0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Hangi konuda neye neden dayanamıyorsunda bu postu merak edip okuyorsun her kimsen dertliysen ve ya derdinden kurtulmak istiyorsan inan bana geçecek evet üzüleceksin evet haketmediğin hayatı sana yaşatacaklar benim gibi bizim gibi...bi laf vardır 'ısır demiyorum ama dişlerini göster' ha sende aynen böyle dişlerini göster yoksa seni saf mazlum sanıp direk ısıracaklar, şunu yapamıyorsun ne biçim kadınsın şu çocuğu öyle tut böyle yedir bunu giydir bu ne biçim yemek bu ne biçim ütüsüz gömlek çanak çömlek her ne bahaneyse artık ısıracaklar.Canından bezeceksin sabret diyecekler böyle böyle kadın olduk diyecekler farkında olmadan kadın değilde verem olduklarının...sabret bakalım mecbur edeceksin ya da doğumda oda arkadaşımın ablası gibi kaynana eş dırdırından dayanamayıp intihar edeceksin ölüncede ölünü rahat bırakmayacaklar.Bir türlü yaşıyorsun ama değil mi? Belki yarın daha farklı olut belki kurtulurum her kimden ve ya her neydense.İnan yukarda geçecek demem teselli değil bi sonuç.Çünkü er ya da geç ölünce geçiyor.Allah sabrını versin verem olmadan kurtulmak dileği ile

3 Cevaplar

0 oy
(223 puan) tarafından
Evlat ayrımı yaptıgı için babama nankörlüklerine iftiralarına dayanamıyorum
(11 puan) tarafından
Allah sabrını versin
-Reklam-
0 oy
(409 puan) tarafından
Annemin gözlerimizin önünde erimesine elimden bişey gelmiyor olmasına  kalbim dayanmıyor, kızım  için bişey yapamıyorum bunlara dayanamıyorum:(((
(11 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun dua et ne gelirki elden
0 oy
tarafından

Ben postu ve yorumları okumaya gelmiştim :D

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,258 göst.
+2 oy
16 cevap 488 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 195 göst.
23 Aralık 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Nature Daphne (1,878 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 372 göst.
21 Aralık 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Nature Daphne (1,878 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,503 soru

24,099,801 cevap

332,354 kullanıcı

...