0 oy
1,056 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Snskksks......

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
İçine öküz oturmuş gibi kararmışsınn :)) hahahaha hiç anlamam ya genelde falaaddine atıyorum ben 
tarafından
Ya işte benim falıma benziyor da benim de kocam oturdu ordan bildim canım hahaha
-Reklam-
0 oy
(785 puan) tarafından
Topluluk var nişan söz olabilir biraz sıkılmışsin birşeyleri kafana takmışsin bir duruma üzülüyorsun borç yada hastalık fakat feraha çıkıyorsun akraban ailen bilemem kırıldığın kişiler var çevrende seviliyorsun fakat fazla kalabalık kasvet yaratıyor kendim olayım diyorsun sohbet olsun diye göz gezdirdim :))
(785 puan) tarafından
Oda benim sırrım :))
(785 puan) tarafından
Eh biraz biraz
0 oy
(6,971 puan) tarafından
Kız ailevi sorunlar yasayacan  aile ya da eşinin ailesiyle bir hastalık geçirmişsin ufak ondan sonra birşey alacaksınız ya da eşin birşey satacak ail3ye  bir bebek haberi gelecek ve sen birseye üzülüp ağlamışsın ya da aile de yakın biri hasta olacak
(6,971 puan) tarafından
Umursarsan  geçer
(83 puan) tarafından
Ay korktum ya iyiyim kiz umursarsam geçer de anlamadim
(6,971 puan) tarafından
Geçer geçer cnm kol  eklem ağrısı yasayacan
(674 puan) tarafından
Vaybe ağrıtacak yerine kadar biliyirsun öylemi
.Allah hidayet versin size imanınz gitti resmen kusura bkmayin da muslumanim dyorsan bunuda biliyorsundur iman gidiyor ister kufret ister asagla istediğini de bana ama yazık günah yapmayın şunu arkadaş.
(6,971 puan) tarafından
He cnm bir iki  lafla imam gidiyor   kafadaan  sallıyorum
0 oy
(3,560 puan) tarafından
Biri bebek sahibi oluyor. 

Küçük kızı olan bir kadın olanları izliyor. 

Bir erkek yalnızlaştırılmış hissediyor kara kara düşünüyor. 
tarafından
Kız biliyonmu bakmayı
(3,560 puan) tarafından
Yok. Öyle içimden ne geliyorsa o an onu söylüyorum. Bilmem öyle. Maksat sohbet muhabbet olsun:) tuttu mu
(83 puan) tarafından
Az biraz tutu :)))
(3,560 puan) tarafından
:) :)
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Biliyorum ama bkmam 
0 oy
tarafından
Fal yerine bana burcunu söyle yâ hû fal haram tatlım yıldızınin özelliklerine bakalım onda bir beis yok :)
(53,867 puan) tarafından
he anladim canım ben inanmiyorum burçlara
tarafından
Ama seninki tam sen sanki :D aç dinle https://youtu.be/CzEQiFNInow?si=G3CowRS036R21TBb 50. Dkda
(53,867 puan) tarafından
tamam dinlicem.insallah☺️☺️☺️
(683 puan) tarafından
Dinledim canım. Sağol
tarafından
Peki anlattığı gibi mısın ?
0 oy
(674 puan) tarafından

Hak yolundan ayrılmış gozukuyorsun cnm biran önce tövbe etmesen cehenemi boylicaksin :angel:

(83 puan) tarafından
Seni de bekliyorum
(674 puan) tarafından
Malesef caniim.ben fall bakmıyorum kişi sevdiği ile beraberdir ahirete ben fal bakan ve baktiranlari  sevvmem.ama merakk .etme bütün  falcillar orda olur yalnız kalmazsin.amaa hiç tavsiye etmem gitmenni insallh gitmezsin canım :)
(83 puan) tarafından
Gotu boklu imam konustu yaw He he
(674 puan) tarafından
Sende imam olda gotun boklu olsun yeterki falcı olma :))))
tarafından
Rabia yeminle yay burcunun bahsettiği gibiymiş dilin vuuu
0 oy
(19,557 puan) tarafından

