0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (2,675 puan) tarafından

Merhaba kizlar bu işyerinde 15.yilim bugüne kadar haksızlığa da uğradım iftirayada amirlerle mücadele de ettim ama ben bu kadın kadar pisliğini görmedim Rabbime havale ediyorum.İsyerime yeni atanan müdür yardimcisi var bayan minyon yavaş yavaş konusan biri ,ama işleyişe bakmaz baskalarin sözüyle personele tutanak hesap sorucu msjlar atar taktigina takar dersiniz ki bukadin sessiz sakin diye ama asla değil .Daha öncede bana yargısız infaz yapıp , tutanak tuttu müdür kale almadı dua et ben gibi iyi insanla karşılaştın işleme almayacagim dedi .Ben temizliğin görevi ben tuvalet kağıdı veremem demişim ordakiler mağdur olmuş.Her neyse bugün ki olay şu sabah 9bucukta telefonuma bir mesajlar geliyor resimler atılmış soyunma odasının ve kontrol odasının ezgi bu hal ne bidaha böyle gormeyecegim personelde bu şekilde kullanırsa başkası ne yapsın diye .Bende öncelikle size de günaydın ben müsade odasını asla kullanmadım kameradan tespit edebilirsiniz genellikle temizlik elemanları kullanır ,soyunma odasındaki tuvaletteki kalın peçete yerdeki peceteleri ben atmadım belki bı kaç günlük ben bir bayanim farkındaysanız bu şekilde birakilmayacagini bilirim yargısız infaz yaptığınız gözünüzle görmediğiniz şeye inanmayın lütfen hak var vebal var dedim bu uzatıyor diyorki ; peki ozmn kameraya bakarız sen merak etme Pzt sen yokmuyduncdiye hayır dedim .Konu başkası olunca ben yapmadım deyince okey diyorsunuz ben olunca neden kameralara bakılıyor ? Peki bakın madem soyunma.odasinda kamera yok yerlerdeki çöpü tuvalrtin deliğinde ki tuvalet kağıdını benim attığım ne malum böyle bı karara nasıl varıp beni suçlarsiniz derdi ne insanların dedim kurumda eksik var bir sürü onlarla ilgilenilsin yumurta alınmış paspasla bütün kurumu silmeyeceklerini öğrensinler ilk önce dedim .Ayrıca bı müdür yardımcısı olarak , genel bı uyarı yapmanızı isterdim böyle ksiiyi suçlayarak değil dedim .Oda bana bana işimi öğretme üslubuna dikkat et uzatma yazmış bende kusura bakmayın ama ben üslubumu bozmadım çok sinirlendim bu suçlamaya vs yazdım eşimde diyorki çok kızıyor sendikanizi ara avukat gelir vs benim hayatım ve kafam okadar dolu ki uğraşmak istemiyorum yüz yüze geldgimizde iki çift lafım var onu desem mi onuda bilemedim .Su şekilde demeyi dusunuyordum idare nin tuvalrti temiz kullanılmamış deniliyor orda sizde varsınız bundan pay biçim benim adımı bu şekilde ieltemezsiniz bana karşı önyargısız var bu mobinge giriyor ve ben buna üzülüyorum konu ben olunca ismimi duyunca yargısız infaz yapmaya hazırız uğraşmayın benle bende gerekli resimleri çekip gerekli yerlere mı gideyim insanlar benle uğraşmaya devam ederse bu kuruma çok farklı şeyler gelir desem mi ben öyle çok konuşkan biri değilim heyecanlrm biyerde tanidigm yok Cat cwt hazır cvp değilim elimden ne gelirse yani napyim kizlar (,sifona bastiklari halde temizlikcielr.gitmiyormus bana çok kizmislar fırça yerlerdeymis çöpün kenarında peçete varmış müdür yardımcısı da buraların resmini çekiyor bana atıyor benden önce ki arkadaşa soruluyor o ben yapmadim burayı kullanmadım diyor ben o şekilde dediğimde konu uzuyor )

