+1 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim oturduğum binada selam vermeye acizler baktım ben selam vermesem vermiyor bende vermiyorum geçende kapımı su istemek için çalmış alttaki teyze su şişesi sos koyacakmış bende de yoktu bugünde aşağıya indim teyze nasılsın dedim cevap vermedi cins mi nedir birde biz memleketten yiyecek getirince bizi süzüyor bende vermiyorum sizde durumlar nasıl böyle insanlara gelir misiniz 

24 Cevaplar

0 oy
(15,022 puan) tarafından
ay yok mümkünse gelmesinler hepsi yaşlı hürmetim sonsuz hepsine ama akşama kadar kim ne almış kim ne vermiş bina önübde oturuyorlar alışveriş posetlsrine bakıyorlar felan 
-Reklam-
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Dürüst olimmm ben samimiyet sevmiyorum mrb mrb hatta herkes e de vermem selam o yüzden çokta umurumda olmaz ama bizim aile apartmanı yine De samimiyet kurmuyorum herkes evinde otursun kimse kimseye karışmasın yetr
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Ben sitede oturuyorum o yüzden oturduğum blokta 100 hane var hangi birine selam vericem. Bir kere görsem unutup bir daha gördüğümde hatırlamıyorum bile. Bir tane arkadaş edindim o da karşı bloğumda oturuyor. Annesi de benim oturduğum blokta bir onlara selam veriyorum gidip görüşüyoruz ediyoruz filan.

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 457 göst.
0 oy
16 cevap 321 göst.
14 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 377 göst.
0 oy
5 cevap 231 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 2bebisannesi (147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler