0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (432 puan) tarafından
5 haftalık hamileyim kızlar diofol yazdı doktor ama reçeteye girmiyor çok aşırı pahalı onun yerine folbiol kullansam olmaz mı doktor a sordum folbiol ağır dedi diofol al kullan dedi 

7 Cevaplar

+1 oy
(2,519 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Evet benim doktorum da önermedi onu dozu yüksekmiş içiçeksen ya ikiye bölüp yada 2 günde bir alman gerekirmiş 
(432 puan) tarafından
Tmm cnm tşk ederim
-Reklam-
0 oy
(7,927 puan) tarafından
Neden ağır. Bana folbiol vermişti doktor
(432 puan) tarafından
Bilmiyorum ki cnm sebebini söylemedi
(7,927 puan) tarafından
3 gebeliktede kullandım ben
(159 puan) tarafından
Normalde günlük 4 mg fln almak gerek folbiol 5
(2,763 puan) tarafından
Hamilelik haricinde 400 mg almak gerekiyor. Hamileyken bu 500 600e çıkıyor.
(13,440 puan) tarafından
Folbiol icin benim doktorumda yuksek demisti baska bisey vermisti. Bi bildikleri var demekki
(2,763 puan) tarafından
Herkesin bünyesi farklıdır. Herkesin doktoru da kişiye göre tedavi uyguladığı için ve ona göre reçete verdiği için doktorun sana vermemiş. Onun doktoru da ona folbiol vermiş.
(13,440 puan) tarafından
Genlde kimi gorduysem vermiyo bunu oncesinde bama verdi bak hamile degildim degerlerim dusuktu. Ama hamile kalinca direk degistirdi. Yada kullananlara 2gunde 1 tane diyolar agir oldugu icin.
(2,763 puan) tarafından
Bu da doktor farkı işte canım.
(7,927 puan) tarafından
Bilemiyorum 3 gebeliktede aynı doktora gittim ve folbiol verdi kullandım
(2,763 puan) tarafından
Ben de folbiol kullandım. Eşimin tarafı geneli sağlık çalışanı ebe kuzeni var hamileyken her şeyi ona danışırdım bir şey olsa ilk ona söylerdim. Kızımında ebesi. Abim eczacı o da bir şey demedi. Görümcem hemşire o da hiç bir şey demedi.
(7,927 puan) tarafından
Benim doktorumda iyi bir doktordur ilgilidir canım yorumları okuyunca korktum
(2,763 puan) tarafından
Benim zamanımda da otizm yapıyor, beyinde hasar yapıyor, engelli doğuyor filan dediler korkuttular hep. Kızım doğdu, doktorlar yaşıtlarına göre algıları çok açık diyor. Önümüzdeki ay kreşe başlıcak görüşmeye gittiğimizde pedagog bile aynı şeyi söyledi. Algıları çok fazla açık. Otizmli değil, engelli değil, beyninde hasar yok.
(7,927 puan) tarafından
Rabb im hastalık vermesin. Doktorlarda bunu bile bile riske atmazlar heralde.
(2,763 puan) tarafından
Kesinlike. Amin cümlemizin evlatlarının ayaklarına taş değmesin canım.
(7,927 puan) tarafından
Amin canım❤
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Ocean kullandım doktor tavsiyesiyle folik asit ve multivitaminini.
0 oy
tarafından
Evet folbiol ağır bir ilaç gerçekten. Folidoce kullanmıştım ben onu önermişti doktor
0 oy
(2,283 puan) tarafından
Bu aralar internette sürekli karşıma çıkıyo folbiol bebekte otizm be daha başka hasarlara neden oluyo muş kesinlikle kullanmayın diyo dr lar
0 oy
tarafından
Folbiolu bana da kullandirtmadi doktor. Almamız gerekenden 40 kat daha fazla dedi
0 oy
(288 puan) tarafından
Bana aile hekimi folbiol verdi kadın doğuma gittim folbiol ağır içeriği dedi folidoce verdi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 247 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
7 cevap 302 göst.
1 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,444 soru

24,124,840 cevap

333,684 kullanıcı

...