0 oy
459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,237 puan) tarafından
Rabbim tum ummedi Musluman kardeslerimin bayramini mubarek etsin

Benim bayramin buruk anam bbam topragin altjnda mezarlarina bile gidemiyorum  gurbetteyim kaldigim yrrde lojmanlar var herkes memleketine gitti ogluma bu manevo degerden uzak kalsn istemiyorm babasi da nobetci bugun oglumla ne yapabiliriz ki 

Baska sorum akrabalarimi sevmiyorum hicbr zaman yanimizda olmadilar dedikodularindan baska seylerini gormedim simdi onlari aramk zorunda miym icimden o kadar gelmiyor kiii sormayin gitsin gr4ci onlarda dertlim degilde bu bile dedikpdu sebebi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim halam da bir açığımı bulup dedikodumu yapmak için elinden geleni yapıyor biz bugün gideceğiz babamlara mecburen bir bayram kutlayıp dönerim ayaklarım geri geri gitmek istese de gidip kutlamayı düşünüyorum sen bilirsin ama bence bayram yani en azından bayramı kutla kapat 
(5,237 puan) tarafından
Bugun zor bi gun olacak benim.icin
-Reklam-
0 oy
(339 puan) tarafından
Hiçte aramak zorunda değilsin konuşmak zorunda da değilsin ben şahsen öyle yapıyorum herkes ederi kadar ya zaten aramak istesem hak etmiştir başka da uğraşamam insan bı sure sonra böyle oluyor sende boşver senin yanında olan sana değer verene ver biz bize değer vermeyene verince enayi gözünde oluyoruz malesef 
(5,237 puan) tarafından
Bi yerde de gorunce aramiyosn sormuyosn diyolar
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Dedikodu yapılmasını bu kadar sorun etmeyin. İnanın iyi ya da kötü ne yapsanız dedikodu yapılacak. 

Ayrıca içinizden gelmiyorsa aramayın tabiki. Çocuğunuzla kaliteli zaman geçirin keyfinize bakın. Mis. 
(5,237 puan) tarafından
Ya oglum la ramazan da bayramlarda bu maneviyato nasil asilayacagim blmiyorm hayatta aile buyugum kalmadi esimin ailesi en son evimde hirsizlok yaptiklar9ndan beride onlari sildm
Boyle seyler insanla aileyle guzel bir erkek kardesom var oda uzakta insAllah cocugu olunca iyi anlasirlar da yoksa Allah tan gayri kimsemiz yok
(3,561 puan) tarafından
Allah yarcımdınız olsun. Küçük çocukla zor. Bol bol birlikte dışarı çıkmaçya çalışın. Yaşıtı çocuğu olan bi komşu falan olabilir. Zamanla kreşe gider belki öyle öyle büyür inşallah
(5,237 puan) tarafından
Tsk ederim Allah razi olsn
0 oy
(2,084 puan) tarafından
Bizde yıllardır gurbette dura dura, eşimin de nöbeti oluyor hep çalışıyor bayram nedir unuttuk. Hiç hevesim de yok bayramim diğer günden farkı yok bizm için. Ben de kimseyi aramıyorum bayram falan kutlamıyorum 
(5,237 puan) tarafından
Ben kucukken dibine kadar yasadim bayram hazirligi sabah aolecek bayram kahvaltisi akraba ziyareti ne bileyom kucukken guzel anilardo
Oglum bunlari yasayamayacak sanirim
Bide bayrami hakkiyla yasamak istiyorm ama insanla olacak sryler
0 oy
tarafından
Valla bende oğlum kulturumuzden uzak kalmasin isitiyorum ama şartlar buna zorluyo insanı 3 senelik evliyim fark ettim ki kaynanamlar beni aile içine sokmak istemiyolar bu zamana kadar her toplantida beni goturmediler düğün bayram cenaze hiç bisekilde hepsinde bi bahaneleri oldu bende kestim bayramlarda sabah kahvaltiya gidiyouz oraya sonrasında çıkıp geliyoruz oğlumun gördüğü tek bayram bu bu sene kurban payı kaynanamlsrin evin önünde yapıldı mecbur ordaydim katildim oğlum kalabalığı görünce hiç yükü kalmadi herkese gitti çok sevindi etimi aldım eve geldim saat 4tu başka da hiç bi yere gitmicem benim ailem zaten uzakta kardeşim bizdeydi annemler bi geldiler babanemlere gidiyolardi babada uğradılar banada gel dediler uzak diye gidemedim benim tarafım hep boyle uzaktalar eşime calisiyo gitmicem hicbi yere napiyim 
(5,237 puan) tarafından
Benim kaynanalarda sornlu hirdizlik buyu vs hrpsi var gorusmuyprum en son hirsizlik olayindan sonra
Anam babam erkenden goc ettiler bir kardesom var oda uzakta memlekette dayolarim teyzelerim var ama tutkun degiller oyle zor gunler gecirdik ki o kadar yokluk cekmistik anam babam bileklrtinin guciyle bi yerlere geldiler bize fitre zekatlarini bile lay9k gormuyolardi disliyolardi bayramlaro annemler ziyarrte giderdik
0 oy
(4,773 puan) tarafından
Bu bayram kimseyi aramadım haketmiyor ne dediklerinde umrumda değil 
(5,237 puan) tarafından
Ay ben aradim 3 kz caldirdim acanlari kisa kestim inan zor ser yaptm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 224 göst.
6 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 627 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (156 puan) tarafından soruldu