0 oy
193 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (802 puan) tarafından
Gebelikte kaçıncı haftaya kadar yüzüstü uyuyabildiniz 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla ben çocuk düşünmeye başlayınca bıraktım dedim nolur nolmaz ama diyodum ki bi dogursamda yüz üstü yatsam diyodum çok severim 
(802 puan) tarafından
Bende çok seviyorum oyle uyumayinca uykum gelmiyor ve rahat uyuyamıyorum şuan 13 haftalık hamileyim
tarafından
Ben hamileliğim boyunca sol tarafimin üstünde yattım ilk bebeğimdi diğer taraflara yatınca kalbe giden damarlar tikaniyo diye duydum çok araştırdım hiç bir doktor öyle bişey yok demiyo en fazla söylenen tek taraf üzerinde ne kadar yatilabilir ki arada dönün rahatlatin diyolardi bende kipirdamadan yatardim sol tarafimda
(802 puan) tarafından
Sağ tarafa yatıyorum  bakıyorum olmuyo sol tarafa yatıyorum olmuyo yüzüstü yatıyorum mecbur bnde ne tarafa uyursam sabah o tarafta uyanıyorum
tarafından
Ooo sabaha kadar yüz ustumu yatiyosun
-Reklam-
0 oy
tarafından
karnın seni rahatsız edene kadar uyuyabilirsin. 3ayda benim karnım çıkmıştı mesela
(802 puan) tarafından
Benim karnında çıkmış ama uyurken beni rahatsız etmiyor benim çok gaz sorunum var bide kist var ondan karnım ağrıyor galiba  suanlik bı sıkıntı yok ama bı kaç haftaya bende uyuyamayacam oyle
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Doktorum bana altı aylıktan sonra sırt üstü yatmıyorsun onun dışında serbest dedi ben dogurana kadar hastane de dahil yüz üstü uyudum tek  bacağımın altına bir yastık koydum o kdr hala öyle yatarım bebeğim de öyle yatıyor  :D
(802 puan) tarafından
Bende yüzüstü olmasa uyuyamıyorum . Oğlumda yüzüstü uyuyor
0 oy
(54,089 puan) tarafından
hatırlamıyorum ama son aylarda hep yüzüstü yatma hayali kuruyodum
(802 puan) tarafından
Son aylar sıkıntı oluyor zaten bende oğlumda bı dogurayimda yüzüstü uyuyayım diyordum tabi sezaryan oldum bı sure sonra yüzüstü yapabildim
(54,089 puan) tarafından
aynen benimde sezeryan gobegim jöle gibiydi aciyodu.bide dikis.yerlerim
(802 puan) tarafından
Benimde ağrıyordu sonra acımadı
0 oy
(4,064 puan) tarafından
Valla uyuyabildiğim yere kadar uyudum
(802 puan) tarafından
En iyisi bende öyle olmasa uyuyamıyorum bakalım ben ağrı olmadığı sürece öyle uyuyacam
0 oy
tarafından

Doguruncaya kadar yattım canım çok karnım yoktu eşim kızardı kaldırıldı ben tekrar yatardim:D

(802 puan) tarafından
Benimde karnım oğlumda yoktu ama beni rahatsz ediyordu son aylarda bu hamileliğimde şimdiden göbeğim çıkmış ama yüzüstü uyurken beni rahatsız etmiyor ağrı falanda olmuyor ☺️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 375 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 446 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Bethus (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 294 göst.
+2 oy
3 cevap 96 göst.

Kategoriler