+1 oy
534 göst.
Diğer kategorisinde (7,195 puan) tarafından
Önceki hallerini bilmiyorum ama bu aralar önüme çıkıyor bi tuhaf hiç normal durmuyor

8 Cevaplar

+3 oy
(308 puan) tarafından

Tokat salamurasının, ps.ikopat kocaların, korunma yöntemi sanılan şeylerin, gebelik şüphelerinin, kaynana görümce terörü hikayelerinin konuşulduğu şu platformda bu soru çok komik ve absürt geldi affınıza mağruren :) 

(163,515 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
+1 oy
(4,957 puan) tarafından
81 yaşında ve doktorların büyük bir kısmı davranışlarının demansla çok uyumlu olduğunu söylüyor. Siyaset için tabii ki normal bir birey değil artık. 
+1 oy
(761 puan) tarafından
Dün bir video izledim. Yusuf Güney klon olduğunu söyledi 
(7,468 puan) tarafından
:)))))))))
+1 oy
tarafından
Kesinlikle ya dün bende gördüm böyle bı muhabbet geçti ortamda robot olduğu veya o tarz başka bı durumun olduğu soyleniliyor.yani insansa da adama birşey yapılmış yönlendiriliyor kendi beyni hareketleri değil bence. Hastalık deniliyor ama o zman boyle biri niye devam eder siyasete başkanlığa ne bilim garip 
+1 oy
(644 puan) tarafından
Ay hiç sevmiyorum onu İslam düşmanı pislik
(726 puan) tarafından
Katiliyorum robotumsu pis adammmm
+1 oy
(455 puan) tarafından
Bazıları omuriliginde çip var diyor bazıları demans hastası diyor bende anlamadım gerçekten tuhaf davranışları var 
+1 oy
(726 puan) tarafından
Onu bunu birakinda bende yusuf guneye takildim bu adam anlattiklari gercekmi acaba
(7,195 puan) tarafından
O ne diyor
(726 puan) tarafından
Ben diuer dunyaya gittim geldim uzaya gittim diyo dunya yuvarlak deil yarimi duz diyo Astral səyahət yapiyom diyo baya bisiler anlatiyo ya
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Çipli kontrol omiriliğinde çipler var kontrol ediliyor. Bundan seneler önce eski milli eğitim bakanı ziya bey "bundan seneler sonra hepinizde çipler olacak kontrol ediliceksiniz" demişti sonra istifasını verdi. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,245 soru

24,166,614 cevap

335,625 kullanıcı

...