0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba özel soru malum prezervatif kullanamıyorum alerji oluyorum neyi kullanırsam kullanayım canım acıyor. Spiralden korkuyorum acicak diye sizce en iyi korunma yöntemi nedir hap mi iğne mi hangi hap daha iyi yada hangi iğne yardım lutfen

5 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
Hap derr gecerim duzenli alirsan cok guzel.koruyor ve bide saglikocaginin verdigini al eczanden alma yan etkisi en az rahat bi hap cok memnunum
(5 puan) tarafından
Marka nedir
(15 puan) tarafından
Microgynon
(5 puan) tarafından
Yan etkisi?
(15 puan) tarafından
Yani sac dokulmesi akne yapmasi sinir stres adet duznsizligi lekelenme bas agrisi kilo nebilm hic bi yan etki gormedim cevremdede kullanan var onlarda memnunlar
-Reklam-
0 oy
(11,219 puan) tarafından
Hapa güvenmiyorum çünkü çok düzenli kullanıldığım.halde kaldım 2. Ye şuan sprial var. Kol altı implanti ni bir araştır 
(5 puan) tarafından
Spiral acıtıyor mu
(9,616 puan) tarafından
Spral acitmiyor cano hemen dakikasına takıyor korkma valla bende aşırı korkuyordum hemde hamile kalmıştım şimdi taktırdım 3 4 yıldır memnunuz
0 oy
tarafından
Deri altı implant der geçerim ama işte yan etkileri var düzensiz adet falan filan
tarafından
Herkeste mi yapıyor acaba bende düşündüm bi ara da acıtıyor mu sonrasında o kolu hareket edince ağrı olmuyor mu
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Prezervatif alerjini, lateks den kaynaklı olabilir. Benim de hassasiyetin var. Latekssiz prezervatifler var. Denediniz mi hiç?
0 oy
(241 puan) tarafından
Eşin korumabiliyorsa ne mutlu sana 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 155 göst.
+1 oy
5 cevap 187 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler