0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Iki günde bir parka çıkartıyorum kızlar bir buçuk iki saat duruyoruz oğlum 1 yaşında şu an gece sürekli uyanıyor Ama şöyle bir uyanma gözleri kapalı sürekli ı ı' diyor sabaha kadar emmek istiyor Dün de mesela akşam dışarı çıktık eşim Ben Oğlum hava çok güzel Parka gittik sabaha kadar uyumadı doğru düzgün sebebi ne olabilir

5 Cevaplar

+1 oy
(9,920 puan) tarafından
Fazla uyarana maruz kalıyordur. 
(9,080 puan) tarafından
:) fakir nazar degdi göze geldi der zengin fazla uyarana maruz kaldi negatif kotu enerjiyi kendine cekti der müge aplaaaa diyesim
geldi:)
(215 puan) tarafından
Hahahah Casperiyeee hshshsh
tarafından
Hahaa aynen yani okuyorum aslında ama yani çıktığım günün gecesi zehir olur sabaha kadar belem tutuldi uyku hak getire
(9,920 puan) tarafından
Nazar bana biraz fazla iddialı geliyor. Tamam kimin gözü nedir bilemeyiz ama cocuk yoruluyor fazlasıyla bilgi işliyor beyninde. Benim kızımda öyle parkta oynadıgı gun geceleri huzursuz olabiliyor.
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Nazar nazar ve nazar bacım.
(9,080 puan) tarafından
of aynn ya sosyal mdyada paylasinda da aynisi oluryor cck birden şasiyor kendini sapitiyor sonra nas felak aieyelkursi okumaktan dilim damagim kuruo:)
0 oy
(548 puan) tarafından
2 yaşındayız aynı durum bizdede var misafirliğe yada parka gittiğimizde sabaha kadar gözleri kapalı ağlıyor. Bende nazar olduğunu düşünüyorum. Eve getirince üzerindekileri değiştirin ve elini yüzünü yıkayın kötü enerjiyi atsın.
tarafından
Dün elini yüzünü yıkıyamadan uyuya kalrı emerek üstünü değiştirmiştim
(548 puan) tarafından
Malesef bazı çocuklar nazarı çok çekiyor canım benimkide öyle duamizi edip bunlari uygulamaya devam edeceğiz yapacak bişey yok bazen görüntülü konuşunca bile oluyor
0 oy
(3,025 puan) tarafından
Bu çocuklarda var bence de dışardaki kötü enerjiyi birşeyi çekiyorlar bence dün ikizlerimi dışarı çıkardım herkes zaten bakıyor acayip birşeymis.gibi.. kızım huysyzluguna huysuzluk kattı saatlerce uyumadı ağladı.

İkizlerin oluncada herkesin gözü bizde yani parka da mı cikmayalim ya hava da almayalimmi.
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Çok uyarıcı ile karşılaşması onu etkiliyor olabilir bazı çocuklar çok hassas benim oğlum da oyle

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 92 göst.
24 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 325 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,866 soru

24,175,036 cevap

336,061 kullanıcı

...