0 oy
137 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (204 puan) tarafından

Kızlar merhaba son bir kaç gündür goguslerimde hassasiyet vardı regli gunumede 10 gün var daha ama evde gebelik testi vardı bı yapayım dedim ilk 1 saat tek çizgiydi sonra tam atacakken çift çizgi olmuş sizce kuruma cizgisi mi gebelik var mı anlamadım 

image

1 cevap

0 oy
(5,313 puan) tarafından
Ben ertesi gun ikinci cizgi olmustu kan vermistim 3haftalik gebe oldugumy ogrenmistim bi kan ver istersen
(204 puan) tarafından
Daha 2 yaşında kızım var ben şok korunuyorduk oysa
(5,313 puan) tarafından
Olsun canim pes oese buyurler ben de bu yil korunuyorduk oldu ama kurtajla sonuclandi saglikla ikisini de buyutursun korkma :)
(14,711 puan) tarafından
Daha yeni gibi bi kan verin isterseniz. İki yaşında doğana kadar 3 e yaklaşır bezden de kesseniz rahat edersiniz
(204 puan) tarafından
Öyle mi dersiniz ikiz gibi olmazlar mi sizce zaten emmeyi 3 ay önce birakmisti
(14,711 puan) tarafından
Canım benim kızla iki yaşında oğlum altı aylık olacak çok şükür nasip oldu beraber büyüyorlar seninkiler yine büyük bezden kesersin uykusunu düzenlersin yapman gerekenlerini yaparsın kendin hazırlarsın tadını çıkar hamileliğin bence önce bir git kan testi yaptır bakalım
(204 puan) tarafından
Ay canım benim valla mi iyi oldu yazdığın gurbetteyim ben kimseyede belli olmadan soylemiyeyim dedim zor oluyor mu canım kızımin uykusu çok şükür düzende canım maşallah diyeyim o yönden sıkıntı yaşamadım kızımda ama korkuyo işte insan yetebilirmiyim diye
(14,711 puan) tarafından
Paşa paşa yetersin canım hiç merak etme yalnız olman da işine yarayacak ilk başta 10 gün 15 gün zorlanırsın birbirlerine alışmaları için o kadar

Kızımın düzeni bozulmasın diye ben de eve çıktım bu sefer ikisine de tek baktım çok şükür başta zorlandım zorluk olmayacak değil ama sonradan her şey oturdu kendi kendine bir düzen oluşuyor onları düşürüp kendi moralini bozma
(204 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah sağlık versin inşallah evlatlarımıza❤️
(204 puan) tarafından
Kan testi verdim öğlen cıkmış sonucu gebelik yok şok olmuştum ya zaten biraz daha buyuteyim kızımı :))
(14,711 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım
(204 puan) tarafından
Testlerede inanilmicak canım demek ki ama şeyde aldım erken gebelik testi ondada negatif cikti
-Reklam-

İlgili sorular

Kategoriler

1,476,180 soru

24,165,608 cevap

335,580 kullanıcı

...