0 oy
402 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,099 puan) tarafından
Kızlar ben ikinci sezeryanimda ölümden döndüm doktor bir daha çocuk düşünürsen ameliyatı kaldiramiya bilirsin dedi rahimde yapışıklık olmuş kazimislar onları ve kanamam cok oldu çok sıkıntılar çektim beş gün hastanede yattım şimdi çok korkuyorum dokularim iyilesmiyormus benim bende bu yüzden tüplerimi bağlatmak istiyorum yaptıran varmı 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sezaryen anında baglatmistm bende ama normal ameliyatı bilmiyorum post üste çıksın 
(9,082 puan) tarafından
yani bende iki ci sezeryanda bagladim. de dogum bitti tuplere geciyorum dedi bir iki cumle sohbet edioduk bi baktim isiklari kapatiyolar ustumu ortuyolar baglayip dikmisler bile beni komple bitmis hersey bir dk surdu surmedi
tarafından
Sen neden bağladın kuzum. Benimkini doktor unutuodu hatrlattm yoksa bebeği çıkarttı sonra geçmiş olsun kapatıyorum dedi ben söyledim o şekilde tamam tüp bağlamaya geçiyorum dedi. Ben hala korunuyorum
(9,082 puan) tarafından
ben korunmuyorum. tam 2 sene oldu. valla ben ikinci vocugu da dusunmuyordum aslinda . kizim 6 yasindayken ikinciye kazayla hamile kaldim. mecburwn dogurdum da her muayenede doktora gerekirse rahimi mahimi sök at diye yalvardim. birdaha bi kaza daha kaldiramam ya timarhelil olurum yada kendimi inthar ederim diye doktora:) zaten yazdi dosyama ameliyat gununu randevusunu alirken. sabah digum ucretini oderken ek olaran cik dusuk miktar baglatma ycreti de verdik hazirdi dosyalar valan unutsalar  yikardim o hastaneyi:)
tarafından
Abooo kız niye yaa o kadar kötü mü oluyorsun bebiş bakarken:) ben ard arda hamilelik yaşadım 3 bebeğim var resmen 5 yaş 2 buçuk yas 16 ay. İki üç plansizdi ara az olunca sezaryen doğum da yaptığım için baglattm. Günahı için bazen pişman oluyorum ama, 2.de doktorum bana rahmin çok incelms en az 4 sene getirmemelsn demisti hamile kalıp gidince çok şaşırmıştı. 3.dogmda doktor eğer baglatiyorm demesen söylemezdm rahmin baya kötü bir sene de anca düzelir demişti. Doğumdan bir sene sonra. Yinede üzülüyorum bazen:) ay bende çok cüzi bişi ödedim sezaryen 6bindi bağlama ile 7bin vermiştim:))
(9,082 puan) tarafından
kotu derken simdi herkesin onceligi farkli . kimisi kendini dusunmez ben coluk cocuk kalabalik seviyorum zar zor da olsa  katlaniyorum omrum ccklarimin der :) ben kendimi de cok seviyorum.  senelerdir emek vermisim buyutmusum anamdan emdigim sut burnumdan gelmis . reflulu huysuz benekti kzim. tam olula verdim. rahatladim. canim kendim ve ben bas basa kendi hayatimi yasiyordum:) annelik vasfindan cikip kendim olabildigim saatler vardi yani hergun cvk buyumustu rahatlamistim zayiflamistim:)). birdaha tekrar ayni cendereye dusmek kendime yapacagim en buyuk kotuluk ve haksizlikti. seneler ainra ayni ceremeyi tekrar bastan bastan yasiyorum mesela:) atiyorum parka gidince ben bi kosede otururdum kizim takilirdi kendi. suan ikincim iki yasinda. e ben onun pesine kosturuyorum gereksiz bir eziyet iste bu bana gore:) gunlere misafirlige giderdik ben takilirdim genclerle kizim arkadaslariyla oynardi kendi yer icerdi. simdi uyku saatiydi doktumu sactimi yedir icir. dustumu kalktimi be gittigim kisafirlikte ben rahat ediemiyorum en evime aldigim misafire hizmet zor oluo nebilim hayat zor ya ben zorlugu sevmiyorum.
iyi kotu bi cendere atlatmisim  zar zor gecmis o gunler bidaha iatemek akil kari degil benim ocin:)
tarafından
Kız bak böyle uzun detaylı yazınca ne yaşıyoruz biz dedim:)) ya tabi öyle insan biraz kendi icinde yaşamalı bende bedenimi düşündüm en başta çünkü gerçekten sezaryen öyle sanıldığı gibi basit bişi değil insanda bıraktığı kalıntılar çok ağır. Ben ona tekrar cesaret edemedm yasimda otuz olmuştu bı daha düşünsem en erken 35 de düşünürüm dedm onda da yaşım var flan vazgecerm deyip öyle baglayaym demstm inşallah büyük bı günaha girmemsmdr çünkü 3. Öğrenince cidden aldırma bile aklima gelmişti elhamdülillah vazgeçmiştim o derece bunalmdaydm düşününce çok fena
(9,082 puan) tarafından
34 de baglattim bende:) suan 36 yim
tarafından
Bu yaşlardan sonra da insanda Cidden sabır kalmıyor:) hep öyle derler 30dan sonra insanda sabır kalmıyor erken getirilmeli flan eskiler diyor tabi:) Allah'ım hayırlı evlat etsin hepsini inşallah gerçekten güzel gelecek sunmak çok Zor
(2,099 puan) tarafından
Bana ameliuyattan önce sordular böyle bı durum olacağını bilmiyordum eşimde istememişti ama.ben buda kalmaya çok korkuyorum ve biraz toplayınca baglatayim diyorum çünkü sağlık işin içinde olunca günah olmaz diye düşünüyorum
(9,082 puan) tarafından
toparlayincami. kiz ozaman tekrar ayni sey olmus olacak ayni ameliyat ikisi bir aradan ciksa daha iyi hem fiyati indirimli oluo hemde bidaha ne gerek var ekstra operasyon gecirmeye. zaten icerisi acikken baglayip bitirecekler isi.
(2,099 puan) tarafından
Zaten ameliyat bititi canım mecbur toparlayinca sezeryan oldum ya devlette olucam ben ücret odemiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Banada doktor aynısını dedi çok zor geçti kazıdık bağlayalım dedi ama bende cesaret edip bağlatmadım ama arada pişman oluyorum keşke bağlatsamıydımki spiral baktırayım diyorum oda yüzde yüz korumuyor diyorlar 
(2,099 puan) tarafından
Doğumda bana bişey demediler üç tane doktor  ameliyat etti beni kan ter içinde kaldık ders niteliğinde bir ameliyat oldu bize dediler önce sordular ama öncesinde bunları yaşayacağımızı bilmiyordum eşim istememişti üçüncüyü istiyordu çünkü ama şuan oda bende korktuk

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 1,062 göst.
17 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annecik75 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 370 göst.
12 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Asel&Ezel (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 253 göst.
20 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Ilayda124 (47 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,542 soru

24,073,596 cevap

330,811 kullanıcı

...