Ben birazcık anlarım çok yolun var kimi açık kimi zorlu kimi tamamen kapalı 4 kişi var biri şişman adam biride zayıf kalan ikisi hayvanada benziyor sanki net anlayamadım 

(83 puan) tarafından
:))))
0 oy
(610 puan) tarafından
Kahve telvesi görüyor um içerken çağırma a fal bakmaya çağır ohhhh oluyor mu böyle 
(83 puan) tarafından
Gel buyur beraber içelim:))))
(610 puan) tarafından
Kahve yasak yaa yoksa çok severim
(83 puan) tarafından
Oyle mi hamismisin sağlıkla gelsin de kahveyi doğurduğunda içersin,:)
(610 puan) tarafından
Evet 28 haftalık hamileyim inşallah doğumda
0 oy
(53,867 puan) tarafından
kahve içmişsin afiyet olsun anladigim bu kadar ☺️☺️☺️
(83 puan) tarafından
Sjsjsjsj sağol gel beraber içelim
(53,867 puan) tarafından
sevmem cay varsa gelirim ☺️
(83 puan) tarafından
Tabikide buyur gel :)))
0 oy
tarafından
Seni bir müslüman olarak uyarmam sanırım benim vazifem. Bilgilendirdikten sonra seçim tamamen senin hakkın 

Müslümanlık dininde fal bakan , baktıran ve buna vesile olan bir kişi kesinlikle kafir olur. Bilmiyorsan şayet bunun için tövbe etmen gerek. 

Bunu bildiğin halde Keyfi inanmadan öylesine muhabbet amaçlı dalgaya vurmak amaçlı yapıyorsan, insanın 40 gün boyunca ibadetini kabul etmiyor.  

Kendin günaha giriyorsun insanları buna da vesile ediyorsun .
(83 puan) tarafından
Pp ne oyle
tarafından
Mor vampir :D
(83 puan) tarafından
Korktum ya neyse:)))  kiz bir heves gibi geliyor kapatıyorum fincanı tamamami sonra işte bakayım diyorum hiç bisey de anlamıyorum yikiyom fincanı. Nedense bu falimi buraya atmak istedim
tarafından
Aşkım ben çok korkarım faldan o yüzden bende uyarmak istedim. Amacım asla linçlemek değil yanlış anlama sadece bildiğimi aktarayım yapıp yapmamak tabiki sana kalmış ❤️
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Faldan anlamıyorum ama başlıkta yazmama rağmen millet yine gelip linclemiş kaç yaşında kadınsın sanki günah bilmiyorsun sohbet amaçlı demişsin neler yazmişlar gören decek dört dörtlükler falan inanma falsizda kalma demişler niye egelnecesine birşeyler yazmak yerine lincliyorlar sen takma bile 
(83 puan) tarafından
Takmıyorum bile sadece gülüyorum günahım bana sevabim bana onlarda ben bakmıyorum ibadet ediyorum diye kibirleniyolar o da gunah haram.diyen bakmıyck geçecek yorum yazmıyck elhamdülillah Müslümanım neyin ne olduğunu biliyorum hiç.kimse 4.4 luk değil buda benim kusurum gunahim
0 oy
tarafından

