0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (559 puan) tarafından
Anneler oğlum 1 yaş 15 aylık olcak evde mamasi var 2 kutu kaldı onlar bitince daha almiycam gündüz yemeğini yiyor güzelce bazen mama krizine girince  veriyorum bide gece mama iciriyorum ,  artık geceleri sadece süt vericem alışması için ne yapmam lazım süt  içince ertesi gün  ishal oluyor süt içtigi zaman 3,4 gün boyunca ishal oldu sonra gecdi her gün üst üste kuru büyük tuvaletini yapdi acaba neden süt içince ishal oluyor bünyesi daha alışamadığı için mi bilemedim yaşayan bilen varmı aranızda fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
laktoz intoleransı olabilir. süt vermek zorunda da değilsin zaten
(559 puan) tarafından
Mamayı kesmek için süt vermek istiyorum
tarafından
yaramıyorsa vermen doğru olmaz. süt aman aman sağlıklı değil zaten. hazımsızlık yapar, demir eksikliği yapabilir fazla içtiğinde
(559 puan) tarafından
Yok zaten vermiyorum ama bilemedim mamayı kesmeyi düşünüyordum bende, sütü kaynatsam yine ishal olur mu acaba
tarafından
olur tabii ki içinde laktoz var. laktozsuz süt alıp deneyebilirsin ama onu da çoğu kişi önermiyor işleme tutuluyor diye. bitkisel sütler deneyebilirsin, badem, susam vs
(559 puan) tarafından
Tamam cnm çok.saol denerim
-Reklam-
0 oy
(5,787 puan) tarafından
Sutu insan bagirsagi zor sindirir. O yuzden dokunuyo olabilir. Ha bna sorarsan hic verme pisman olursun.
(559 puan) tarafından
Mamayı kesmek istiyorum ne vereyim gece acıkma
zamanı gelince  5 saat sonra acikiyor ne versem ki
(5,787 puan) tarafından
Neden mamayi kesmek istiyosunuz peki? Bence daha kucuk ama devam sutu var icerik nsl bilemiyorum ama burda gormustum ondan veriyolardi. Yine siz bi doktora danisin
(559 puan) tarafından
Ee mama çok şişiriyor bence yeterli mama içmesi doğduğundan beri içiyor mamasını onyuzden artk süt vereyim dedm acıkınca geceleri, tabiki doktor kontrolünde sorcam
(5,787 puan) tarafından
2 yasina kadar anne sutu ve mamayla destekleniyo cocuklar yani sizinki zaten 1 yasinda ana ogun yemekler mama ek gida gibi oluyo. O yuzden cok sisirmez.
(559 puan) tarafından
Teşekkür ederm cnm saol
0 oy
(721 puan) tarafından
İnek sütü dirwk verildiğinde hiç bir faydası yok. Ayrıca demir eksikliği yapıyor. Ve normalde süt ishal değil kabız yapar. Dokunan kisilere ishal yapar. Dokunuyor demekki çocuğa. Onun yerine ayran verebilirsin. Gece hem uykusuna iyi olur hemde daha sağlıklı. 
(559 puan) tarafından
Teşekkür ederim saol ayran verilir mi gece gece sağlıklı bişe ama , süt daha sağlıklı derler 4, 5 yasa kadar icirirler normalde cocuklara

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 318 göst.
13 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
29 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M.o.c (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 275 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mayamm (3,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bulut.xx (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,508 soru

24,086,778 cevap

331,544 kullanıcı

...