0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

2 yaş sendromu 3 yaş sendromu yaşadık ama bunun yanında hiç kalır hepsi… 

Oyuncaklarını fırlatıp kırma, anne baba sözü dinlememe vurma asi olma ve inatçılık ne ararsanız var. Sabrım tükendi artık, çok kötüyüm kızlar ne zaman geçecek bu dönem çok mutsuzum ya :(

9 Cevaplar

0 oy
(7,060 puan) tarafından
Sen hele 5si gorrrrrr tükendim artı 1.5da cabasi
tarafından
5 de mi var :( Allah’ım ne yapıcam ben yaa
(7,060 puan) tarafından
Vaar ki ne var canımdan bezdim nasılda asi bisey beğenmemeler bisey dediğinde bazen der sen mecbursun yapacan fln off
tarafından
Bizi parmağında oynatıyorlar
-Reklam-
0 oy
(17,092 puan) tarafından
Sen kendine renk renk huniler al canım. 5 yaşindayken çok lazım olacak.
tarafından
Eyvah yandık desene o zaman
0 oy
(300 puan) tarafından
Bizde 4e girecez aynıyız canım inatlaşma laf dinlememe  bişey diyorum sanane diyor banane diyor çok hareketli zaten 
tarafından
Aynısı yemin ediyorum banane sanane demeye başladı hiperaktif bi çocuk parka götürüp yormak da yetmiyor yorulan çocuk yatar bu yatmıyor da
0 oy
(15,515 puan) tarafından

Görümcem bizde kızım bana trio atıyor bende dedim 4 yaş ergenliği yaşıyoruz şusn :)

tarafından
Sadece trip atsa neyse görmek istemezsin benimkini
0 oy
(1,268 puan) tarafından
Büyüdükçe rahatlarim diyordum çok korktum şuan 1 yaşında kizim benimde 
tarafından
Emin ol büyüdükçe daha da zorlaşıyormuş bunu farkettim
0 oy
(2,923 puan) tarafından
3 olmak üzereyiz ama biz hepsini köküne kadar yaşadık yaşiyoruz. Delirmem belki ama sağlamda çıkamam bu durumdan. Bugün eşime öylr bir kafa tuttu ki koskoca adam baş edemedi ben 10 dk dişari gideyim sakinleşsin dedi. Bu kez neden gidiyor diye kıyamet koptu. Nereye gidiyorsun gitme neden gidiyorsun ne zaman gelceksin ben bekliyorum hemen gel. Eşim dondu kaldı ne diceğini de bilemedi. Gitti arkasından ağla ağla ağla. Uyudu kaldi. Geldi eşim bu uyanınca gördü sanki o deliren adamı evden atan bu değil bir aşk yaşiyor. 
tarafından
Ne yaptıkları belli değil ki canım çok değişken davranıyorlar elim ayağıma dolaşıyor o öyle olduğunda
0 oy
tarafından
3 den selam nolursjnuz korkutmayin tirlatmama az kaldi
tarafından
Az kaldı tirlaticam çok feci durumdayız bir saniye oturtmuyor inat bağırma vurma birseyler atma beğenmeme vs
tarafından
Parka götürüp getirsen yorulsa gene de aynısını mı yapıyor
tarafından
Parktan cikaramiyom ki:)
tarafından
Gündüz çıkamıyoruz akşama çıkıyoruz ama oyleolmuyor enerjisini atıyor
tarafından
Gündüz çok sıcak oluyo zaten bizde çıkmıyoruz akşamüstü akşam falan gidebiliyoruz bide hiç çocuk yok burda yavrum kendi kendine oynuyo eve gidiyoruz
0 oy
(5,114 puan) tarafından
Ne zaman basladi sizin acaba? Bizim kiza tam 3.5 yasinda biseyler oldu. 2-3 ay surdu. Insallah 4.yas sendromu oydu. Vurma firlatma pek yoktu ama cook inat asiri takinti acayip huylar gelmisti. Gecti cok sukur. 
tarafından
Şu son 2 haftadır böyle ağlama krizleri inat oyuncakları veya elinde o an ne varsa fırlatma huyu var maalesef bize de vurmaya başladı babasından çok korkardı ondan bile korkmuyor düşün saymıyor bizi hiç
0 oy
(3,560 puan) tarafından
Tükendim

Yaşlandım

Yoruldum

Allahım yardım etsin.... 
tarafından
Aminnnn canım yaaa gel sarılalım
(3,560 puan) tarafından
Sarılalım bacım sarılalım :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 169 göst.
0 oy
2 cevap 114 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bebeginegebe (418 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 55 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,632 soru

24,061,446 cevap

330,160 kullanıcı

...