0 oy
894 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Hamileyim 30 gün sonra doğum yapacağım ve buzdolabım bozuldu 4-5 gündür buzdolabım yok sıkıntı yaşıyorum eşimle maaş veren henüz almadı parası var gelecek Onun gelmesine bir ay var ailemden İstedim vermediler vermek zorunda değillermiş ödeyeceğim de gayet iyi bildikleri halde Benim birkaç tane çeyrekli bilekliğim var ve Yüzüğüm Var kolyelerim var altın Ama onların Ben de Hatıraları da var Onu satmak şu an o kadar zoruma gidiyor ki ve ağlayarak yazıyorum şu an bunu ilk kez bir yüzüğüm elimde kaldı dedim O da gidecek gibi Sorum şu yüzüğüm 22 ayar tek taşla Beştaş birleşik eksiklik olursa diyorum Bir tane de çeyrek bozsam bileklik ama çok zoruma gidiyor Onların Ben de Hatırası Var çok üzülüyorum eşimin elinden bir şey gelmiyor Ne yapacağımı şaşırdım

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım diğer postta bilezik ve ceyregim var demiştin yerinde olsan bozarım onları sonra param olunca aynısını alıp yerine koyarım hatırası varsa bende bilezik ve ceyreklerimi hepsini bozdum para lazım olunca yüzüğüm tek kaldı  
(154 puan) tarafından
Yok canım Diğer posta bileziğim olduğunu yazmadım sadece Altınım var Çeyrek düğün var 22 ayar bile kolyelerim var bir de kelepçem var ama satmak istemiyorum ama çok zordayım ne yapacağımı şaşırdım dedim Hani hiç değilse yüzüğümle çeyrek birtane bozarım alırım
tarafından
Yanlış hatırladım o zaman bence yüzük kalsın diğerlerini boz
(154 puan) tarafından
Ama çok ucuza gider kolye kelepce
tarafından
Canım spotcu yokmu orda biz eşimle geçen sene evlenirken hepsini İstanbul Kadıköy'de spotcudan aldık çokta uygun ve hepsi sağlam kenarı falan çizik diye uyguna veriyolar
(154 puan) tarafından
Zaten 3 sene önce spottan aldim canım ama şuan ikicielci en ucuzu 10 dan başlıyor alicam yarın bor gün bozulacak sıkıntı olcak hiç değilse üstüne 5 10 daha verip 0 alırım garantili felan olur
tarafından
Haklısın canım öyle yap
-Reklam-
0 oy
(2,258 puan) tarafından
Evet hatırası var bende kıyamam ama kimseden fayda yoksa kendi malıma gücüm yeter bozdururuö kimseyede ağiz eğmem düşmez kalmaz bir allah yarın bir günde onların başina gelmeyeceği ne malum 
(154 puan) tarafından
Diyorum ya çokta ailem malları mülkleri var diye böyle yapiyolar beni eziyolar birsey demiyorum şu hamile halimle nasıl ağlıyorum bana önüme sundukları kaynanan kayinpederin yapsın onların yapmicagini bildiği halde onlarla gorusmuyoruz bile anne baba demeye onlara bin şahit lazım bile bile bunu diyolar ve diyorum yapmicagini benden iyi biliyorsunuz bana dediği sen onları savun korumaya devam et bizide sömürmeye diyor sömürmek borç dahi olsa ödüyorsun evet ama diyorlar ne diyim düşmez kalkmaz Allahtir
0 oy
(10,041 puan) tarafından
20 bin demiştin dolap fiyatını beştaş yüzük ve çeyrek o kadar etmez sanmıyorum bileklik bozmak daha mantıklı 
(154 puan) tarafından
2 ceyrek 10 bin etse yüzüğün tektasli Bestas olur ya ondan 22 ayar yüksek tutar en kötü 10 da tutsa
(10,041 puan) tarafından
22 ayar yüksek tutar ama taşları düşerek hesap etmen lazım
(1,974 puan) tarafından
2 çeyrek nereye 10 bin ediyor altın çok fena düştü 3800 şuan çeyrek fiyatı
(154 puan) tarafından
1.2 bin eksik olur nakit var tamamlarom
(1,974 puan) tarafından
Yüzük para etmez ama söyliyim boşuna bozdurmuş olursun
0 oy
(10,000 puan) tarafından
Tamir olmaz mı 
0 oy
tarafından
2.el temiz bi buzdolabı alsan durumun düzelince de istediğin gibi bıtane alırsın bende zor zamanımda tüzüğüne kadar sattım hatta kızım yoğun bakımdaydı vefat eden annemin hatıra çeyreğini ölsem de satmam demiştim mecbur kaldım sattım insanın kimsesi olmayınca 
(154 puan) tarafından
Zaten 2 el aldım 3 sene önce iyi dayandı şimdi komple bozuldu birdaha 2 ele girip habire uğraşamam ki
0 oy
(17,347 puan) tarafından
Canım bir tavsiyem var. Fibabank faizsiz alisveriş kredisi veriyor. Alişgidiş kredisi diye bir bak istersen. Ben geçen sene televizyon aldım 10 taksitle ödedim. Yüzük bozdurmaktan iyidir bence.
(154 puan) tarafından
Çalışan değilim vermiyor eşimin de kredi puanı olmadığı için vermiyolar
(8,239 puan) tarafından
Çalışan olmana gerek yok hepsiburada gir bak 36 ay taksit odeyebiliyorsun ama faiz koyuyor
(154 puan) tarafından
Yok canim kredi puanı istiyor vermiyo
(17,347 puan) tarafından
Bende çalışan değilim. Bana kredi çıktı. Eşim hiç kredi kartı falan kullanmadı daha önce onun kredi notu hiç yokmuş ona çıkmadı. Eğer daha önce kredi karti kullandiysan ve kredi notunda sorun yoksa çikar kredi.
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Allah kimseye muhtaç etmesin ailenin yaptıkları için üzülme onların ayıbı boşver satman gerekiyorsa sat Allah daha iyilerini nasip eder inşallah yerini hemen bir an önce doldursun sen dua et 
(154 puan) tarafından
Amin inşallah
Çok üzülüyorum bunu asla unutmucam
0 oy
(4,726 puan) tarafından
Kuzum elden taksiyle eşya satan yerler varsa oradan alabilirsin aylık taksit taksit ödersiniz 
(154 puan) tarafından
Haklısın ama 10 milyarlık şeye 30 bin tl diyo öyle yerlerde bebegim olcak 1 aya oğlum var okula giden ev kira çok zorlancam
(4,726 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Canm madem paraniz var gelmesj gidip taksitle alsana 2taksite bol olsn bitsn zor bisi degilki 
(154 puan) tarafından
Canım şu an her yer öyle vermiyor puana bakıyorlar Puan yok Benim de puanım yok o yüzden alamıyorum
(2,922 puan) tarafından
Puanla ne alakasi var canm benm git bi arcelik bayisine yada beko artik hangi marka alcaksan verirler  puanlik bisi uok bunlarda
0 oy
(65 puan) tarafından
Bacikom sat gitsin yenisini alırsın bende bu ay iki tane yuzugimu eşim sattı zorunda kaldı sattı olsun yenilerini alırız Allah can sağlığı versin 
0 oy
(3,278 puan) tarafından
Şu şekilde düşün ilacın varsa sür başına. Kimseye minnet etme yavrum. Kendi işini gormeye bak bizde sıkıştık baya tüm borsa hissesini ekside sattık. Napalim 
0 oy
(65 puan) tarafından
Bak sahibinden sitesine bir gir benim çamaşır makinam bozuldu aynı senin hesap kaldım öyle sonra siteye girdim bari dedim ikinci el biseyler alayım bir adam bozuk sandığı son model çamaşır makinesini satışa koymuş altinada sorunu ben anlamadım tamir ettirin yazmış neyse aradık filan çamaşır makinesi bozuk değilmiş adam yanlış montajlamis hem para almadı hemde kapıya kadar getirdi Allah birini bin etsin ayağı a taş degmesin bir gir ilanlara bak illaki düşürürsun bir tane temiz
0 oy
(8,821 puan) tarafından
Senetle taksit taksit alınmıyor mu artık ? 
0 oy
(978 puan) tarafından
Yüzükler o kadar etmez cnm. Satarken düşüyor hep onlar.