• Yay Burcu elementi ateştir.
  • Bağımsız yaşamayı severler. 
  • Spor ve kamp yapmaya meraklıdırlar paraya önem vermezler çok savurgandırlar bu yüzden para ile olan işleri bozuk olur.
  • Bazen utandıracak kadar açık sözlüdürler. "Her doğru her yerde söylenmezdir bu yay burcu için geçerlidir. Bu yüzden arkasından konuşulur ve insanlarla çok mücadele etmek zorunda kalır. 
  • Dürüst olmayı tercih ederler. 
  • Aile problemleri olanlar genellikle yay burcudur. 
  • Emir altına girmeyi sevmezler. 
  • Arkadaşlık ile aşkı birbirine karıştırırlar kiminle arkadaş olacak kiminle eş olacak bilmezler. 
  • Kalbi güven dolu, neşeli ve zekidirler hatta ve hatta o kadar zekidirler ki bir başkasının adına plan yapar o kişinin haberi olmaz ve o kişiye o plana uymak zorunda kalır.
  • Özgürlüğü sevmesi onu bazen ciddi işlerden uzak kalmasını sağlar. 
  • Yalnızlık imtihanı olur.
  • Karamsar olmak onları hasta eder.
  • Hem hisleri hem de eşyaları konusunda oldukça dağınıklardır.
  • Maceracı olması onun başını zaman zaman belaya sokabilir.
  • İbrahim Hakkı hazretleri buyuruyor ki  özellikle yay burcu için kan aldır düzenli kan ver hacamat yaptır. 
  • Yay burcu vücutta karaciğeri temsil eder bu yüzden sigara ve alkolden uzak durması gerekiyor. 
  • Gökyüzüne bakmalı. Gökyüzüne bakmak onların ruhuna ve kalbine iyi gelecektir.
  • Güney burcudur erbaa-i sırrı budur. Ay yörüngesi ile hareket eder misal aleminden kendisine sırlar gelir dilini ve kelimelerini iyi seçerse. 
  • Senin başının belası dilin. 
  • Sırrını öğrenmek istiyor ise Rüya ilmini öğrensin 
  • Orucu tercih etmelidir Pazartesi ve Perşembe orucu onları iyi yapar. Bereket, basiret, manevi ve durugörü sorunu yaşıyorsa oruç tutmuyordur. Eğer pazartesi ve Perşembe günü oruç tutarsa öyle bir bu haller kendisin de artar ki kendisi bile anlam veremez susmayı öğrenir.
  • Fiziksel bağlantıları safra kesesi, kan damarları ve karaciğerdir.
  • Kötü huyları kırıcı konuşma ,alay etme maymun iştahlı olma ,abartıcı , dedikoducu ve çocuk da tavırları takınan kişilerde vardır.
  • Hicaz makamı Felak makamına göredir Perşembe günü yatsıdan sabah namazı dilimine kadar olan zamanda Hicaz makamı ney sesi dinlesin. Yay ile sorun yaşayan anne babalar eşler onları Perşembe günü yatsıdan sonra hicaz makamı ney sesi ile iyileştirebilirler.
  • Boğaz çakrasını koruması gerekir. Yoksa öfkeli biri olur hiperaktif durumu devreye girer kontrolsüz biri olur. Kırıcı sivri dilli biri olmaya başlar bu onda obsesif kompulsif bozukluğuna iter. Psikolojik olarak iletişim bozukluğu yüzünden özgüven sorunu yaşar. 
  • Nazara çok dikkat etmesi gerekir bu konuda çok sıkıntı yaşar.
  • Aynı zamanda bakır ve Demir eksikliğine baktırsınlar. 
  • 5 kat semayi temsil ederler Harun Aleyhisselam'ın makamıdır Allah'ın Semih sıfatı tecelli eder. Dili sembol dilidir dile dikkat etmelidir dilin çekim yasasını kullanmalıdırlar güzel konuşmalıdırlar. 

Sûresi ARAF ve KALEM Sûreleridir.

Zikirleri ise;
YÂ SEMİH YÂ KERİM
YÂ ALİM YÂ MUĞNİ zikirleridir.

Doğal taşları ise turkuaz Yakut Necef ve Safirdir.
Koku kadınlarda Okaliptüs , Zambak ve Menekşe.
Erkeklerde Zambak ve Limon.

Tütsüsü sandal ağacı ve akgünlük. 
Sandal ağacı tütsüsü alınacaksa arifoğlu marka alınmalı. Sandal ağacı tütsünün üstüne faydasını anlatmakla bitiremeyiz. Sandal ağacı tütsüsünün faydalarını anlatsak aklımız şaşar.
(683 puan) tarafından
Canım aslanı da yazar mısın

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,141 soru

24,068,204 cevap

330,487 kullanıcı

...