0 oy
863 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (1,710 puan) tarafından
Arkadaşlar eşim tatile gitti erkek kardeşimle beraber. Her duyan öyle bir tepki veriyor ki kurulmaya başladım artık. "Nasıl tek gönderirsin / ben olsam paralarım onu / seni çocuklarla bırakıp nasıl gider" bla bla bla.

Yani bence normal bir durumu değerlendirmeye başladım artık. Şöyle bir durum var ki ben de kuzenlerimle falan tatile gitcem desem eşim hayır bensiz ne işin var demez. "sen yokken yanlış bir şey yaparsa?" diyorlar. Bunu fırsata çevirirse iyi ki göndermişim o zaman. En ufak bir durumda uçkur çözecekse boşuna takvim devirmişiz.

Herkesin düşüncesine saygım var. Herkes benimle aynı fikirde olmayabilir tabiki ama bu tepkiler beni germeye başladı ister istemez eşime de yansıyacak bu durum. Olmaması gereken bir durum mu bu gerçekten? 

36 Cevaplar

0 oy
tarafından

Eee kardeşim yanindaymis gitsin ne olacak benim erkek kardeşim eşimin yanindaysa Amerika ya bile gidebilir :D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Evlilikte biraz da kendimize zaman ayırmalıyız her izin gününde beraber çıkarız dün arkadaşı aradı kahvaltıda ben işaretle git dedim gitti konuştuk beni salmazlar okey oynayalım dedi dedi olsun git dedim. Bugünde kızla sen çık akşam iş dönüşü biraz daha durur döneriz eve dedi. Tatile de çıkın derim yok beraber gidelim derse gitmez bazen işten güçten yorulur kafası bulanır ben derim hadi arkadaşınla git diye. Ne kadın ne erkek köle değil yapışık ikiz gibi gezmek zorunda değiliz. Sen kocana güvenip izin vermişsin dahası yok 
0 oy
(251 puan) tarafından
Kimsenin kimseye güveni yok canım. Sizin evliliğiniz güven üstüne kurulmuş demek ki karşılıklı anlayış içindesiniz. Bence de gidebilir arkadaşlarıyla da gidebilir ben bir sorun görmedim
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Canım eşininde yalnız olmaya ıhtıyacı var hem erkek kardeşinle gitmiş bırak yapsın tatilini dönsün. 
0 oy
(300 puan) tarafından
Hayır gidebilir canım ama bende göndermezdimmşu sebepten bende gideyim çocuklarda o yüzden giderdim. Dediğin gibi ilk fırsatt karı kız olayı olcaksa iyiki gitmiş yani yapn her zaman yapar
0 oy
(5,761 puan) tarafından
Sen o diyenleri bosver. Evlilikle esirligi karistiran veya her basbasa giden adamin kadinlarin koynuna atlayacagini dusunen tayfa oluyolar. Benim esimde gider, bende giderim. Evliyiz diye herseyi dipdibe yapmak zorunda degiliz. Esine guveniyorsan bu durumlar icin elaleme sakin bakma.
0 oy
tarafından
Ben ailemin yanına geldim tatile mesela eşimi orada tek bıraktım yapacak olan adam heryerde yapıyor emin ol gerilmene hiç gerek yok iyi olmuş zaten yabancı ile de gitmemiş hiç kafana takma . Biz evleniyoruz diye birbirimize köle olmuyoruz dip dibe sürekli olmak zorunda değiliz herkesin bir alanı olmalı 
0 oy
(856 puan) tarafından
Ne varki bende ramazandan sonra eşimi onbeş gunluk gönderdim. Sonuçta ben gitmek istemedim ama onu kısıtlayamam . Ailesine gitti ben iki bebeyle evde kaldım. Tek sorun çöp atmak ve market alışverişi oldu onu da kapıya söyledim hep iki kere falan çıktım bı zorluğu o oldu . Önemli olan güven. Bana da dediler aynılarını ben dedim güveniyorum ona sorun yok. Bende şimdi gidecek çocuklarla 
0 oy
(856 puan) tarafından
Eğer kanatlarını bırakıp hala ucmuyorsa senindir bu lafı çok severim yapacak heryerde yapar .
0 oy
(84 puan) tarafından
Eğer oda seni serbest brakyorsa karsmyorsa bırak yapan her yerde yapar ama seni sıkıp kendisi herseyi yapyorsa o zaman is degisir
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Sen niye etraftakilerin soyledigini takıyorsun ki canım..yapacak adam senin yanında da yapar zaten..herkesin bir yasamm alanı olmalı..nefes alacağı bir dönem olmalı...benim eşimde gitti kuzenle kardeşle bende gittim beraber de gideriz...ama güven sadece bununla.bozulacak birşey degil
0 oy
(3,414 puan) tarafından
Bence kafa dinlemek her iki taraf için iyibir şey ben aldatma için değil ama alkol alır diye hep içimde bişi oluyor oda valla adam sabah dukyana gidiyor akşam alkollü geliyor yani aldatan da içen de dibinde de yapar
0 oy
tarafından
Valla bende göndermem de amacım beni aldatırsa değil izni varsa bizimle vakit geçirsin isterim akşamları çıksın arkadaslariyla aldatacak adam surdan wcye girer 10 dk da halleder işini anlamazsın bile bakkala gidiyorum sıra vardı der halleder ruhun duymaz ben o düşüncede değilim 
0 oy
(5,419 puan) tarafından
Aldatmak bakmak vs olmayacagndan emınım ama yarı çıplak ınsaların ıcınde olmak da olmasını da ıstemem. O yuzden berabeer de gıtmeyı twrcıh etmıyoruz. Gecen sene gittik bırlıkte o da gayet sakın yerlerdı. 
0 oy
(38 puan) tarafından
Bende geçen sene gönderdim gitti muğlaya arkadaşıyla ne varki bunda. Ben hamileydim bulantı kusma kötüydüm ailemin yanına gidince o da tatile gitmek istedi bende git dedim aylardır çalışıyor işide stresli sorun etmedim hiç aklıma kötü bişeyde gelmedi. Ben arama desemde sürekli görüntülü aradı beni gezdiği yerleri banada gösterdi seneye birlikte geliriz diye. Şimdi oğlumuz oldu eylülde birlikte gitcez allah nasip ederse. Yapacak adam gözünün önünde yapar ruhun duymaz neler yaşadım gördüm anlatsam roman olur yani.hiç takılma eşinede kurulma güveniyorsan zehir etme yazık zaten kardeşinle gitmiş.kardeşin gidipte sana karşı olumsuz birşey yapmasına göz yumacak değildir 
0 oy
tarafından
Kız ne alakası var çok saçma cidden yaa. Benimde eşim şuan arkadaşında kalmaya gitti. Üniversite arkadaşlarıyla toplandılar günlerce plan yaptılar hayal kurdular. 1 gece arkadaşlarinim bağında kamp yapıp gelecek. Dakika dakika da resim atar görüntülu arar. Bu kadar sık boğaz etmemek lazım bence. Sonra sıkılıp kaçacak yer arar yeminle

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 926 göst.
30 Ocak 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde linaaras (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 637 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 287 göst.
30 Mayıs 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Syma (944 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 928 göst.

Kategoriler

1,470,054 soru

24,081,124 cevap

331,214 kullanıcı