Hangi krediyi indir orda bankalar faizsiz 3, veya 6 ay sonra ödemeli 15,20,30 veriyolar. O bankadan ilk hesabını açıyor olmalısın. Tv de falan reklamı  çıkıyor denk gelmişsindir belki
0 oy
tarafından
Eğer ki eşini seviyorsan onunda sana saygısı varsa boz gitsin. Dünya malı yerine gelir . Sizin huzurunuz çok daha önemli 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Elden taksit yapan yerler vardır muhakkak çeyreği bozup ilk taksit yapsanız 
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Dolap önemli bir ihtiyaç. Kimseye muhtaç olmadan ihtiyacınızı görmüş oluyorsunuz ne güzel. Zaten böyle sıkışık anlar için değil mi altınlar:)  paranız gelince istediğiniz altını alırsınız yine. Sonuçta orda duran altın yiyeceklerimizi soğutmaz. Boşverin üzülmeyin. En güzelinden alın dolabınızı. 
0 oy
(163,477 puan) tarafından
altinlar zor gunler icindir 1 ay snr kesin alirim altinimi dersen kuyumcuya durumu anlat manevi anisi var satmayin geri alicam de belki durdururlar

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 286 göst.
25 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Mevah (1,887 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gizem121 (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 547 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (962 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 398 göst.