0 oy
1,429 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar söyle bu hesabı yeni açtım vallahi erkek değilim benim burda çok bilinen bı hesabım var açıkçası o hesaptan yazmak istemedim şimdi oaly söyle oldu beniim eşim prezervatif ile korunuyorduk ve hiç sevme yapmak istemezdi felen bende yaklaşık 3 ay önce spiral taktım ilişkimiz daha iyi olsun istekli olsun felen ama gram bı şey değişmedi eskiden sorduğumda prezervatif yüzünden yapmak istemiyorum rahat rahat yapmak istiyorum diyordu bende bu yüzden taktım ama 3 defe ilişki oldu oda ben teklif ettim yani gene yapmıyor bende bunca eziyette niye katlaniyim zaten boşu boşuna takmışım diyerek gittim çıkarttım sizce haklıyım böyle düşünmekte siz olsanız ne yapardınız 

Şimdi diyeceksiniz ki sağlık sorunu vardır diye ama yok sağlık sorunu 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şimdiki erkekler çok nazlı bi ara btnimki de öyleydi aldatiyon sen beni diye burnundan getirdim şimdi de çok düşkün değil ama yine toparladı 
-Reklam-
0 oy
(86 puan) tarafından
Yorumları okudum da erkek veya kadın isteksiz olabilir. Her erkek aşırı ilişki isteyecek diye bir kural yok. Sebebi nedir bunun üstüne gidilmeli önce konuşun derim en iyi iletişim kurmak.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 250 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeyna1453 (918 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Buğlemsinem (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,912 soru

24,161,444 cevap

335,410 kullanıcı

...