0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından
Bu insanlar manyak gercekten öyle bu neyin  kafasi anlamiyorum ama Allahin verdiğine laf söyleme cürretini kendilerinde bulmalari cok asabimi bozuyor.. kaynanam bile hala bitane daha yap belki kiz olur diyor.bayramda koylerindeydik mezarlik ziyaretinde komsusu diyorki aaa 2side oglan bi kiz veremedin mi kaynanana sonra baska eve gidiyorz baska yokmu ikiside oğlanmi eh olsun napcan diyor hamileykende hep duydum bunlari aaa karnindakidemi erkek tüh olsun laflarını eminim 2kızım olsa bu zorbaliğa yine maruz kalacaktim yaşları başlari vardi tanimadigim insanlar kaynanamin ahretlikleri ama şuda kesinki ger yaşlı saygiyi hak etmiyor ;( ben asla kimseyr bunu yapmadim yapmam ne münasebet Rabbim layik görmüs vermis evlat evlattır oyle bi icimi dökmek istedim size

10 Cevaplar

+1 oy
(807 puan) tarafından
Aman hiç kafana takma , Allah hayırlı evlat eylesin çocuklarını maşaAllah, dediğin gibi 2 kızın olsa erkek sorarlardı bu sefer kimseye yaranamazsın. Keşke böyle diyenlere tüh sana deseydim belki yardımcı olurdun kız olmasına bilemedik deseydin böyle patavatsızLara sende lafını esirgemiceksin
-Reklam-
0 oy
(2,415 puan) tarafından

İki tane kızım var aynı şeyleri bende yaşadım halen de yaşıyorum resmen beni teselli ediyorlar :D 

(252 puan) tarafından
Evet ya birde bah tüh olsun diye bana aciyip teselli veriyorlar
0 oy
(282 puan) tarafından
İnsanlarin ne dedikleriyle bu kadar ilgilenme kendini yıpratırsin.dedigin gibi 2 kızın olsa bu seferde oğlun yok mu derler .Allah'ın işine karışmak hiç birimizin haddine değil.Yeterki sağlıklı ,hayırlı ,Rabbim yolunda gençler olsunlar.Onlara aynen böyle de Allah'ın işine de karışmayın bir zahmet diye.İnsanimiz cahil ,ne konuştuklarını bilmiyorlar
(252 puan) tarafından
Sey varya bitane daha dogur belki erkek olur belki kiz olur olmak zorunda mi
(282 puan) tarafından
İşte laf olsun torba dolsun.Dillerine yuva yapmış böyle söylemler .Başka konuştukları bişey yok .Tek amacımız çocuk doğurmak.Cocuğun cinsiyetini bizim belirlememizi beklemeleri :) her yerde var bu insanlardan çokta şaapmamak lazim salla
0 oy
(16,546 puan) tarafından
Genelde kızı olana yapiyorlar bu zorbalığı. Oğlu olana şehzade doğurmuş hürrem muamelesi yapılıyor. Kızı olana acıyorlar. 
(16,546 puan) tarafından
İşte işin tuhafı bana bu baskıyı yapan teyzelerin hepsine kızları bakıyor ve utanmadan hala gelinlerini övüyorlar.
(252 puan) tarafından
Ben bunu annemde cok gördüm cocukken bu yüzden cok cektim annem erkek dogurcam diye kendini paralamis hatta kız oldugumu anlayip benj düşürmek istemis en son oğlan kardesim oldu ve annem ona resmen tapiyor bize annelik yapmayi birakti kardesim dogduktan sonra kadij oğluyla kafayi yedi ama her zor zamanina ben yetisirim kendide der bize sen bakarsin sen merhametlisij ama bütün imkanlarını malinı emekli maasını ogluna seferber eder gelininin  eksiklerini alır en cok onlarınözler v.s bu döngününşu anadolu topraklarında kırılacağını sanmıyorum
(16,546 puan) tarafından
Aynı şeyler bizim ailede de var. 8 kız 1 erkek kardeşiz. Tabi tahmin edebileceğin gibi erkek evladı bulana kadar kız doğurmuş annem. Sanırım bendende bu performansı bekliyorlar ama asla yapmam. Bizimkilere erkek kardeşime resmen tapiyorlar. Varlari yoklari o oldu. Kız kardeşlerimle birlikte ev aldık , araba aldık. Annemle babam rahat etsin diye. Erkek kardeşim almiş gibi davranıyorlar , onun evi onun arabası diyorlar. Hatta onun üstüne yaptilar bile. Biz ne yaparsak yapalım yok sayliyoruz. Annem şimdide ağliyor yaşlaninca bize kim bakacak diye. Biliyor yani oğlunun bakmayacağini. Buna rağmen erkek evlat sevgileri bitmiyor.
tarafından
Ay ben hep kız evlat istedim. Hayırlısı olsun tabii ama gerçekten çok kız istedim. Allah nasip etti. İkinci düşünmüyorum ama ikinciyi düşünürsem bile kız isterim yine. Biz anneme bakıyoruz, çevremde çok iyi erkek profilleri var. Ailelerine karşı çok sınırlılar. Bana kız evlat bir başka geliyor. Tabii onlarda da hayırsız olan illa ki olur ama bilmiyorum. Kızım da kızım diyorum :))
(16,546 puan) tarafından
Bende kizlarimi kimseyle değişmem. Rabbim kız yada erkek istemekten önce hayırlı evlat istetsin herkese. Evladın kızı erkeği olmaz derler ya bende onu anladım kizlarimdan sonra. İyiki onları bana verdi Rabbim.
0 oy
(1,122 puan) tarafından

