0 oy
2,649 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Bayanlar merhaba 4 gün önce evlendim ve benden ilk gecemde kan gelmedi bakire olduğum halde sonrasında da ilişkiye girdim hala gelmiyor böyle bir şey başına gelmiş olan var mı aranızda eşim afralı baya niye gelmediğini sorguluyor doktora gitmek isteyecek gibi duruyor napmalıyım sizce bu durum normal mi

49 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gidin doktora cahil adamı götür de bir duysun aynısı benim dayımın başına geldi kadını attı kapıya kadın ağlıyor anneme yalvarıyor üstü başı açık şekilde hemde annem babamı arıyor babam geliyor hastaneye götürüyorlar babam diyor sakin ol hastaneye gidelim cahil adam doktor bilir diye kızıyor dayıma sonra doktor bakıyor hemde defalarca birlikte olmuşlar doktor diyor ilk zar patlamış kan gelmez zaten incedir ilk zar diğeri kan gelmesi gereken zar patlamamış zarı esnek ancak hamile kalırsa bu zar patlar demiş sonra o günden sonra dayım yüzüne bile bakmamış eşinin yine sonra Allah'tır ya gerdekten sonra hamile kalmış yengem doğumda doktora benim zarım patlamamisti eşim böyle böyle dedi demiş o da zarı almış bezin ivinde götürmüş al gözüne sok bu eşinin kızlık zarı hani kizlik zarı patlamamis diye namussuz damgası vurmussun ya demiş birde dayım severek evlenmiş hemde nasıl ye gem için herşeyi göze almış ama işte cahil olduğu için hemen yargilamis 
-Reklam-
0 oy
(10,447 puan) tarafından
Cnm insan ilerde çevresi bakire olmayan bir kızla evlendin gibi dedikodu çıkarabiliyor bnm ilk gecemde afedersin burda çoğumuz kadın olarak aynı durumları yaşadığımız için kardeş bile sayılırız ilk gecemde ilk 2 kez olmadı kan gelmedi 3. Eşim bişey olmaz illa aileme ispatlamak zorundaysak eğer olmadı ben parmağımın ucunu keserim falan dedi ben istemedim kesmesini yok dedim ne alaka neden gelmedi diye endişe ettim ama afedersin 3. Sansimda geldi şuan bile eşim gelmeseydi ispat gerekiyorsa öyle yaparız gelmesede boşver ben sana güveniyorum demişti eşinde çevre baskısı nedeniyle öyle düşünüyor olabilir...
0 oy
(102 puan) tarafından

Yorumları okudumda eşine hak vermek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.

Ama artık öyle bi zamandayız ki ne yazık ki böyle olaylar oluyor bakire olmayıp evlendikten sonra sorun yaşayan senden belki de şüphe etmiyordur ama gördüklerimiz olan olaylar bi acaba dedirtiyor tabi ki yanlış hiç hoş değil ama hepimizin bi acaba dediği yer olmuştur ne kadar emin olsakta.
Ki bi erkek için bu zor bi durumdur kandıran insan çok.
Konuş eşinle aranızda kimsenin bilmesine bile gerek yok doktora da gidebilirsin bu kendini ispatlamak vs değil en azından bilmediği bişey hakkında bilgi sahibi olur hem sorun evliliğinize de yansımaz
0 oy
(209 puan) tarafından
Eşine bir sürü laf etmişlerde bizim kültürümüzde , eğer farklı bir inancın yoksa da dinimiz de bu onemli ve hassas bir kriter. He erkeğin bakir olduğu ne malum diyeceksiniz evet ne malum? Orada tabiki beyanina inanicak yada inanmicaksin. O Allah la onun arasında. Bana gore erkekde bakir kalmalı.ama bunun bi muayenesi yok. Ama kadın için bu mümkün. Duymamış bilmiyor olabilir. Kan gelmemesini şüpheli bulabilir. Güven kontrole tabidir. Hiç gucenme arkadaşım uzatmadan teklif et. Ben kendimden eminim amasen emin olamadın ben böyle bi vebal istemem gidelim de. Gider gitmez bilemem onu göze al. Gücenme içinizde şüphe kalmasın çok başındasınız. 
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Benden de ilk yaptığımızda gelmedi tamda yapamadık zaten kastım korktun ikincide kasmadim korkumu yenmiştim rahat davrandım geldi peçete dolusu üçüncü de yine geldi bacaklarımdan aktı hatta sonra birdaha da gelmedi ben senin yerinde olsam doktora giderdim çünkü vakit kaybetme bir haftayı geçince doktor bakmıyor çünkü anlaşılmıyor araştırmıştım bende gelmeyince gerek kalmadı ama git sonra sen ona aynı şekilde davran utansin
0 oy
(45 puan) tarafından
Ayy bendede gelmedi kocam hiç şüphe duymadı tersine annesi çok sordu oda kolumu kesik atim kanı çarşafa degdirim gösterim dedi birgun olsun bahsetmedi 
(6 puan) tarafından
Siz hiç bir şey demediniz mi niye gelmedi falan diye mahçup olma durumu olmadı mı o bana baktı yani öylece ben biraz garip oldum
0 oy
(1,083 puan) tarafından

Benim bir tanıdığım doğum yaptı, hala bakire. Normal yani. 

Ben olsam, giderim doktora neymiş ne değilmiş öğrenirim. Ama kocama söylemem. Çekerim karşıma sorarım sen bana güveniyor musun, güvenmiyor musun? Güveniyorum derse kağıdı göstermem saklarım (ileride bir gün lazım olabilir), güvenmiyorum derse ya da cevabı tatmin etmezse tutar kolundan doktora götürürüm. Sonra boşarım diyemiyorum, o kadar kolay değil ama o fikri kafama bir yerleştiririm. 
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Hala bunu sorgulayanların olması garip. Benim kanamam oldu ama ayağa kalkınca birkaç damla oldu ve eşim görmedi bile. 10 yıllık evliyim hala bilmez kanama oldu mu olmadı mı. Ya bir de çok komik yani kusura bakma ama zaten daha önce birliktelik yaşamış biriyle yaşamamış arasında dağ kadar fark olur. Dokunuş bile farklıdır yani. Bunun ayrımına varmak için kana ihtiyaç yok ki
0 oy
(7,102 puan) tarafından
Bende de gelmedi kovam asla şüphe duymadı  ikinci  gecede geldi  bazı kadınların  bakiresi çok  geride  kendinden emin isen hastaneye gidersin

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 3,463 göst.
0 oy
59 cevap 4,820 göst.
+1 oy
2 cevap 183 göst.
0 oy
9 cevap 241 göst.

Kategoriler

1,476,135 soru

24,164,897 cevap