0 oy
286 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (305 puan) tarafından
Kizlar dayımın kizi isteme ve söz kesecekler dayim kurban kesmedi bende pay ayırdım sizce söze giderken et versem olur mu evde olacak söz 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence olmaz. Böyle şeyler gizli saklı verilir. illa ki birileri olur evde. Gösteriş yapar gibi..
(305 puan) tarafından
Eşi hamile o yuzden dusundum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sözden önce bence ver 
(305 puan) tarafından
Uzak gidemem
0 oy
tarafından
Caktirmadan dolaba koyabilceksen olur neden olmasın ama sözden önce versen daha iyi olur
(305 puan) tarafından
Başkasının dolanini açamam ki
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Erken giderseniz olur bence kimseler gitmeden önce siz gidin öyle verirsiniz
0 oy
(133 puan) tarafından
İçeri ilk girerken arabada bırak sonra hoşgeldiniz Faslı bitince evden birini çekersin kenara böyle böyle getirdim diye gider eşin biri alır gelir kimse görmeden koyar dolabina sonuçta elinde etle herkesin içine girmiceksin siyah poşete koyarsın niye olmasın ki
0 oy
(163,308 puan) tarafından
olmaz soz gunu herkesin icinde rencide olurlar
0 oy
(9,300 puan) tarafından
Gizli ver rencide etmeden 
0 oy
(4,039 puan) tarafından
Gitmeden önce dayını ara yabancin değil nede olsa. Eğer senin için de uygunsa et getirmeyi düşünüyorum de. Sen evin önüne gelince de dayin aşağıya iner verirsin hemen çıkarır dolaba koyar. 
0 oy
(429 puan) tarafından
Yani kapıyı açarken eşi ise ver poşete koy bence bişey olmaz 
0 oy
(721 puan) tarafından
Yanında götür ev sahiplerinden birini denk getir çek kenara tutustur eline. Posetin içinde ki et kim ne bilecek içinde ne var. Ztn evde yapacaklarmış ben olsam yanına da bı çeşit ikramlık yaparım. Benim nisanimda teyzemler falan hep ellerinde ikramliklarla girdiler içeri kime ne 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 822 göst.
9 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
12 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,115 soru

24,039,971 cevap

329,078 kullanıcı

...