0 oy
215 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,460 puan) tarafından
gün doğum günüm ama ben resmen hayatımı sorguluyorum. 1 ay önce kız kardeşim evlendi. Bizim burada evlenenler aile büyüklerine el öpmesine gider ama kardeşim bana gelmemişti daha. Amacı bayramla birleştirmekti. Sonra dün mesaj attı abla yarın size gelsek diye. Eşimde 1 aydır akılları neredeymiş, bayrama 5 gün kala mı gelinir benim işim var gelmesinler dedi. İşten kastı da. Traş olacak, alışveriş yapıcaz. Dünde yiğeni ameliyat oldu ona gittik. O kadar mutsuzum ki, zaten kimse de hatırlamadı doğum günümü. Sabah işe gitmeden eşim kutladı, tek böyle kutlamam merak etme dedi. Hediye falan sipariş etmiş, mailinden bildirim geldi. Ama sonuç olarak ben mutsuzum. Devamlı eşim ve ailem arasında bir savaş vermekten çok yoruldum. Eşim bu savaşta benim harap olduğumu göremiyor. 

6 Cevaplar

+1 oy
(225 puan) tarafından
Eşin saçmalamis belkide kız kardeşin hatırladı hem ziyaret edip hem doğum gününu kutlamak istemiştir bence konu ne biliyormusnuz siz eşinize ailem gelecek diye destur istiyorsunuz eşine diyeceksin ki kız kardeşim akşam bizdeler erken gel bu kadar eşini alâkadar etmez 1 ay olmuş insanlar yeni evlenmis acelesi yok yani sizde yaşlı değilsiniz saçma geldi bana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sende onun ailesine aynısını yapacaksin anlicak
0 oy
(28,447 puan) tarafından
Eşin göremiyorsa bi dur demelisin ayıp etmiş kardeşini kabul etmemekle yanlış yapmış iki tarafta birbirine saygı duymak zorunda duymuyosa benim aileme neden böyle davranıyosun diye haddini bildirmen laazım 
(3,460 puan) tarafından
Bende artık onun ailesinin yüzüne bakmıyorum
0 oy
(714 puan) tarafından
Sen durmak istemiyorsan git trasini ol yani bununla ne alakası var kardeşim o benm diğer aile büyüklerine gidip yetiştirmekten sıra gelemedi ondandır kız daha Yeni evlendi dediğin çok saçma istemiyorsan bu aksm sende arkadaşlarinla buluş bende bacimla sohbet edecm de 
0 oy
tarafından
Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım neden böyle on yargıli anlamadım senin ailenle bı kavgası falan mı var
0 oy
(8,864 puan) tarafından
Olabilir müsait değiliz de bayramda gelin de. İşler güçler var ne olacak kardeşin sonuçta. Son dk da gelelim denilmez zaten 
(3,460 puan) tarafından
Sorun bayram da gelmesi değil. Kendi ailesi gelecek olsa işim var demez

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 738 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
17 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (352 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 255 göst.
0 oy
12 cevap 438 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,460 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,966 soru

24,176,572 cevap

336,134 kullanıcı

...