0 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,827 puan) tarafından

image

Kocam köye gidecekti yapilacak işler vardı kayınpeder e yardıma gitti kaynanam kayınpeder  çocuğu da istemiş özledik diye kendim gitmedim eşim kızla gitti benim kaynana kızı bırak git bahçe dikmeye. Bahçe de köyün bı ucunda Eşimle babası da dam da kurbanlık için hazırlık temizlik yapıyor . Hayır gönderdim insan yerine koydum da ne diye çocuğu bırakıp gidiyorsun ki sonra özledim ölüyorum toruna diyor adamlar nasıl zapdetsin onu damda bı şey olsa oralarda büyük hayvan bakıyorlar 4 yaşında ama hayvanlara meraklı yaklaşır yanına teper bı şey eder hayvanlar. Bende dedim eşime telefonda insan gibi gönderdim o bırakıp bahçeye mi gitti bahçesi mi kıstı sen ne yoruyon kafanı gülüm ben bakıyorum diyor bı daha gönderirim ben ona çok bekler :#

3 Cevaplar

0 oy
(5,158 puan) tarafından
Sende gitseydin keşke. Asla köy yerine tek göndermedim 
(6,827 puan) tarafından
Normalde bende göndermem gülüm de çalışıyorum geçen hafta da düğün vardı işler birikti hafta içi olmuyor 6 yi buluyor gelmem bayram üstü yapilcak isim vardı evde bide merdiven sıram da var onu yapacam annemin çamaşır makinesi bozuk normalde o bakıyor çocuğa bı sürü çamaşır birikmiş onları attım çocuğun falan bı sürü yani isim çoktu
(5,158 puan) tarafından
Oy anam kadının işi bitmiyor valla. Gitsenn bu sefer işler kalır. Kayinvaliden madem istemiş oturup bakmasinida bilecekti bahçe yarinda yapılır. Bu sefer sen cevap versen vay gelin bize torun göstermiyorla diye baş cıkmaya çalışıyorlar
(6,827 puan) tarafından
Evet canım ama valla veriyorum cevabını bahçe bı gün daha bekleyebilir hem istedi hem bakmıyor
-Reklam-
0 oy
(172 puan) tarafından
Kız bu kadar aklın kalıcaksa sende gitseydin keşke eşinin oraya iş görmeye gittiği malumun da yani ama 
(172 puan) tarafından
Yaa haklısın canım sende ama rahat ol bence Kaynanalar çocuklara çok iyi bakıyor hem emanet hem kendi canı bide bişey diyeyim sana bizim bu çocuklar varya ortalığı yıkan çocuklar anneler yanında olmayınca söz de dinliyorlar akıllı da duruyorlar için rahat olsun canım bikac saat zaten
(6,827 puan) tarafından
Köy yeri canım hay,Van var ev ikinci katta eşimin damda işi var nasıl baksın ayıp yaptığı özlüyorum diye agliyon da ne diye gidiyon bahçeye
(172 puan) tarafından
Diğer cevaplarını okudum canım benim kaynanam da beni sevmez oğlumu bu yüzden pek sahiplenmez ama mecbur kaldım bikac defa koydum yanına da güzel bakar senin ki de biraz sorumsuz gibi anne olacak bide te Allah'ım neyse çok düşünme rahat ol biraz ama ara ara kontrol amaçlı ara da boş bırakma hiç bir şey olmasa senin korkuna başka işe gitmez
(6,827 puan) tarafından
Gamsız çok canım malesef . Sahip çıkmaz hiç çocuğuma
(172 puan) tarafından
Ahh bu erkekler işte buna inandırmak istemiyorlar kendini . Sen kendini sıkma canım Allah'a emanet olsun kuzu keyfi yerindedir onun şimdi sen de böyle yapıp üzme kendini ♥️
0 oy
(13,443 puan) tarafından
Bende gonderdim gecen hafta ama bizim tarla evin hemen onunde ve uzakta olsa kaynanam 1 gunlugune gelmis onu birakipta gitmez yani. O konuda gozum arkada kalmaz. Oyle oldugunu dusunuyosan sensiz gonderme bi daha
(6,827 puan) tarafından
Bizimki hem çocuğu özler hem iş bulur kendine. Düğünde mesela köyde düğün olur bırakırım yanına oynamaya giderim oyalamaz çocuğu hiç . Beni sevmez çocuğumu da sahiplenmiyor . Çalışıyorum annem bakıyor gönder köye bakayım diyor he göndereyim de kendi kendine baksın çocuk. Annem çocuk olmadan bakkala bile gitmiyor bu hanım bırakip bahçeye gitmiş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 582 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
9 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
23 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (480 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,630 soru

24,157,587 cevap

335,181 kullanıcı

...