0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından
Bebeğim 3 ay 10 günlük. Zaten gazlı bir bebekti bu iki gündür gazın zirvesini yaşıyoruz. Kakasını yapmadı iki gündür durmadan gaz çıkarıyor masaj da yapıyorum kendi de ikinip zorluyor kendini ama hâlâ gazdan acıyla bağırıyor. Her sabah rezene içerim yediklerime dikkat etmeye çalışırım ama ne oldu bu ara biliyorum. Siz gaz problemini nasıl çözdünüz anneler. Ana kucağında kendi de rahat rahat gazını çıkarıyordu onu da yapamıyor bu ara ne yapacağımı bilmiyorum. Yarın da böyle olursa hastaneye götüreceğim ama çok da götürmek istemiyorum lavman falan bilemedim kendi çıkarıp rahatlasın istiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(5,143 puan) tarafından
Bebeğin rahat değilse kesinlikle götür canim, ayrıca gaz damlan yok mu ? Kesinlikle düzenli gaz damlası kullanmalisin ben lavma yaptirdim mecbur çocuğum aşırı ağlıyordu sonra rahatladı. 
(126 puan) tarafından
Nurce harveys kullanıyorum bu ara her gün işe yaramıyor maalesef. Lavman nasıl yaptılar bebeğim o zaman da acı çeker mi
(5,143 puan) tarafından
Ufacık bir şişe var onu fitil yapar gibi yapıyorlar. Yani ağlıyor ama susuyor. Benim mecburen yapmıştı doktor o da eğitim araştırma hastanesiydi. Sab simplex önerdi bana o doktorum bende işe yaradı. O sayede çocuğum rahatladi. Ayrıca duş aldır ılık su çok işe yarıyor. Ve zeytinyag varsa popo deliğine sur uyarıyor yapar rahatlar. Yarım çay kasigida icerbilirsin bunu bana ebe demişti.
-Reklam-
0 oy
(4,736 puan) tarafından
Lavman bebekken asla yapmadim  ama duphalqc diye bir surup onerdi doktor recetesizde satiliyor. 1 3 kere onu icirince rahatladi cocuk
0 oy
(14,545 puan) tarafından
Nurse harveys +biogaia ile birlikte kullanınca işe yarıyor canım

Çoğunlukla 4 cu ayda geçiyor az kalmış canım Allah kolaylık versin 
0 oy
(557 puan) tarafından
Biogia metsil dönüşümlü verdik çok sey denedıken son bunla kurtardık amcam eczacı o önerdi amcam hep dediği en iyi markada alsan etkı etmeyebilir deneye deneyr sonunda bunla kurtardık neler çektık artk kızımla aglıyorduk sesı gidiyordu bagırmaktan piskolojım alt üst oldu şimdi 14 aylık fındık kurdu
0 oy
(2,248 puan) tarafından

image

doktoruna danışıp kullanabilirsin canım 
0 oy
(14,927 puan) tarafından
Ben her gün 1 çay kaşığı zeytinyağı verirdim valla 4 ay asla çare bulamadım neler denedim kendi kendine geçti büyüdükçe 
0 oy
(380 puan) tarafından
Kimyon çayı  içebilirsin birde yere bıraktında elini ayagını oynattıgında kendi gazını çıkarır. 
0 oy
(739 puan) tarafından
Aci elma yağı ada çayı yağı diyede geçer aktardan alın iki üç damla karnına damlat saat yönünde maaş yap ikiser damla ayaklarının altına damlar masaj yapıp çorap giydir gaz damlasını da ver on dakkaya kalmaz başlar atmaya gazo düzenli günde iki defa kullanabilirsin ben öyle çözümünü buldum çok gazliydi bebeğim ufak bir hırıltı üşütme gibi olunca ayak altlarına birde göğsüne sürünce terletip iyileştiriyor hala kullaniyorm ben 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde _queen_ (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Kubraaaaaaa (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.

Kategoriler