0 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13,435 puan) tarafından
Kizlar az çok biliyosunuzdur bi cadı kızım var 16 aylık. Emiyo sadece saolsun beni tuketti. Agzina bisey suremiyoruz çok çok istiycekde minicik tadimlik alcak o yani. E sütde doyurmuyo artik haliyle. Kilosu 13.5 du dusmus havalar isinali 12.850 geldi bu sabah. Kilo vermesi sikinti degil zaten yemiyo ve havalar cok sicak evimde öyle. Kilosu zaten fazlaydi ayina göre hep ama çok çok uzun zamandir bu kiloda kizlar 12.aydada 13.200du mesela. Hic kilo almamasida aylarca normalmi acaba. Normaldir heraldi dimi. 

Bide herkes memeyi biraktir diyo yiycek o. Bende daha kucuk diyorum ya uzuluyorumda ona. Benimki memeden kesipte yedi diyen varmi gercekten. Yoksa yemiyosa yemiyomu yani cocuk

3 Cevaplar

0 oy
(5,471 puan) tarafından
21 aylıkken yemiyor diye kesmiştim yine yemiyordu doktor sağlık açısından birşey demiyorsa zorlamayın bence akışına bırakın acıkınca illa yiyorlar 
(13,435 puan) tarafından
Memeyi keselim artik yavas yavas süt onu zaten artik doyurmuyo diyo. Ama o zamanda yemiycek diyirum en azindan simdi emiyo
(5,471 puan) tarafından
Erken canım dinleme sen emzir
(5,471 puan) tarafından
Bağışıklığı daha kuvvetli oluyor emen cocugun büyük kızım pek hasta olmaz inşallah küçükte emer diyorum
(13,435 puan) tarafından
Masallah ya oglumuda 20 ay emzirdim kestim. Hemde deli gibi sutum vardi. Diyorum ne salakmisim ya gercekten. Ama o yiyoduda ayni zamanda çok guzel yerdi. Bu yemiyo iste valla
(5,471 puan) tarafından
Benimki yemiyordu memeye düşkündü. İkinci meme reddi oluyor sürekli
-Reklam-
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Yemek konusunda bişey diyemiyorum benimki de asla yemez ne yapsak boş yani tahlilde yaptırdık ilaçta kullandık. Ama kilosu bana az gelmedi yada benimki aşırı zayıf diye çünkü benimki 2 buçuk yaş 13 kg
(13,435 puan) tarafından
Yok canim kilosu az degil zaten onu belirttim kilosu fazla. Hatta daha kucukken dahada fazlaydi yani simdi yine boya gitti biraz. Ama hic almamasi vermesi normalmi acaba dedim. Bide gervekten yemiyo ya ac duruyo valla boylemi gidecek diyorum
(2,377 puan) tarafından
Yemediği için vermesi normal bence bide hareketli oluyorlar sonuçta benim kızda yemiyor dediğim gibi üstüne sürekli yaramazlık yani 12-13 arasında gidip geliyor hep doktor ilaç vitamin şurup vs verdiyse bile almıyor öyle keşke bir 18 falan görsek
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Bebekler büyüdükçe kilo alımı düşer artık 1 kaç ayda bir kilo alır bebeğin kilosu da çok güzel ben 20 aylık kızımı memeden kestim ama öyle böyle bağımlıydı anlatamam memeden başka yemiyor çok zayıf yanlışım yoksa 11 kilolardaydı .

Kestim yemek yesin diye ama yemedi aksine psikoloji bozuldu 4-5 ay çok üzülmüştüm 

Şimdi 4 yaş doldurdu 15 kilo çok hareketli yemeyi değil de atıştırma seviyor 
(13,435 puan) tarafından
Ay buda öyle iste daha simdiden yemek asla yok hep atistirmalik biseyler. Ama onlarida çok yemiyo yani minicik
(2,529 puan) tarafından
Siz emzirmeye devam edin bence
Bebeğiniz daha küçük

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
7 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 556 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 642 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 430 göst.
27 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,496 soru

24,002,905 cevap

327,458 kullanıcı

...