0 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,543 puan) tarafından
Doğumdan önce çok sordum burda birkaç olumsuz yorum okumuştum ama itimat etmemiştim taki kendi basima gelene kadar doğum için tercih etmeyin kızlar çok kötü bir doğum yaptım başıma gelenleri yazamıyorum beni kolayca bulurlar çünkü size tavsiyem semtinizeki küçük hastanede yapın oraya gitmeyin15gunn oldu doğum yapalı bu 15gunun sadece üç günü iyi geçti diğer günler sürekli hastalaniyorum bugün en son radde bayılmışım.ustelik yenidoğan yogunbakimi çocuk görüş saatinde diğer kadınlarla konuştum onlarda hiç iyi şeyler anlatmadı. Doğumdan sonra servise çıkardılar çarşaf yok yastık kilitsiz yattık bir hafta erkek refakatçi gizlice geldi sabahtan geldi adam çıkmadı akşama kadat bı Allah'ın kulu yoktu güvenlik çıkartacak hafta sonu diye üstüne sürekli sağım yapmm lazım perde çekili adam orda oturdu ben yanda sağım yaptım sinirlerim çok bozuldu açıkçası benim enfeksiyon kapmm lazımdı beni iki kişilik odaya koydular bir hafta boyunca 8farkli insanla kaldım WC temizliği zaten iyi değil kafin giriyordu sifona badmiyordu bu 8in 2tanesi Suriyeli konuşuyoruz çok anlamıyorlar kadın doğum servisinin hali içler acisi

4 Cevaplar

0 oy
(8,162 puan) tarafından
Buraya yazmak yerine şikayetçi olabilirsin
(1,543 puan) tarafından
Sonuç alamam kağıt imzalatiyorlar bir de haklı çıkıyorlar ben yardımcı olmamışım doğumda onlara ıkınmaktan Başka yapabileceğim bir şey yok nasıl yardımcı olacaktıysam daha. Yoğun bakımdaki kadınlarla da konuştum ben şikayetçi olan olacağım dedim biz şikayetçi olduk hiçbir sonuç alamıyoruz boşuna kendini yorma dediler
(1,543 puan) tarafından
O dediğim kadının da normalde doğuracağız diye çocuğu kalbi duruyor sonra mecbur sezeryan alıyorlar normal doğururken beynini vakumla çekmişler çocuğun beyninde kalıcı hasar oluşuyormuş eşi bunu öğrenince dışarıda hastaneye birbirine katmış gitmiş şikayet etmiş gene bir sonuç yok
(8,162 puan) tarafından
Olsun yine de cimere yazabilirsin
(1,543 puan) tarafından
Haklısın asli da bı şansını denemek lazım
(8,162 puan) tarafından
Cimer boş bırakmıyor
-Reklam-
0 oy
(4,771 puan) tarafından
Hic buralara yazmakla ugrasma, cimerden sikayet olustur saglik bakanligina. Kimligin hicbir sekilde aciklanmiyor
(1,543 puan) tarafından
Canim. Kağıt imzalatiyorlar böyle şeylere karşı sezeryanla kadının çocuğunun yüzünü bile kesmier inanılır gibi değil ya birde benim çocukta özel bir durum var o hastanede operesyon goreck tekrar o yüzden de elim kolumbagli
(4,771 puan) tarafından
Ne kagidi anlamadim,  o kagitla senin yapacagin sikayetin alakasi yok. Risklere karsi kagit imzalatiyorlar galiba onu diyorsun tam anlamadim. Doktor senin cocuguna kasitli zarar mi verecek, bu kadar korkmayin nolur onlar korksun. Operasyondan sonra sikayet et ya da, baska yer vars aoraya goturun ama nolursunuz yanlarina kalmasin
(1,543 puan) tarafından
Çok haklısın etmek lazım bı avukat arkadaş var ona danisacagim bakalim
0 oy
(1,620 puan) tarafından
hepsi oyle bende çiğli arastirmada yaptim Allahtan ebe iyiydi doktor cekip gitti o kadar zordu ki bebekten bile vazgectim o haldeyken sonra bi tokat yedim kendime geldm ebeyle basbasa dogurdum 
(1,543 puan) tarafından
Ben ilkini Çiğli de doğurdum ebeler dogurttu ama bunlar bildiğin mahvettiler
0 oy
(674 puan) tarafından
oturduğum semtte bi kadın doğum hastanesinde doğum yaptım özelden farkı yoktu ebeleri,hemşireleri,doktorları,personelleri,temizliği vs dört dörtlüktü.doğum yaptığımız yer gerçekten çok önemli psikolojimizi hayatımız boyunca etkileyecek şeyler bile yaşayabiliriz sonuçta ve bazı hastaneler doktorlar bunları önemsemiyor maalesef.şikayette bulunun derim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 234 göst.
27 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
24 Mart 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,473,972 soru

24,132,436 cevap

334,120 kullanıcı

...