0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (9,920 puan) tarafından
24. Haftaya girmek üzereyim bir kızım var beş yasında. Eşim duygusal olarak hiç yanımda değil,bana hiç özenli davranmıyor hamileymişin gibi bakmıyor. Öyle zaman oluyor ki ben bile anlık gebe olduğumu unutuyorum. :( ikinci evladı istedik de yani. Bu özensizlik çok üzüyor beni. Zaten hormonlar tavan yapmıs durumda. Sizler nasıl geçiriyorsunuz hadi toplaşın da dertleşelim biraz. 

10 Cevaplar

+3 oy
(5,414 puan) tarafından
İşten doğuma gittim. Kimseden ektra bir davranış beklemedim. Öyle davranana kızardım hatta. Riskli bir hamilelik değilse özen gösterilecek bir durum yok bence
(9,920 puan) tarafından
Riskli bir hamilelik her gün iğne vuruluyorum vucudumun igne vurulan yanı mosmor. Baskalarından beklemesem de eşimden beklemem normal. Destek olmayacaksa iki güzel söz etmeyecekse bu evlilik bağı nasıl olacak?
(5,414 puan) tarafından
Riskli gebelikse ekstra özen istemen normal
(9,920 puan) tarafından
Hak verdiğiniz için teşekkür ederim ❤️
(979 puan) tarafından
Riskli gebelik olmasa bile şımarmak ilgi beklemek olabilir. Ben katılmıyorum buna
(5,414 puan) tarafından
Tabiki, sizin görüşünüz :)
-Reklam-
0 oy
(3,829 puan) tarafından

Eşinle bu durumu konuştun mu canısı, benimde ilk gebeliğim Allah var eşim üstüme çok titrer belki ilk gebelik diyedir bilemiyorum :angel:

(9,920 puan) tarafından
Konusmaya dahi tahammülü yok duygularımı anlatmama bile müsade etmiyor canım. Ne ara boyle olduk bilmiyorum inan. Sadece maddi sıkıntıları var şu sıra gecen kavga ettık gece bagıra cagıra onu söyledi. İlkinde iyiydi yanımdaydı ama bunda cok yalnız hissediyorum.
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Canim hamilelik çok farklı bir şeymiş. Gerçekten hormonlar ile mücadele etmek başlı başına bir savaş zaten. Sende çok moda girmemeye çalış. Eşine güzel bir masa kur akşam yemeği için. Romantik olsun. Onunda sorunları vardır belki. Sen sor var mi bilmem gereken bir şey diye. Eğer yoksa direkt suçlar gibi değil de muzdarip olduğun durumu anlat. Pazar günleri kahvaltıya gidin parka , ormanda yürüyüş yapın, beraber zaman geçirmeye çalışın. Araya kopukluk girmeye başladı mi arkası geliyor maalesef. 

Hamilelikte eş desteği çok önemli gerçekten.

Allah yardımcın olsun. 
(9,920 puan) tarafından
Gercekten cok farklı neden kızgınım mesela anlamıyorum bugun. Gergınım kızıma cok sert davrandım bugun. Eşim şu saat oldu aramadı hic mesaj dahi atmadı
0 oy
(6,291 puan) tarafından
Doğum arefesinde ev taşıdım. İnan bebek alışverişini bile son hafta yaptım.Okul bitti Kıbrıs’tan Ankara’ya koştur koştur geldim. Eşim çok özenliydi ama benim halletmem gereken çok iş vardı o nedenle kim ne yaptı ne yapıyor takılmadım. Evet duygusal olarak desteklenmek istiyor insan ama bazılarına silah zoruyla yaptıramazsın. 
(9,920 puan) tarafından
Silah zoru da gerek yok. Sanırım bugun biraz ekstra duygusalım
(6,291 puan) tarafından
Doğrudur hakkın da ama yapmayana yapmıyor diye üzülmek sana ve bebeğe haksızlık değil mi
(9,920 puan) tarafından
Bilmem.
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Benim ilk hamileliğim canım eşim güzel davranıyor Allah var şimdi. Belki sana öyle geliyordur hamilelikte değişik duygular yaşıyor insan genelde bide duygusal oluyor zaten eşinle konuş bakalım o ne diyecek
(9,920 puan) tarafından
Ya ona sorsam kesın öyledir hersey normaldir ben kuruyorumdur. İnsan biraz şımartılmak istiyor. Ne biliyim gelsin sarılsın öpsün ama tabi on yıl olunca evleneli sanırım eskidik. O yapmayınca artık bende de yaprak kımıldamaz oldu.
0 oy
(6,725 puan) tarafından

O kadar gebelik geçirdim şuanki gibi asla olmadim şuan hamile olduğuma bile pişmanım o derece berbat 

(9,920 puan) tarafından
Neden acaba canım :(
0 oy
(4,909 puan) tarafından
Eşim sağolsun aşırı pimpirikliydi ama bunalıyordum açıkçası her şey dozunda güzel. Hamilelik hastalık değil fiziksel bir şey beklemedim ama ruhen biraz özen beklemek de hakkın tabi ama belki ilkinde de böyleydi ama şuan sen bir bebekle daha ilgilendiğin için daha çok yoruluyorsun ve daha fazla ilgi bekliyorsundur. Konuşabilirsin kendini üzmek yerine. 
(9,920 puan) tarafından
Haklarımı alabilecegımı bilsem ah bilsem. İçinden gelmesi lazım ne diyim hayırlısı belkıde bugun boyle hissediyorum
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Eşimden yana sıkıntım yoktu el üstünde tuttu sabah kalktı kahvaltımı hazırladı akşam yemegimi getirdi yapamazsa kendince temizlik yaptı yapamadığı yerde yardımcı çağırdı benim hamilelik kötü geçti birde ben öyle çok pimpirikli değilim ay şunu yemeyim bunu yapmayım diye  doktor sadece kaya tuzu değil iyotlu tuz kullan birde maden suyu günde iki kere iç demişti ona dikkat etmiştim kayınvalidem sanki ne olacak biz kaya tuzu kullandık ne oldu içmedim ne oldu demiş eşime ya eşim değil kayinvalideme kirgunligim var benim bu konuda lohusayken de offf neyse yaa
0 oy
(15,016 puan) tarafından
Şimdi bebeğim o gebelikten gebeliğe değişir. Ben 9 ay at gibiydim açıkçası. Duygusal olarak da iyiydim. He ama farklı özel bir hal ağrı sızı varsa özen beklemen normal
(9,920 puan) tarafından
Agrı sızı degıl mesele biraz arada şımartılmak gecerken yanından bir öpmek mesela ne biliyim canım. Ama bugun nispeten daha iyiydi eşim

İlgili sorular

+2 oy
35 cevap 1,147 göst.
0 oy
5 cevap 230 göst.
0 oy
12 cevap 590 göst.
0 oy
9 cevap 151 göst.
15 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,819 soru

24,064,450 cevap

330,287 kullanıcı

...