0 oy
331 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar Azərbaycandah yaziyirum esimle dört yillik evliyim eşim normalda bana çox iyi davranir istedigim birr şeyi mutlaka alir ne zaman ne istərsəm həmən yapar bebegimiz var altı aylıq gül gibi bakar ama bana ihanet ediyor ve bunu öyrəndiyim için bana vurdu onunlə konisma diyorum asla ayrılacak gibi değil. Beni o kadar seviyordu ki anlatsam inanmaz kimse nisanliyken bir saniyə bile benimle konusmasa yasayamazdi evləndik o kadar iyi bir esdi ki ona ne kadar kotulukler yaptim hepsininaff etdi. Evliliyin iki yılını annemlerde kalarak kecirdim onu hep hice saydım üzr dilerim yanında bile yatmıyordum ne kadar sabt etdi hep kahrimi cekti git gite sinirləri bozuldu başka kadınlara meyletti və beni artik sevmiyor. Sadəcə ailəsi olduğum için yapiyir her şeyi. Ben boşanma davası acalim diyorum olmaz yapamazsin fln diyor. Bosanmamim sebebi şiddət və ihanet gormem ben yaptiklarim için pişmanim. Sizcə de boşanmalimiyim

6 Cevaplar

0 oy
(102 puan) tarafından
Yanlış anlamayın ama zaten ona hep yüz çeviren siz olmuşsunuz adam yine de direnmiş bakmış olmuyor başkasına gitmiş asla haklı olduğunu savunmuyorum ama işte son pişmanlık çare etmiyor bir kere giden hep gider bence uzatmayın yine de karar sizin 
-Reklam-
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Bizde bir söz vardır. Fazla naz aşık usandırır diye. Hayırlısı olsun. Bu evlilik değil ev arkadaşlığı. Çocuğuna odaklan ya da boşa. 
0 oy
(3,340 puan) tarafından
Esinle son bi defada komus ya o ya ben de biraz daha gozlemle eger devam ederse acarson davayi bu arada delil toplamaya calis yani siddette ugradigina dair
0 oy
tarafından
Fazla naz aşık usandirirmis. Sen zamanında biraz bıktırmissin ama bu ihanet edebilecegi anlamına gelmiyor. Son kez konus. Eğer hâlâ aynı ise boşan. İhanet ve şiddet affedilemez. 
(2 puan) tarafından
İlk iki yıl onu hice saydım hep pesimden kosturdum aşağıladim anne babasının yanında hicmis gibi davrandım onu çok uzup yipratdim kendi əllərimlə ona deger verenin önüne serdim. Pismanim evet ama pismanliknda fayda etmiyor. Bana saçımı bile oskamiyor sadəcə acıyor.
0 oy
(23,532 puan) tarafından
Aldatmakta haklı demiyorum ama belliki sevmiyor değer vermiyorsun yanında bile yatmadığın adamla neden evlendin ve adam aldatınca mı kiymetli oldu sevmediğin insanla en başından evlenmezsin hadi evlendin bunu idrak ettiğin anda ayrılırsın hem ben sevmiyorum ailemde kalıyorum yanında yatmıyorum hem de o bana sadik olsun biraz saçma bir istek değil mi zaten öylesine süren bir evlilikmiş yuva değilmiş ki 
0 oy
tarafından
Keske o sekilde yapmasaydınız biraz aldatmaya siz onu yitmişsiniz oda kendine savunacak bahaneler buldugu icin aldatmıs acik acik direk ihanetten bosanmayi dusunmek biraz garip tabi bu durumda öncelikle kendinizi düzeltın ayni yatakta yatın özur dileyin gerekirse kendi ailenize gitmeyi azaltın bir sure aranizdakı sizden kaynaklı olan kopukluğu düzeltin daha sonra tekrar ayni sekilde devam ederse bu sefer keyfi aldatırsa o zaman bosanma yoluna girin

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 734 göst.
+2 oy
10 cevap 366 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde MehSinOz (241 puan) tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 272 göst.
0 oy
6 cevap 624 göst.
29 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yagmur__sebi (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,360 soru

24,084,960 cevap

331,425 kullanıcı

...