0 oy
558 göst.
Diğer kategorisinde (1,339 puan) tarafından

image

bu alt üst takımı sipariş ettim gömlek iyi geldi bolluk bile var alt takım biraz tam oturdu iade etsem başka beden alsam gömlek bol olcak çok sizce alt kısım çok mu dar olmuş yakismismi oturunca da çok kasmıyor rahat yinede

12 Cevaplar

0 oy
(13,437 puan) tarafından
Teserturlumusun acikmi kiz
(1,339 puan) tarafından
Valla ne diyim karışık yerine göre kafamı örtüyorum kız hani düğünde gezmelerde açık ama dualar mevlütler bayramda falan örtüyorum
(13,437 puan) tarafından
O nasil oluyo kiz :) tesetturluysen olmamis diycektim. Acinsanda neden uzun kollu aldin
(1,339 puan) tarafından
Aslında modelde baya salaş noldu bende bedenimi aldım biraz dar geldi
-Reklam-
0 oy
(2,414 puan) tarafından
Gömlek uzun olsa daha iyi olurmuş çok kısa geldi
(1,339 puan) tarafından
Valla modelde salaşti bende bedenime göre aldım dar oldu biraz tam oturdu
0 oy
(1,736 puan) tarafından

Kapalıysanız bir neden büyük alın hem pantolonu bol olur rahat edersiniz hemde gömlek dökümlü durur kapalılarda bu kadar dar ve kısa hoş durmuyor benim fikrimce ☺ yok açığım dersen bu sıcakta neden uzun kol:angel:

(1,339 puan) tarafından
Ya gömlek kolları kivrilinca kısa kol model oluyor ama çıkıyor yukarı ama ben modelde beğendim dökümlü salaşti benim kilodan dolayı bedenimi aldım.tam oturdu bana
(1,736 puan) tarafından
Bende değişim yapın
0 oy
(770 puan) tarafından
Gömlek kısa eğilince eger tesetturluysen ben hos bulmuyorum ben olsam giymezdim sevmiyorum cok kisa gomlekleri sen bilirsin 
(1,339 puan) tarafından
Bir beden büyük Alcam modelde bya salaşti bana tam oldu kilodan dolayı
0 oy
(7,049 puan) tarafından
Kollarında dar cnm artı teseturluysen hıc olmamis
(1,339 puan) tarafından
Bir beden büyük Alcam artik
0 oy
(6,671 puan) tarafından

1 beden büyük ile degismeni tavsiye ederim 

(1,339 puan) tarafından
Öyle yapcam artık teşekkür ederim
0 oy
(9,300 puan) tarafından
Attığın modeldeki ile çok alakasız duruyor kolları falanda dar olmuş kapalıysan hiç olmamış zaten 
(1,339 puan) tarafından
Bir beden büyük Alcam iade edip
0 oy
tarafından
Pantalon sanki biraz dar olmuş canım.
(1,339 puan) tarafından
Aynen ya iade edip bir beden büyük Alcam artik
0 oy
(5,314 puan) tarafından
Buna benzer var bende acik mavi yanlari dantelli ama pijama gibi duruyor benimki.d
(1,339 puan) tarafından
Bende alt üst takım beğendim modelde salaşti bende kilo olunca tam oturdu bi büyük alsam olcakmis
0 oy
(1,310 puan) tarafından
Biraz dar gibi ama geri yollasan da geç gelir canım bayram önü sıkışık oluyor şimdilik rahatsan sıkıntı yok ama biraz kilo alınca denk gelmez gibi duruyor
(1,339 puan) tarafından
Şuan rahatım bayrama yetişemez zaten kilo vermeye çalışıyorum işte zor oluyor diyet faaln site bana şey dedi 400 e aldım 75 TL kargo ödedim bide değisim için de git gel 150 TL kargo oducekmisim canım sıkıldı kalsın dedim
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Bence bir beden büyük al,dar duruyor 
(1,339 puan) tarafından
Valla tam bedenimi aldım kilodan dolay dar oldu biraz satıcıya dedim deisim git gel olursa 150 TL daha kargo vercem ben 475 al aldım 150 TL daha girecek canım sıkıldı
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Bı garip takım begenemedim .alt dar desem değil üst bol desem bol değil .rengi de hoşuma gitmedi zevk meselesi begendigsen giy tabi

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 888 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 2 canli (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 353 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 2 canli (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 267 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 361 göst.