0 oy
981 göst.
Diğer kategorisinde (22,002 puan) tarafından
Kız Kardeşim sınıfta kaliyomus. Duyunca o kadar üzüldüm ve kızdım ki anlatamam. İyi yerlere gelmesini iyi biryasami olmasını çok istiyorum. Ama bizimki laylaylom. Burda da okuyorum. Keşke okusaydim diye pişman olan arkadaşları. En azından liseden mezun olması gerekli. Buraya yazılan yorumları ona da okuyacağım . Neler yaşadınız yazar mısınız?

26 Cevaplar

0 oy
(8,264 puan) tarafından
Ben sırf okuyabilmek için hiç dershane yüzü görmeden aradan 3 sene geçmesine rağmen çalışarak 4 yıllık kazandım ama abim izin vermedi ne zorluklarla kazanmıştım oysa ki keşke bana da okuma diye değil de senin gibi oku diye diretselerdi hep içimde ukte kaldı. 
(22,002 puan) tarafından
Ah ya . İşte böyle şeylere de çok üzülüyorum. Ailem bizi okutmak için her fedakarlığı yaptı Allah razı olsun. Ama onun mükafatı bu olmamaliydi. Senin abin de ne kötüymüş ya vicdansız
(8,264 puan) tarafından
Kendi kaç sene dershaneye gitti bi türlü kazanamadı şans benim girdiğim sene o da kazandı benim için o giderse ben gitmem dedi olan bana oldu anlayacağın.
-Reklam-
0 oy
(893 puan) tarafından
Ben üniversite mezunuyum 2 senelik evliyim evlenince mesleğimi bıraktım yapmak istemedim evlilige alışmak için ama kesinlikle okuması lazım işini yapsada yapmasada bi kızın altın bileziği olucak kolunda muhakkak eşimden Allah razı olsun çok iyi birisi ama hayat ne getirir belli olmaz ezilen bi kadın olsaydım belki imkansızlıklar bani bu hayata mahkum edebilirdi ama şuan öyle bi dunuma bile düşsem çeker giderim mesleğim elimde anında uşime dönebilirik kendi ayaklarım üzerinde dururum ve bunun verdiği özgüveni hem ben hem eşim hissedebiliyor eğer benim canımı sıkarsa bırakıp kendi hayatımı kurabileceğimi bu gücümün olduğunun farkında ve ona göre davranıyor ne olursa olsun okulunu bitirmesi mesleğini eline alması şart. Sonrasında cok pişman olur okumazsa hele şimdi ergenlik döneminde lisede daha duygusal olurlar ama 15li yeşlara geldiginde ya kendiyle gurur duyar yada pişman olur şuanki kararına bağlı herşey 
(893 puan) tarafından
25li*
(22,002 puan) tarafından
Doğru diyosun dostum. Aklı basina gelir inşallah
0 oy
tarafından
Okumadım deilde okutmadılar çok istedimdirendim ama olmadı evlendim eşimi kaybettim bir oğlum oldu şuan oğluma bakabilcegim oğlumla sürdurebilcegim bir işim olmuyor okumayan insanlar ne islerde calisabilirse işte sürünüp gidiyorum benim bu  yazımı mutlaka oku kardeşine ilerde kimseye muhtaç olmadan evladına birşeyler alabilmek çok güzel olacak
(22,002 puan) tarafından
Okumak isteyip de okutulmamasi ne kadar kötü bişey. Bizimkiler de okutacam diye canlarını verecekler. Okuyan yok. Biz okuduk diğer kız kardeşimle. Ama bunun aklı beş karış havada.
tarafından
Umarım aklı başına gelir  geç olmadan
(22,002 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(71 puan) tarafından
Koca bir pişmanlık okumadığım için zamani geri alabilseydm asla birakmazdim ne olursa olsun birakmasin okulunu insan hayati yaşadıkça okumanin önemini bir kez daha iyi anliyor kisme için de asla okul birakilmaz 
(22,002 puan) tarafından
Doğru diyosun dostum.
0 oy
(11,112 puan) tarafından
Benim eşim beni aldatmaz şiddet uygulamaz bana karşı aşırı cömert 200 istesem 500 verir çokta çocuklarına düşkün ama bir kusuru var asla çocuklarıyla ilgilenmez vakit geçirmez sürekli diyorum biraz onlarla oyna ilgilen sürekli çalışıyorum yorgunum diyk saatlerce tlfunla takılıyor sırf bu yüzden bir meslegim olsaydı onu bosardim. Sadece çocukların karnını doyuruyor tamam sarılıyor seviyo çok çokta düşkün ama ilgi zaman geçirme sıfır . Eğer okusaydin dakikasında onu bosardim. Kardeşine söyle okumasa ilerde çok dizini döver 
0 oy
(15,103 puan) tarafından

2 yıllık okudum insanlar 2 yol okuyup ne yapacaksın dediler ama hayatımda bir şey kaybetmedim şuan çalışmasam bir mesleğim ver diplomam var :) 

Kardeşin sonra kafasına çok vurur ama işte şimdi dil de döksen anlayamazsın ona 

(22,002 puan) tarafından
Ben onu anlamıyorum evet. O da beni anlamıyor malesef.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 940 göst.
3 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Ferideeeee (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 700 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 382 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 540 göst.