0 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,560 puan) tarafından
Müstakil eve taşındık depremden sonra ama etrafımız şehir içi gibi kalabalıl değil sakın bi yer tarla ağaçlar yakın akşam sinekten yatamıyoruz 2.5 yaşındaki kızım şu çiçeği çıkarıyor gibi her tarafı şişti esammat aldık ama böyle vücüda sürülen etkili birşey istiyorum hanımlar

5 Cevaplar

0 oy
(1,161 puan) tarafından
Cibinlik açın içinde uyuyun  yazın babamlar balkonda uyuyorlar cibinlik açıyorlar hiç sinek falan giremiyor 
(1,560 puan) tarafından
Valla bugün aldım cibinlik
-Reklam-
0 oy
(2,395 puan) tarafından
Camlara sineklik taktırın 
0 oy
tarafından

image

en ekilisi tel, tel yoksa cibinlik. her şeyi denedim yok yine ısırıyor yine ısırıyor

tarafından
raid prizde, elektrikli sinek kovucu var, üstüne vücut için olandan sürüyorum yok durum bu. üstelik şehir merkezi. ilaçlama yapmıyorlar
(1,560 puan) tarafından
Kuzum benim ya
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Vücuduna extra birsey sürme zaten kokuya daha çok gelir.tül perdeden cibinlik yap bebisin etrafına imkanınız varsa pencerelere sineklik yaptırabilirsin.Cok kaşınıyorsa sadece ısırık yerlerine ince ve az miktarda stillex krem alabilirsin eczaneden
0 oy
(839 puan) tarafından
Ya canım benim esimide aşırı drecede isirirdi kızımı .lavanta yağına gelmediklerini duydum ,3gndur hiç sokmadilar.ama eşim bı sürmedi hem sokmaya basladilar ,galiba gerçekten etkisi var lavanta yağının bı dene istersen bı zararı yok geceleri rahat nefes almasını da sağlar yastığına bı damla damla tırsan 
(1,560 puan) tarafından
Hangi marka kullanıyor sunuz canım ben lavanta spreyi aldım şu karışımı herhalde çok fazlaydı hiç etki etmedi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 906 göst.
28 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 220 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prensimibekliyorum (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
18 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hilalyyy (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
6 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dyyg (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,249 soru

24,166,653 cevap

335,628 kullanıcı

...