0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar yuzuk testi yaptinizmi doğru çıktımı bu ara karşıma hep öyle video cikiyo . Çoğu kişi doğru diyor . 

Yüzüğü iple yada saçla bağlayıp göbeğin üzerinde sallayınca duz giderse erkek yuvarlak cizerse kiz olur diyorlar.

16 Cevaplar

0 oy
(251 puan) tarafından
Göbekte değilde elde yapılanı dememiştim ben. Sırayla kız erkek erkek çıkıyor cinsiyetleri :) henüz doğurmadım inşallah bir gün nasip olursa tutup tutmadıgını da yazarım
(75 puan) tarafından
Inslh canim
-Reklam-
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Düz gitti ama ultrasonda kız gözüküyor 
(75 puan) tarafından
Çoğu kişi tutuyor yazmış
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Arkadaşım yaptı üç aylık hamileyken 4. Ayda öğrendi doğruydu  :) tabi bunlar işin eğlence kısmı kesinliği yok 
(75 puan) tarafından
Evet ama çok araştırdım eskiden böyle yapılırmış çoğu kişide tutmuş istisnalar da var tabi :)
0 oy
(2,272 puan) tarafından
Benim doğru çıktı. Hatta cinsiyeti öğrenmeye 1 gün kala yaptım. Saçımla yaptım. Düz gitti.  3 kere denedim hepsi düz. Ve oğlum  oluyor.  İlginç olan kızımdan tuttu
(75 puan) tarafından
Benimde duz gidiyor 2. Bebiş olck bakalm
0 oy
(5,286 puan) tarafından
Hiç inanmam öyle şeylere 
0 oy
(212 puan) tarafından
Bende denedim yuzukte erkek çıkmıştı birtane oglum var ❤️bide cinsiyet ogrenmedem önce abdest alip niyet etmistim uyumustum rüyamda dogum yapiyordm pusetteydo bebe bi pembe bi mavi oluyordu kucagima alinca erkekti bu şekilde yapabilirsiniz suan iki yasinda bor oglum var ❤️❤️
(75 puan) tarafından
Bende de duz gidiyor şuan 7 haftligiz 2.bebs hayirlisi bakalm:)
(357 puan) tarafından
nasıl niyet ettin cnm
(212 puan) tarafından
Abdest aldim niyet ettim allah rizasi icin bebegimin cinsiyet ogrenmek icin  demistim ama dua ettim cunku rabbim hayirlisi neyse onu goster demistim ole
0 oy
tarafından
Tesadüf mü bilemem ama benim tutu 3 çocukta da .
(75 puan) tarafından
Evet kiz çoğu kişide tutmus
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Evet denemiştim canım erkek çıkmıştı oğlum olacak bide karbonatlı olan vardı onuda denedim ondada erkek çıkmıştı canım 
(837 puan) tarafından
Yüzük bnde tuttu ama karısık bıseydı
(460 puan) tarafından
Şimdi yapıyorum olmuyor sanki
(460 puan) tarafından
Ben ilk hamileliğim de yapmistim
(837 puan) tarafından
Nasıl olmıyor kıZ
(460 puan) tarafından
Ya kendim yaptım diye mi olmadı acaba
0 oy
(230 puan) tarafından
Ben yaptım öylede çıktı tesadüf mü bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Ya gıtmezse :) :) eyvahhhh dnnsnsnnd
0 oy
(92 puan) tarafından
İnanmam ama arkadaşım yapmıştı bana göbekte olani kız çıkmıştı kızım oldu
0 oy
(532 puan) tarafından
Yaptım kolyemin zincirine bağlamıştım ben ama ikisinde de doğru çıktı çin takvimi yaptım o da doğru çıktı bi de kızımın ilk ulturasyonuyla oğlumun ilk ulturasyonunu karşılaştırdım keseler farklı olunca anladım ikincisinin cinsiyetinin farklı olduğunu
0 oy
tarafından

Şuan ikinci gebeliğim. Benim yeğenim de bana yapmıştı ama ilk gebelikten niyetlenerek yaptı, doğru çıktı. İlkim kız zaten ikinci gebelik için denedi erkek dedi. Ben zaten biliyordum cinsiyeti. Benimle birlikte kuzenimde hamile ona denedi o daha cinsiyeti öğrenmemişti ona kız çıktı aradan 1 ay sonra cinsiyeti öğrenmeye gidince doktor kız diyor..

Tabi avuç içine denedi 
0 oy
(690 puan) tarafından
Ben bıcakla makas denedik dogru cıkmıştı iki hamileligimdede
0 oy
(266 puan) tarafından
Ben inanmam öyle şeylere ama birisi benim için yaptı kız çıktı kızım oldu ama hala inanmıyorum bence tesadüf :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 399 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Expertmom (1,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 610 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 477 göst.
29 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,963 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,040 soru

24,080,913 cevap

331,204 kullanıcı

...