Aman bizm insanımız konuşur durur sanki senin elinde kız olsaydı erkek die yakınırlar dı:pouty:bende ilk hamileydim kaç yıl sonra tabi benimki göz aydiligi için arayan cinsiyeti sirunnca gercekden mutlu neşeli bı şekilde kızım olcak diyordum ee olsun olsun kızı olan ogluda olur sanki yılardır erkek çocuk derdi etmişim endamlari veriyoalrdi bana tuhafıma gidiyordu zaten yılardır bekliyoruz kızı erkek hiç fark etmezdi onu geçtim hemen hamile kalsaydım bile ilktir nasibimizde ne varsa onu görcez insanalr çok sorar bu lafalri takmamak gerek sağlıklı olsunalrda vallh doğurana kadar buyutene kadar insandan ömürden ömür gidyor kiziymis erkeyimiş ne önemi var 

(252 puan) tarafından
Aynen öyle ya akillariyla zorları var suna bak kizim olcak diyorsun kizi olanin ogluda olur diyorlar lafa bak ya belki ben istemiyirm tek kızim olsun istiyorum yeter diyorum
(1,122 puan) tarafından
İşte VAllh rabbim hayırlı evlat  ve sağlık versin doğum yapalı 14 gün oldu kızımda sarlik çıktı hastneye git gel eşimle diyoruz ne zormuş rabbim tüm beklere sağlık versin 9 ay o anne neler çekiyor kimse bunu sormuyor sanki doğurmak kolay kız getir yok oğlun nie yok bana bı arda sanki istemiyorum kaç yıldır bekliyoruz bilen bı daha nie çocuk düşünmüyorsun sanki ben istmyorum neden getirmiyorsun yok nie zayifsin şimdi doğurdum diycekeler 2yi getir hemen ara verme AA gene zayifsn bu ne hal nie kilo almadın gibi gibi bitmeyen soruları biride hamileyyken kapımı acamdi acmsn tokmusun 9 ay resmen aç kaldm o kadarki kötüydüm lafa gelince herkes ders verir akıl verir
(252 puan) tarafından
Ah be canım be cok haklısın.. rabbim evladını sana sizleride ona bagışlasın hep güzel günlerini gör
(1,122 puan) tarafından
Amin bacım cumlemiz inşallh rabbim bağışlasın evaktalrimzi☺️
0 oy
(5,754 puan) tarafından
Aman millet ne eksikse onun üstünden yürümeyi çok sever o yüzden umursama benimde 3 kızım 1 oğlum var şimdi hamileyim kaynanam sürekli inşallah oglandir diyip sinirimi bozuyor. Sanki kendi doğurmuş da dünyaya padişah yapmış oğullarını.
(252 puan) tarafından
Onlarada ne oluyorsa anlamiyorum kaynanam banada yapiyordu bunu kız istiyormus kendinin hic kizı olmadiği icin
0 oy
(600 puan) tarafından
Benim de bi oğlum var ve şimdi Allah nasip ederse 2. geliyor . Soranlara oğlan dedigm zaman aynı tepkileri maalesef yaşlı genç hepsinden duyuyorum ve gülüyorum onlara sadece kalp kırmamak için. Bi ara erkek doğuran popüler çok iyiydi şimdi de kız doğuran öyle sanırım. Allahin cahilleri diyip içimden sadece  gülüyorum . Eminim kendilerinin ya da torunlarında oğulları yok kızları varsa içlerinden haset ediyorlardır. Hemen hemen her gün okur üfledim çocuklarımı da kendimi de . 
0 oy
(411 puan) tarafından
Bendede aynısı 1kizim var ve kızla hamileyim sağlıklı olsunlar inşhallah 
tarafından
Ay ben ikinci çocuk düşünmüyorum ama ikinci çocuk düşünsem yine kız isterdim. İki kız çocuğu genellikle iki erkeğe göre daha iyi anlaşır ve genellikle yaş ilerleyince aileye karşı tutumu daha iyi olur. Allah hayırlısını versin.
(411 puan) tarafından
Dertleşirler  4kiz kardesiyiz 2ablam var ve ben ve ikizim
0 oy
tarafından
millet dengesiz, kız olduğunda da olsum diğeri erkek olur üzülme derler. kızı erkeğimi var o benim canım ciğerim
(252 puan) tarafından
Ya birde neden üzülelimki illaki kızı olan oğlan oğlu olanda kız ister ama bunlar cidden karalar bağladığımızı falan düsünüyorla r olmadi diye jirde teselli veriyorlar
0 oy
(5,336 puan) tarafından
Ay benimde iki oglum var 3 yap kiz olur diyo diyorum garantisi mi var? Allah neyi uygun gormusse o. Hayirli evlat olsun ben kiz erkek aramiyorum diyorum susuyolar. Ay yasli masli eh snki kiz veya erkek olunca hayirli oluyo. Oyuncak mi canim bu is. Hic bozma moralini.
(252 puan) tarafından
Aynen işte en son esimin halasina gittik oda dediki neyse artik belki 3.kız olur bende benim kız cocuk istediğimi nerden cikardiniz 3.cocugu yapacagimi nerden biliyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
18 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hayrullahkubra (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 632 göst.
20 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gonca_memmedova21 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 318 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 974 göst.

Kategoriler

1,454,951 soru

23,876,761 cevap

321,154 kullanıcı

...