0 oy
533 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Mrb kızlar ya benim eşim kendine internet yüklüyor Bi bakıyorum bitmis 20 gb yüklenmişti 3 günde bitirmiş 3 günde 18 gb nasıl biter aklım almıyor tik tokta Bi kere 1 saat canlı yaptı orda yemiş hepsini diyor ama tik tok 18 gb nasıl yesin sizce eşim gizli tik tok kulana bilir mi ordan canlı yapa yapa yemiş ola bilir mi nasıl öğrenebilirim bunu bilen varsa yazsın lütfen ne uygulama kulaniyirsa nasıl öğrenecem 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım önce eşinin telefonu ele geçir sonra pleystoreden yani uygulama yükleme yerinden hesabına gir orada uygulamalar var sonra oraya tıklayıp dur şimdi görsel aticam o şekilde yap
tarafından
Atamadım ya uğraştım ama olmadı atismiyorumama tekrar deniycem
(122 puan) tarafından
Özelden ata bilirmisin canım resmi ata bilirsen
-Reklam-
0 oy
(1,451 puan) tarafından
tiktoktan nefret ediyorum bana sinirlenip engellemiş geçen dedim karttan bu kadar harcamis olamayız hesp özetini aç tiktoktan para çekilmiş hala basina kalkıyorum bu adamlar iflah olmaz
(976 puan) tarafından
koca adam tiktokts para mı atıyor millete yok artık para bol herhalde.ben bi sefer kedimi atmak için açmıştm sonra hemen sildim geri o kadar abuk subuk insanlar var ki insanın ahlakını bozuyor
0 oy
tarafından
Kız resim ekleyemedim ya ne yaptım ettim ekleyemedim sen en iyisi youtubeden bak pleystoreden indirilmiş  veya indirilip silinmiş uygulamalar hep çıkıyor yada googl Chrome dan yaz my activitiy diye orada Google geçmişi ne yapmış ne indirmiş ne aramış herşey çıkıyor canım sen yine youtubeye de bak daha farklı yollarda var 
(122 puan) tarafından
Tm canım çok sağol
0 oy
(1,502 puan) tarafından
TikTok interneti çok yiyor eşinin telefonundan indirilmiş uygulamalara bak
(122 puan) tarafından
Canım nerden bakim indirse bile geri siler o ortalıktan kaybeder nasıl bakacam bende bilmiyorum
(1,502 puan) tarafından
Play Storeden bakabilirsin
0 oy
(9,072 puan) tarafından
operator araninca hangi stelere girdigi falan da soylerler. ama hattin senin adina olmasi lazim. yada esinin hatti ise esinin hat bilgileri ile bi erkek falan konussun zayen musteri hizmetleri tek tek soyler. 20 gb internetim vardi bitmis cokta birsey kullanmadim paketim geri mi alindi yada ne yapilmis bu internet ile neres falan internetsiz oynanan birkac oyinum var. yoksa internet mi yiyor gibi gibi diye sorarsam muayeri hiz detayli inceler
(122 puan) tarafından
Eşimden başka erkek yok canım valla bende bilmiyorum
(9,072 puan) tarafından
ozaman sen bi ara musteri hi. hat esimin adina ama ben kullaniyorum diye konus bi ihtimal belki cômez biri cikar sansina bilgi verir:)
0 oy
tarafından

image

• Uygulamaları ve cihazları yönetine tıklayarak siniz ama önce sağ köşede hesabınızın isminin olduğu yuvarlak bölümüne tıklayacaksın sonra bu sayfa çıkacak sonra oraya tıklayacaksınız
0 oy
tarafından

image

sonra genel bakış tarafına değil onun yanındakini yönetmeye basacaksınız
0 oy
tarafından

image

gördüğün yüklü uygulamalar var oraya tıklıyorsun ve alt tarafta iki tane ışık çıkıyor yüklü olmayan uygulamalar yüklü olan uygulamalar diye sen yüklü olanlara bak sonra tekrar yüklü olmayan uygulamalara bak

imageaynı buradaki gibi canım

0 oy
tarafından

image

hani buradaki gibi canım burada yüklü olmayan hani inceleyip de silinmiş olan uygulamalar var böyle görebilirsin eşin telefonda hani ben eşimle aynı ortak hesabı kullandığım için eşimle indirirse ben de görünüyor yani eşimi telefonunu almama gerek kalmıyor Bir de takip edebildiğini biliyorum ama onu nasıl yapıldığını bilmiyorum hani YouTube'da karşıma çok çıkıyor ama yapmıyorum çünkü gerek yok ben yapmıyorum sen istersen bir araştır bir bak sen yapabilirsin
(122 puan) tarafından
Çok sağol canım deneiyecem
tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 209 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,828 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bir.prenses annesi (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 539 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bircis (2,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 184 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,581 soru

24,402,694 cevap

350,278 kullanıcı

...