0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızım çok HUysz bı çocuk .3 yaşında asla yerinde durmaz ,yemek düzgün yemez herşeye ağlar sabah 7 buçuk ta kalkarz . Kayinvalidem gelsin eve yada gıdım sürekli cocuk ağladıgi an ağlamasın o çocuk bişe deme bırak yapsın diye diye cocuk yuz buluyo beni kale almiyor artk.Bnde eşime soyledim görümcem kendi ogluna sürekli bağırıyor ona bişe demiyor ben kızımı tabiki uyaracam her ağladığında istediğini yapmam zaten hamileyim zor geçiyor.Kizim hiç durmuyor napim akşama kadar herşeyi yapsın tepkisiz köşede oturacakmiyim .Ben tepki vermesem önünü alamıyorum.kayinvalide çok uyariyosun çok konuşuyorsun diuor bnm çocuğum konuşurum valaha bkknlik geldi asıl onların yüzünden beni kale almiyor onlar ne dese yapıyor ağlasın hemen ayağa kalkıyolar boylende bana eziyet ediyor ama .Su istiyor kızım getiriyorum hayir pembe bardak diyo getiriyorum suyu döküyor diyo çay brdak getir kapıyı ben kapatıyorum ben kpatmadm diye ağlıyor,cisim geldi diyor tmm gidelm kapıya gidiyoruz cisim yok diyo başlıyor ağlamaya ,oyuncak istiyor almazsam kendini mağazada yere atıyor yani kafayı yicm artk .Benm her konuşmamda sus diyor kayınvalidem ben çocuğu nasll yonlendrcm konuşmasam 

7 Cevaplar

0 oy
(24,035 puan) tarafından

Ay ne sinir bozucu bir durum benim çocuğuma neden karışırsın ki ondan sonra bu çocuk şımarık diye gezerler ortada aynı durum bizde de var maalesef müdahale istemiyorum ben nasıl yetistirecegimi biliyorum bu konuda kimseden akil almaya ihtiyacım yok diyerek kestirip atıyorum güya kıyamıylar ama çocuk yoldan çıkıyor bu seferde;)

(2 puan) tarafından
Arsız yapcn çocuk diyor ben müdahale etmeyin çocuk ozmaann kafasına göre yaşasın
-Reklam-
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Çizgiyi baştan çekmek lazım. Durumu düzgünce anlat hala dinlemiyorsa kadın o zaman uzun süre görüşmeyelim çocuk kötü etkileniyor de. 
(2 puan) tarafından
Dinlemiyorlar diyorum ki bu çocuk ağlıyorsa tepki vermeyin susar ama herşeye tepki veriyolar cocuk aglick ta gulecekte bana fırsat verseler hiç bişey fırsat vermiyorlar
0 oy
tarafından
Eşine demeden önce kayınvalideden kendin demen gerekiyordu bence çünkü bebeğin ilk doğduğu zamanlar Bana da karışmaya çalışıyordu yok suyu ılık ver yok yelek giydir yok şunu yap yok bunu yap baştan tavrımı koydum benim çocuğum istediğim gibi büyütürüm İstediğimi yaparım rica ediyorum karışmayın herkesin çocuk büyütme şekli farklı dedim Şimdi ise hiçbir şey diyemiyor tavrını baştan koyacaksın canım önüne alamıyorsan de ki anne siz böyle yapıyorsunuz siz böyle yapınca da beni hiç umursamıyor bana dik davranıyor Bu böyle olmaz Ben annesiyim ben ne dediysem o diyeceksin
(2 puan) tarafından
Söylüyorum söylüyorum ne desem beni umursamiyolar kendi bildiğini yapiyolar diyorum karışmayın bnm konuşmama bile fırsat vermiyorlar ki bne gtmcm eşime dedim anlattm ben sürekli gtmem hergun gotmek zorudma değilim gitmeyince eşime diyorlarmış gelmiuor diye eşimle de konusamk zorudnayim arkamdan gelmiyor etmiyor diyolar cnku
tarafından
Bebeğim doğmadan önce ben de her hafta gitmek zorunda kalıyordum canım Bir de kalmak zorunda kalıyordum hafta sonları bebeğim olduktan sonra bayağı çizgi çektim 3-4 haftada bir gidiyorum artık eşime sürekli baskı yapıyorlar çocuğu göremiyoruz çocuğu göremiyoruz diye sanki çok seviyorlar doğduğundan beri bir çöp almadılar istemem de zaten Kayınvalidem de daha önce takılmalarım oldu bana akıl vermeye çalıştın nasihat vermeye çalıştı Çok sert tepkiler verdim Bu yüzden de ne kaynanam beni seviyor ne de ben onu seviyorum tepkini başta koymadığın için seni kimse dinlemiyor yumuşak bir şekilde söyleme sert bir şekilde söyle ki anlasın
0 oy
(3,681 puan) tarafından
Gidip eşine söylemen sana bir çözüm vermez bu sefer kendi ailesi ile arası bozulur haklı iken haksız sen olursun o yüzden direkttt lafını kaynana sen söyliceksin anne karışma lütfen sen eve gidince beni kaale almıyor sonra felan de 
(2 puan) tarafından
Söylüyorum kaynanama hiç bişe değişmiyor bu sefer eşimle tartışıyoruz annesinin ne olduğunu biliyor ama hergun gitmemi beklyr gitmesem evime geliyorlar yuzsuzler
0 oy
(3,502 puan) tarafından
Canm benimkilerde aynı artık şunu deniyirm , ben bakamoyorm hadi siz öğretin diyorm , onları pişman ediyor oğlum 3,5 yaşında onlara herşeyi yaptırıyor ağlayarak vs esimede aynı ama bana asla yapamıyor bnm hayirim hayırdır bunu biliyor ama kaynanam ve eşimin fikrinin degisecegni bildiği için onlara yapıyor yapacağını , geçen kapıda ağlıyor bnde gelecem senle diyor kaynanam ikna etmeye çalışıyor bnde balkondna dinliyorm ama hiç ses etmedim kaynana gördü bni 2 saattir.cocugu ikna etmeye çalışıyorum duyduğun halde bı dönüp bakmadin isim var dedi bnde dedim siz mukkemelsiniz ya ikna edin ne yapabilirim ben becereniyorm dedim cocugida almadım gitti peşinden bilerek almadim bana laf etmeye bayılıyor ya görsün gününü dedim
(2 puan) tarafından
Bizimki bnm konuşmama fırsat vermiyorum konuşsam çocuk bnden cekinck ama onlar her dediğini yapınca çocuk beni kale almıyor
(3,502 puan) tarafından
Sen sözünü dinlettir onları umursamadan sınırını çiz senden azda.olsa.cekinmeyo bilsin , katmanlara gelincede bırak tepelerine çıksın sonra ah vah ederler
0 oy
(195 puan) tarafından
İki kızım var birini kayinvalidemle beraber büyüttük ikinciyi yalnız büyüttüm dediğin gibi cocuk leb demeden leblebiyi verdiler çok huysuz her istediği o an olsun ister ikinci çocuğum da aynısı yalnız yapi meselesi galiba birazda şimdiki bir çok cocuk öyle diye düşünüyorum 
(2 puan) tarafından
Çocuk HUysz yada yapısı öyle olablr ama daha da beter yapiyolar çocuğu

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 998 göst.
3 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,045 göst.
13 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 663 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gul25 (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 435 göst.
26 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,231 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,997 soru

24,147,877 cevap

334,736 kullanıcı

...