0 oy
220 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,108 puan) tarafından
Kızlar benim saçım siyah boyalı ama aktı 3 aydır boyamıyorum size sorum şu sarı boya alsam turuncu yapsam üstüne çikolata kahve yapsam tutar mı kuaförler çok pahalı o kadar vermiycem şuan 

5 Cevaplar

0 oy
(2,015 puan) tarafından
Açıcı alırsan olur gibi ama çok riskli ya
(1,108 puan) tarafından
Açıcı çok kontrol istiyor turıncu olsa yeter üstüne çikolata kahve yapıcam
-Reklam-
0 oy
(783 puan) tarafından
Sarı boya tutmaz saçı açman lazım turuncuya kadar siyah boya 2 seneye kadar akmaz saçta kalır açıcı ile açıp boyaman lazım buda çok riskli evde 
(513 puan) tarafından
Açıcı olmadan olma zmi
(513 puan) tarafından
Bitkisel açıcı yokmu
(1,108 puan) tarafından
Sende mi aynı şeyden muzdaripsin
(783 puan) tarafından
Maalesef canım olmaz
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Sana işin kolayını söyliyim hala var mı bilmiyorum ama iki sene önce a101 den saç açıcı sprey almıştım sıktıkça rengini açıyordu durulama da gerektirmiyor parfüm gibi sık bırak üç dört kullanımda rengi değişiyor zaten ne kadar açmak istiyorsan o kadar sıkarsın saçına yanma ihtimali 0 zaten ton ton açıldığı için kendin ayarlayabiliyorsun. Ben ondan kullandım sonrada Trendyol dan aldım farklı bi marka o da iyiydi . İki paket bitirdim baştan uca açtım rengini . Ama üstüne boya sürmedim rengi öyle hoşuma gitti iki yıldır o şekilde duruyor uçlarda bakır rengi var şuanda dipler kahverengi 
(1,108 puan) tarafından
Bakayım bi teşekkürler güzel yorumunuz için
0 oy
(68 puan) tarafından
Sakın öyle bır hata yapma çünkü acıcı olmadan, siyah saç açılmaz sadece dıbın tutar  berbat olur sıyah, saçtan dönmek, kolay, degıl geçen sene 1000tl verdım birde ıstedıgım gıbı olmadı dıye sacımı enseme kader kestırmek zorunda kaldım çünkü sıyahtan bır anda donulmuyor turuncu oluyo ama sen kahve tonu yapacam diyorsan kesinlikle actırman gerekiyor sarı boya asla acmıyor siyahı
(1,108 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kuaförlük kursu almış biri olarak tavsiye etmem sarı boya açıcı olmadan vurulmuyor ve sacida açmıyor aciciyi şurup kontrol etmeniz gerekiyor tam istediğiniz renkte olunca yikarsiniz tekrar boyarsiniz ama öyle hiçte mantıklı değil saçınızı mahvedersiniz bence bir ustasina yaptrirsaniz daha iyi olur sonuçta saç yanarsa ki siyah boyayı açmaktan bahsediyoruz çok zor ve yıpratır saçı lastiklesir bence bir kuafore gidin ama her kuaföre değil düzgün işini yapabilen bir kuaföre 
(1,108 puan) tarafından
Öyle yapayım o zaman araştırayım iyi bir kuaför ona yaptırayım
tarafından
Ama siyah ise sacin bence omre yaptır hepsini açıp mahvetme ömre olsa daha hoş olur tabi yine sen bilirsin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 195 göst.
3 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yezda41 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
11 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 342 göst.
14 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Turkiyem1998 (54 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,137 soru

24,054,145 cevap

329,828 kullanıcı

...