0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından
Kızlar birnyere taşındım asla mutlu değilim uzak kimse yok ev böceklerle dolu sürekli kocamla tartışıyorm kocam hep iyi güzel dedi dedi ama asla değil geldik ve daha 1 ay oldu hep kırk ayak değişik büyük böcekler çıkıyor balkonumda kuş öldü çıkamıyorum atlamiyorm sürekli gözümün önüne geliyor karıncalar vs. Hep böyle hayvanlarla sinaniyorm ve kendimi sıkıyorum çenemi sikma başladı oğlumda boyel benim gibi oldu öğrenip duruyor eşim ise gidip geliyor böcekleri söyleyince al at doyor ilacladik banamisn demiyor çevre ilaçlaması oldu yine aynı evde ufak sinekler çabası kafayı yemek üzereyim Rabb'im Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla evlatlarımla kocamla birlikte en yakın zamanda evime geri taşınmayı nasip et kolaylaştır zorlaştırma hayırlısıyla.tamamla amin :))) Allah razı olsun amin diyen içinden geçiren kim varsa dünya ahiret mutlu mesut etsin rabbim 

3 Cevaplar

0 oy
(1,248 puan) tarafından
Amin canım Allah seni en yakın zamanda kurtarsın inşallah 
(225 puan) tarafından
Amin AMīN Allah razı olsun yüzünü güldürsün inşallah ne güzel söyledin
(1,248 puan) tarafından
Haşereden çok korkarım gerçekten Allah sana sabır versin kurtulana kadar. Gece yatarken eşinin üstüne bi tane atacan aslında anlasın nasıl korktuğunu
(225 puan) tarafından
Eşimde tiksiniyor aksine bazen bana diyor bez alıp at doye sakamisn diyorum hatta evde falan görünce inadına onu çağırırım görsün diye ama gece görürsem alıp üstüne sticam iyi aklıma getirdin daha çok bahanem okur eşime 1 sene sonra geri gidelim diyorm hayır kafana göre lojmandan cikamzsn diyor kafayi yicem insAllah ikma olur rabbim bir sebep gösterir eşim ikna omur
(1,248 puan) tarafından
Kız vallahi yerinde olsam gece bulur elinin üstüne falan katarım ben. Hatta 1-2 defa tekrarla ciddi diyorum korksun
-Reklam-
0 oy
(409 puan) tarafından
Amin amin amin 
(225 puan) tarafından
Allah razı olsun rabbim yüzünü güldürsün inşallah
(409 puan) tarafından
Amin canım senin de herşey gönlünce olur inşallah
(225 puan) tarafından
Amin cnm ne büyük lütuf benim için
0 oy
(14,462 puan) tarafından
Amin canım her şey gönlünce olsun inşallah 
(225 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun cnm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 431 göst.
8 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 361 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 541 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Es25 (3,999 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,239 soru

24,083,482 cevap

331,326 kullanıcı

...