0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından
Kızlar eşim ailesine çok düşkün bununki taparcasına bir düşkünlük böyle birşey görmedim maaşını babası bizden almasına rağmen kuruşu kuruşuna söylüyor gösteriyor Bizi yok sayıyor resmen bu akşam da çocuğum çok huysuzdu bende klimayı açalım dedim hava güzel bokunu çıkarmayın dedi bende açmadım ter akmaya başladı anlimdan bende aynen hava güzel dedim ac dedi o zaman bende seninle uğraşamam dedim bir bağırmaya başladı mikrop bıktım artık ya şuan da bizimle uyumadı gidip terasta uyudu iğrenç pislikkkk biz dediğim de ben ve iki çocuğum 

3 Cevaplar

0 oy
(9,616 puan) tarafından
Böyle oisikler biz gibi kadınları nerden buldular yada biz cokmu aradık sinavmi nedir
tarafından
Napıyorsun kız görüşemiyoruz :)))
(304 puan) tarafından
Anne babası da anne baba mikroplar ben evden çıkarım onlad uyuduğum yere kadar karışıyorlar
(9,616 puan) tarafından
Canım skkn bu aralar çok özelden konusalm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kocan zaten adam değil ki . Diğer postlarına da bakınca Allah sabır versin 
(304 puan) tarafından
Boşanmak istiyorum artık ama iki çocuğum da küçük ikiside çok bağlı bana baba baba olmayınca bana bağlılar küçüğü 9 aylık babası kucağına alınca bile bana bakıp ağlıyor
tarafından
Ailen destekçi değil galiba
(304 puan) tarafından
Değil zaten olsalar ne işim vardı böyle pis insanların yanında
tarafından
Allah kurtarsın canım işte bazen benimde içimden boşanmak geliyor gerçekten bak ailemde sen ne istersen o diyor ama yuva yapmak kadar yıkmakta aslında çok zor
(304 puan) tarafından
Evet ben tek başıma gidersem arkamdalar ama düşüncem çocuklarımı kabul etmez babam çünkü halamin eside onu dövüyormus zamaninda babamda bırak gel demiş halam da çocuklarimla geleceğim demiş babam yok çocuklarını getirme tek gel demiş ben kızıyım aynı şeyi yaparmi bilmiyorum çocuklarımı da çok seviyor çok bağlı Sürekli görüntülü arar ama bilmiyorum dediğin gibi yuva bozmak da zor
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Senin esin  normal biri degil zaten canm.diger sorularina falan baktimda.seni resmen kole olarak goruyor yanj elimin altinda kalsin ayagina hicte evli gibi hareketler sergilemiyor belliki.ailesi isi arkadslarj copcatanliklari herseyi senden once geliyor.zor ya bu sekilde devam ediceksin yada evde o yokmus gibi devam ediceksn.madem ailen arkamda durmuyor senin icn cok zor duzelir insallah diecm ama sanmiyor karakterszlik kanina islemis isin cok zor.bence bu adamdan birtanedaha cocuk yapma derim.cocuklrjni buyutmete bak.sonra gir ise calisip ekonmik ozgurlugune eline alio sutla bunu derim
(304 puan) tarafından
Çocuklarım biraz büyüsün zaten benim aklımda da o var ben böyle biriyle ömrümü boşa heba edemem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 454 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 226 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde dertli.anne (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 859 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Denizzz06. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,927 göst.

Kategoriler

1,472,768 soru

24,115,704 cevap

333,218 kullanıcı

...