0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,160 puan) tarafından
Kızlar cuma 3 haftamiz doluyor gogsumun biri buyuk biri normal büyük olan sık emzirdigim taraf acaba hala süt mü var yoksa hep böyle mi kalcak kuculur mu biraz 

4 Cevaplar

0 oy
(1,451 puan) tarafından
nasıl bıraktırdın canımm
(7,160 puan) tarafından
Sabir tası da aldım canım ama kullanmadim ilk gece cok zordu iki tane yara bandı yapıstirdim uff olmus dedim memi dedikce geldi kucagima acti bakti 1 hafta oyle gezdim sonra unuttu canim simdi memi diyor bazen ona bay bay yaptik ya diyorum o zaman mama diyor birseyler yediriyorum hemen gece uykusuda duzeldi sık kalkmiyor su icip hemen uyuyor geri ama ilk gece zorlandik kucagimda gezdirdim sarıldım öptüm kokladim sakinlesince uyudu o da 4 sabah 7 ye kadar sürdü sakinlesmesi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Umudunu kırmak istemem ama dahada normale dönmez canım 4 yavru emzirdim ilkinde sarktı oylecede kaldı artık ama benimkiler 3 yasa yakın emdiler:D

(7,160 puan) tarafından
Ikiside esit olsa sorun degilde biri buyuk biri kucuk komik duruyor
tarafından
Aslında normalinde öyle biliyormusun hiç emzirmemis birine dikatli bak öyledir canım biri büyük biri küçük olur benim sağ büyük sol kucuk
(7,160 puan) tarafından
Benimde aynı sağım oyle
0 oy
(413 puan) tarafından
Kız gecmio o benmde öyle kaldı sol göğsüm buyum biri ikinciyi dogrdm eşitlenir belki diye sağdan emzryorum:D
(7,160 puan) tarafından
Desene böyle kalcak bir umut belki esitlenir dedim ama olmicak sanırım :)
0 oy
(699 puan) tarafından
Boyutları asla değişmiyor birini çok emzirip birini az emzirdigin için bayağı fark oluyor canım kardeşimin de biri küçücük biri kocaman sütyen varken bile bariz belli yani 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 202 göst.
28 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1231 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
18 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suheda18 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu