0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (363 puan) tarafından
Kızlar benim bı arkadaşım var kocası durmadan alkol kullanıyor kurban bayramın da bile içtiğini söyledi sürekli eve sarhoş gidiyormus ya meyhanede yada arabada içiyormus eve sürekli gec gidiyormus vs durumları da baya iyi arkadaşım da normal karşılıyor kimsenin özeli ilkeleri vs beni ilgilendirmez ama kızlar söyle birşey sormak istiyorum benımde eşim eve birkaç kere sarhoş gelmişti hemde ben lohusaydm ama bana çok ters gelmişti bunun yüzünden kavga çıkmıştı evde şimdi düşününce acaba ben mi fazla sorun ettim diye düsünüyrm sürekli içmeye giden sarhoş olan koca sizce doğru mu? Arkadaşım dıyor kı içip evde sızar diyor bazen çok geç gelir ama ben alıstım diyor şimdi düşününce böyle şeyleri sorun etmek yanlış mı? 

4 Cevaplar

+3 oy
(93 puan) tarafından

sorsan müslüman mısınız diye elhamdulillah derler. ama içmeye, yatmaya kalkmaya gelince de herkes özgür istediği şeyi yapmaktaaa diyorsunuz. kusura bakmayın ama bir kere müslümanım dediğiniz zaman kuran'da geçen emirlere, harama helale uymak ZORUNDASINIZ. 

Kalu belada işittik itaat ettik diyerek Allah ile ahitleştiniz.. ruhlar ve Allah azze ve celle buna şahittir. özgürüz falan demeyin. dinde zorlama yoktur ayeti size inmedi. bu dine girmek istemeyenler için indi. siz müslümansınız(!) ya..
(9,512 puan) tarafından
Sana sarılabiliyor muyum ağzına sağlık +++
(363 puan) tarafından
Evet elhamdülillah müslümanım. Durum benden ötede. Benim çok şükür kötü alışkanlıgm yok ailemin de yok eşim ben lohusayken sarhoş gelmişti ve ben çok büyük olay çıkarmstm bana da çok ters ben bazen düşünüyorum acaba nem mı çok olay çıkardm diye zaten boşanma sürecindeyz
(93 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun..
-Reklam-
+1 oy
(9,082 puan) tarafından
icip evde sizan adam ne boka yararki. eve sarhos arad abi gelinir tamam ama meyhane bar pavyondan degil. kimsenin ahireti beni ilgilendirmez gunahindan sevabindan banane. ama parayi pulu evin diskini orda burda kari kizla icki masalarinda yiyen koca olmaz. evde icip icip sizan koca da olmaz.  benim esim arkadaslariyla yemege cikar. bikac bisey icer araba kullanabilecek sekilde . yemegini. etinin mngalinin yanina yer icer gelir. gittigi yerler nezih yerler. oyle karikizi ayagi olmaz. gittigi kisiler genel mudurler bolge mudurleri sirket patronlari  falan
(363 puan) tarafından
İşte bununda kocası sanayici büyük fabrikaları var sanayici adamlarla içiyormus zenginler kötü yerlere gitmezler ama arkadaşım kapalı bı kadın
(9,082 puan) tarafından
kapali yada acik farketmez . oki tarafta esi yanacak. kimsenin ahireti kimseyi baglamazki. eve İl zurnq sarhos gelmesi sizmasi falan  evde icmesi kabul edilemez . disRd insan gibi keyifle icsin zikkimlansin gelsin sapitmadan. sathos ayakta duramaz vaziyette esimi horsem ben ona acirim es olarak erkk okarak gormem ezik bir mahluk olarak gorurum gozumde zerre degeri kalmaz.
0 oy
(537 puan) tarafından
Sana şunu soyleyim canim o arkadasinin durumu iyi oldugu icin para tatli oldugu için bahaneler buluyor haram tatli geliyor içki icen alkol alan adamdan bi cacık olmaz hicbirseyine guvenmem inanmam egerki o kadının durumu iyi olmasaydi cocuklarinin rizkini alkole veriyor diye kavga cikartirdi ama arkadasina para baya tatli gelmis tencerenin dibi kara seninki benden kara hesabi icki haramdir asla tavuz vermem asla kullanamaz kullanirsa sonuclarina katlanir helali.harami ayirt edemeyen insandan bi zındık olmaz bu alkol yüzünden zamaninda cok sevdigim cok asik oldugum ugruna ölecegim birinden vazgectim hemde acısını çeke ceke çünkü sonuclarinin ne olacagini biliyordum ve hala ayniymış insanlar degismez
0 oy
(9,512 puan) tarafından
Büyük sözüme tövbe ben asla kabul edemem başlarım öyle ilkeyede benimde ilkem ayyaş adamla evli olmamak 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 722 göst.
1 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merve remzi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 896 göst.
0 oy
20 cevap 2,351 göst.
15 Mart 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (490 puan) tarafından soruldu