4 Cevaplar

0 oy
(5,414 puan) tarafından
Hayatım tamamını okuyamadım ama iş mahkemesi mobbing konusunda çok hassas dava açabilirsin. Güzel olan kısım davayı şirkete değil direk kişiye açıyorsun. Şirketin de bi sıkıntısı olmuyor yani. 15 yıllık kıdemini ihbarını bırakıp istifa etme sakın. 
(2,675 puan) tarafından
Asla etmem 15 yilcgeceli gündüzlü emek verdim nasıl basvurcam 4a sözleşmeli kadroluyum..
Etmem kesinlikle her zmn bu şekilde.degilcama bı olay olsun sorguluyor deli
(5,414 puan) tarafından
4a lılara artık arabulucuyu zorunlu hale getirdiler iş mahkemesinde ama mobbingde nedir ne değildir bilmiyorum. Kız kardeşim iş mahkemesine bakmıyor baksa ona sorayım diyeceğim de. Bi arabulucu&avukat ile görüşsene. Onlar iyi bilir
(2,675 puan) tarafından
Nasıl goruscem ne vaktim var ne bilgim kime sorxam kız kardesiniz ne işinde calisiyor ? O yardımcı olamaz mı sorsaniz
(5,414 puan) tarafından
Yavrum avukat da, bu iş mahkemesi ve arabuluculuk üzerine çok yeni şeyler geldi. Yanlış yönlendirme olur. Baroya ulaşabilirsin bence. Hangi şehirde yaşıyorsan atıyorum Ankara, Ankara Barosu yaz numarasını bul ara. De ki böyle böyle bi aıkıntım var, hem dava açarsam ücretsiz avukat hakkım var mı bunun için falan de. Yardımcı olurlar bence
-Reklam-
0 oy
(145 puan) tarafından
Eğer iş telefonu değil de şahsi telefonunda sana mesaj atmaya da hakkı yok yasal olarak sen haklısın. Bidaha bana iş harici yazmayın hatam tespit edilmeden de böyle bir şeyle bir daha beni karşı karşıya getirmeyin de
(2,675 puan) tarafından
Evet kesinlikle şahsi telim sabah kalkıyorum bu msjlar izin günümde bu msjlara uyandım çocuklara moral bozuklugundan zor baktım zor kahvaltı hazırladım personelle münakaşaya.girmek nedemek ben yazıyorum yapmadım kamera incelndin diyor bana gelince sanki suç işledik kamera inceleneck ama soyunma odasının içini çekmiyor nerden bilinecek peceteleri ben attığımı sadece girmediğini tespit eder musadeye evet bunu da demek istiyorum bu manyak üsluba da takılı deli ne deyim tam böyle mi karşı karşıya da gelmek istemiyorum ama.mecbur
(145 puan) tarafından
Kesinlikle taviz vermeyin, hiçbir şekilde sizin müsadeniz olmadan sizi arayamaz yazamaz suç bu kesinlikle. Özellikle rahatsız olduğunuzu belirttikten sonra bunu yapmaya devam ederse adlî suç
0 oy
(4,280 puan) tarafından
Sendikayla görüş. Tabi onlar tarafsız değilse sana yardımcı olur. 170 i ara mobbing uyguladıklarını söyle haklarını öğren ona göre bir yol haritası çiz. Hiç boş vaktim yok diyorsun ama 15 yıllık memursun 1 gün yıllık izin al ve bunları araştır. Bulunduğun şehrin barosuna git yada internetten arat illaki bir yol bulursun. 
0 oy
(4,718 puan) tarafından
Hiç uzatmadan bence de ki, birdaha elinizde kanitlar olmadan beni suçlamayın ve kişisel telefonumdan beni rahatsiz etmeyin, herkes haklarini biliyor de. Yine ayni şekil davranışları olursa hic bunlara haber etmeden sikayet et

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 366 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Birdilektut (1,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 318 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,675 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 284 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,613 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.