimi yumardim gozumu
(39 puan) tarafından
Allah'a havale etmek en iyisi
(9,080 puan) tarafından
he ozaman  sen zaten memnunsun halinden demekki sorun yok.  korlee sagirlar birbirini agirlar modu takilin zaten eain anlamis demekki halinden mmnun bu diye o da koyvermis gitmis degisk .
0 oy
(4,815 puan) tarafından
Buyuk bir ders verilmeli eşine... madem seni istemiyor yaninda, kal abinde bikac gün 
(39 puan) tarafından
Ailem arkamda dil işte sorun burda
0 oy
(4,371 puan) tarafından
İşte esler böyle böyle birbirlerinden uzaklaşıyor. Ayrı gayrı takılmak ne ? Allah yardımcın olsun bacım 
(39 puan) tarafından
Evet napicam bilmiyorum
0 oy
tarafından
Canım bence eşinle konuş önce insan gibi ailene de boşanıp başınızın etini yememi istemiyorsaniz boşanma taraftarı değil iseniz gelin adam akıllı şununla konuşun arkamda değilsiniz anladım arkamdaymis gibi yapsanız da yeterli yani konuşun kızın bari düzelme ilerleme belki olur de baktın olmadı canım ben ailen yanında değilse boşanma diyemem çünkü bazen  aileler yüzünden cinayetler işleniyor 2 sene önce sırf ailesi sahip çıkmadığı için kimse sahip çıkmadığı için kimse inanmadığı için iki evladını da toprağa verdi o anne biri 2 yaşında biri 3 yaşında kizlarini toprağa verdi o kadın babası tarafından öldürüldü yani demem o ki ailen arkanda olmadı diye bu evliliği sürdürmek zorunda değilsin eğer evladına güzel bir gelecek yoksa eğer senin için de bir güzel bir gelecek yoksa bu adam seni süs diye kullanıyorsa nefsini köreltmek için kullanıyorsa o adamdan sana fayda gelmez canım ailene güvenip de kimseye güvenip de boşanacağım deme öncelikle kendine güveneceksin kendin ayaklarının üzerinde duracaksın çocuğuna bakabilir miyim nasıl bakabilirim diye düşüneceksin o şekilde boşanacaksın yoksa kimseye güvenme buradakilerin çoğu ailen arkandaysa yapacak bir şey yok çekeceksin demişler ama yanlış demişler ailen arkanda olsa da olmasa da sen doğru bildiğin yolda ilerleyeceksin canım hayata bir kere geliyoruz Allah'ın en sevmediği helal boşanmaktır ama Allah'ın emirleri de var karının hakkı var eşin hakkı var bunları gözetmeyen insandan da eş olmaz baba da olmaz hani şimdi birinci çocuğun var ilerleyen zamanlarda sabredeyim diyeceksin üç belki dört belki beş çocuğun olacak bu sefer hiç kurtulamayacaksın benim komşum vardı kadın 3 tane çocuğuyla boşanmıştı ve tek başınaydı kimsesi de yoktu ailesi de arkasında değildi kadın tek başına tamam devlet sahip çıktığı devlet gerçekten çok sahip çıktı çok yardımcısı oldu hem zaten sen böyle bir şey yapmasan kocan daha düzeleceği yok belki düzeleceği varsa seni kaybetmek korkusu yaşadığı için evladını kaybetme korkusu yaşadığı için belki düzelebilir de bu da olabilir belki hiç de düzelmeye de bilir yani sen bir adım atacaksın sen bir dur diyeceksin sen o sınıra koymadığın zaman o adam seni istediği gibi kullanacak çünkü biz kendim değerimizi kendimiz düşeriyoruz erkeklerin gözünde tamam canım tamam tamam her şeyini tamam dediğimiz için erkeklerde bunu fırsat bilerekten bize kullanıyorlar geneli hep öyledir o geri kalanı da tek tük işte yani değer veriyorlar seviyorlar sayıyorlar yani benim sana diyeceğim o kadın şu an kocası başında yok ama 3 tane çocuğun başında anne de baba da o gayet de güzel çocuklarına bakabiliyor çalışa da biliyor çocuklarını okula götüre de biliyor yani senin bir tane bence bir çocuğunla ayağın üzerinde durabilirsin biz kadınlar her şeyin üstesinden gelebiliriz bence bir kimseye gerek yok ayakta durabilmemiz