0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (2,291 puan) tarafından
Hanımlar ev taşıyacagız başka mahalleye hiç bu zamana kadar taşinmadıgım için bilmiyorum ilk nerden başlasam neleri toplasam  kimse yok tek yapcam çocuklardan fırsat buldukça sadece eşim akşam gelince yardım eder. Bayrama kadar taşınmak istiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mesela şu an da yaz ayındayız kıyafetten başla kışlıklarını ayır zaten bayrama bişey kalmadı fazladan tabak çanak ayır. Yorgan battaniye onları hurçla öncelikle onlarla işin olmaz daha sonra ev içindeki sehpadır sandalyedir yaparsın
(2,291 puan) tarafından
Bende kıyafatlerden başlayım diyorum kıyafetlerı kutularamı koyuyorsunuz cevap için tşkler
-Reklam-
0 oy
(5,932 puan) tarafından
İlk elbiselerden başla giyim dolaplarını boşat sonra günlük kullandığım topak çanak dışında ne kadar mutfak malzemesi varsa toparla kışlık yorganlar batarya pike ne varsa onları hurçla zaten geriye birşey kalmıyor 

Süsler dekorların varsa onlarına kırılmayacak şekilde kartonlara koy
(2,291 puan) tarafından
Ozaman kıyafetlerden başlayım kıyafetleri kutuyamı koyayım acaba
(5,932 puan) tarafından
Evet canım kutular koy ve üstüne neyi nereye ne koyduğunu yaz düzenlerden işin rahat olur

Bende şehir dışına taşınacağım işte montları ayrı kutuya ayakabıları ayrı kutuya oğlumun ayrı kutuya özelikle kışlıkları hepsini üstüne yazıyorum
0 oy
(4,469 puan) tarafından
İlk olarak çekyat baza altlarını kaldırdım daha sonra dolap içlerini kaldırdım giyecekleri filan sonra da mutfağa geçtim tüm çanak tabakları kağıda sarıp yerleştirdim ve en son mutfak eşyalarına kırmızı bant çektim ki belli olsun diye , tüm kolilerin de üzerine neyin ne olduğunu yazdım yerleştirirken kolaylık oldu 
(2,291 puan) tarafından
Ozaman kıyafetlerden başlayım kıyafet çok dolabı boşaltmaya başlasam iyi olacak
0 oy
(13,475 puan) tarafından
Yakin zamanda tasinmis biri olarak :) kisliklari yorganlari falan yika kurut hurcla gidince hemen yerlestirirsin temiz rqhqt olur. Cocuklarin oyuncakalrini topladim koca bi cuvala direk qgzini bagladim bikac tane biraktim. Baza altindakileri topladim hep bisalttim koliledim. Sonra konsolumu bosalttim mutfaktaki gunluk tabak tencerelerim catal kasigim ve 4 5 tane bardak harici herseyi yavatls yavas topladim. Bizim dolaptaki esimin gomleklerini kendi elbiselerimi falan hep topladim. Gunluk bikac parca biraktim. Koltuklarin yastiklarini bile topladim kaldirdim. 2 yastik yatacak bide yorganlari biraktim ben mayistq tasindim cunku. Onun disindaki nevresim falan fazlalik herseyi topladim yavas yavas. Sana tavsiyem buyuk cuvallar var onlardan al. Kayinvalidem aldi çok isime yaradi yatak yorgan attik icine bantladik çok rahat oldu
(2,291 puan) tarafından
Bende büyük bişey istiyorum elimden koli istedim şok market yarım verecekmiş onlara koycam yorganları falan yıkadım temiz onlar sadece hurçlamak kaldı hurcum yok onun yerine neye koyabilirim yorganları
(13,475 puan) tarafından
Biz iste buyuk çuval posetler aldik. Tutma yerleri var kocaman kalin siyah genelde. Onlari cuvallarin iclerine koyduk rahat oldu. Bide kolilerin icinede kocaman cuval posetlerden koydum dolaptaki askidaki kiyagetleri hic cikarmadim direk askiyla koliye koydum kapattim. Gidince hemen actim astim çok rahat oldu

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,296 soru

24,181,453 cevap

336,341 kullanıcı

...