0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (728 puan) tarafından

Eşim yarın vardiyada yarın gece yalnızım kayınvalidem aradı az önce yarın akşam bize gel dedi yeni yıl kutlamayız onların istediği hep bir arada olalım kayınvalideme dedim senin ev kalabalık olur nerde çokluk orda şeylik demişler yok dedi bi gelirse görümcen gelir birde gelirse benim görümcem gelir dedi ben görümcemle 3 yıldır konuşmuyorum öyle rastlaşırsak bir araya geliyoruz içimden gitmek gelmiyor yalnızda olmak istemiyorum gerçi bebişim var ama gitmezsem onunla girerim :)

10 Cevaplar

+2 oy
(5,514 puan) tarafından
Ee soru nerde ☺️☺️☺️
(728 puan) tarafından
Gidesim var canım ama göresim yok onu muallaktayım bunu soruyorum gitsemmi acaba :)
tarafından
Kayınvaliden düşünmüş çağırmış canım erinme tabi yinede sen bilirsin
tarafından
Hahahhahhaha:D
(5,514 puan) tarafından
Walla canim sen bilirsin ben olsam giderdim
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bebisinle gir bencd<3

+1 oy
tarafından

Bnim eşim nöbetçi yarın valla boşver bnde oğlumla tek başbaşa giricem yeni yıla daha güzel ne olabilir :D

+1 oy
tarafından
Bence gitme hastayım de biseyler uydur aman :D
+1 oy
(9,647 puan) tarafından
Kuzum git gitsin :D yanlız durma hem belki aradaki buzlar erir :) 
(728 puan) tarafından
Erimez canım herkesle erir o gudubetle erimez 3 gün iyiysek 4. Gün birbirimizi yiyoruz tek anlaşamadığım bu gezegende görümce mikrobu :D
(9,647 puan) tarafından
:D :D olsun nabucan kuzum eşinin kardeşi mecbur bid araya gelicensiniz bi şekilde:)
(728 puan) tarafından
Sevmiyorum aşkım kayınvalidemi seviyorum ama belki onun güzel hayrı için giderim tekrar ararsa gel diye :D
+1 oy
(4,650 puan) tarafından
Ben olsam gitmem konuşmadığım insanla aynı ortamda ne işim olur
+1 oy
(163,374 puan) tarafından
Valla yeni yila kaynanayla girne tum yilin onla gecer ☺️
+1 oy
tarafından
Kiiiz aynı valla benimde kocam gececi . Yarın kaynanam arar akşam bize gel diye . Bende şimdi onu düşünüyordum ne desem diye . Bende eltimle  konuşmuyorum .  Benim kız hasta onu bahane ediyim diye düşündüm bende 
+1 oy
tarafından
Yeni yıla onunla gireceksin, hep onunla geçecek :D 

Sen karar ver o yüzden tüm yıl görümcene katlanabilecek misin? Cevabın hayırsa ki bencede rn güzeli otut miniğinle evinde ohhh miss dertsiz aşım, ağrısız başımmm :) 
+1 oy
(7,931 puan) tarafından
Bu vesileyle görümcen le barışmış olursun git konuşmak için ilk adımı o atsın

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,975 soru

24,079,825 cevap

331,128 kullanıcı

...