için bir şeyleri yapabilmemiz için şu an benim ailem yanımda yok konuşmuyorlar eşimle şükür mutluyum evet iyi ama eşim bana kalkıp aynı şeyleri yapsa veyahut boşanma sebepleri olsa baktım düzelmiyorsa ikinci hamileliğim şu an bir kızım var ailemin kapısına gitmezdim gitmem de tek başıma ayaklarımın üzerinde durabilirim ben evladıma hem anne hem de baba olabilirim bu yüzden dolayı sen de kafana takma yani işte annem babam yanımda değil ben nasıl olacağım böyle şöyle deme yani anne baba bir yere kadar seninle çok iyi ilgilenseler bile senin arkanda dursalar bile sen o evde kendini sıkışmış fazlalık çocuğunun yediği lokmaları sanki sayılıyormuş gibi aslında öyle değil saymıyorlar evet iyi anneler iyi anne babalar evladının arkasında duran anne babalar saymıyor bak benim babam da saymazdı ben kaç defa gittim ayrılacaktım eşimden ama yemin ederim çocuğum yoktu o sıra ama hiçbir şekilde lokmalarım sayılmadı hiçbir şekilde fazlalıkmışım gibi davranılmadı aksine hastalanırdım koşarlardı işte hemen hastaneye götürürler de bir şey olurdu hemencecik yaparlardı ama şu sonki gelişim değişimle barıştığımdan sonra kabul etmediler istemediler hani eşim de kumar yok içki yok kötü bir huyu yok yani tek kötü huyu beni kıskanmasıydı ve herkesin üstüne gelmesiydi bana şiddet uygulamıştı öyle böyle bir şiddet değildi ama bu seferki geldiğimde hiç öyle bir şey yaşamadım yani şiddeti bulmazsa da bağırması çağırması hiçbir şekilde olmadı olmuyor da yani o adamla bu adam arasında kocaman fark var çünkü o zaman ki adam 20 yaşındaydı o zamanki adam 27 yaşında arada kaç sene geçmiş ve kaybetme korkusu yaşamış bir daha kaybetmek istemiyor hele ki evladı olduktan sonra o yüzden dolayı hareketlerine diye dikkat ediyor laflarına da dikkat ediyor ama şimdi ayrılamıyorum da yok ters iş o yüzden dedim aynen öyle güvenme canım yani kimseye güvenerekten çıkma bu yola kendini her zaman bir fazlalık hissedeceksin her zaman işte biz olmasaydık böyle olmazdın biz olmasaydık sen çocuğuna bakamazdın sen çocuğunun arkasında duramazdın o adamdan kurtulamazsın yaşadıklarını hak ediyorsun diye kelimeleri işitmezsin o yüzden sana tavsiyem içinden ne geliyorsa o şekilde yap kalbin yüreğin ne diyorsa onu yap vicdanın rahat edeceği şeyi yap sonra yarın değil öbür gün ah vah deme kimseye de güvenme eşiğinde böyle şimdiden yapıyorsa hele ki çocuk varken ilerleyen zamanda neler neler yapmaz Allah bilir o yüzden dolayı kendine eşine de kaptırma ailene de kaptırma sen sen ol çocuğunun annesi ol ayaklarının üzerinde dur güçlü ol
0 oy
tarafından
Benim annem derdi hep sana sahip çıkacak seni ezdirmeyecek bi ailen yoksa eş te kaynana da sana herşeyi yapar çünkü ne bi çekingenleri olur ne de utanmaları malesef ailen arkanda olsaydı kocan da öyle olmazdı ha diyelim yine de öyle o zaman çocuğunu alır ailene giderdin o da sürünseydi
0 oy
(72 puan) tarafından

Offf hiç biter mi eş sorunu köklerini kurutmak lazım :angry:

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 221 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Begonvilllllll (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 189 göst.
19 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hlmeren (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
9 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 210 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Amine su (3,417 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,888 soru

24,146,548 cevap

334,690 kullanıcı

...