0 oy
205 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar sürekli cocuklara bişeyler alırm ordan ilk defa eşime aldm 21 tane tişört 5 bin küsür tuttu iade ettim hepsini şimdi hesaba giremiyorum "bazi nedenlerden dolayi hesabiniz durdurulmuştur" yazyo hesabima giremiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(8,649 puan) tarafından
Neden iade ettin? 
(10 puan) tarafından
Mankende durduğu gibi gelmedi çok kalitesiz geldi kalıpları çok büyüktü. Sürekli cocuklara ordan alırım ilk defa eşime de alayım dedim de istediğim gibi gelmedi
(8,649 puan) tarafından
Müşteri hizmetlerini ara canım.
-Reklam-
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Hiç iade etmedim. Acaba miktar yüksek diye mi öyle oldu? Paran geldi mi peki? Bir de merak ettim o kadar şey alıp da neden hepsini iade ettin :)
(10 puan) tarafından
Ya ben cocuklara hep alırdım ona güvenerek eşime de ordan alayım dedim bazıları çok kalitesiz geldi kumaşı laylondu ve kalıpları büyükmüş L beden verdim ama xl gibiydi Bende hepsini iade verdim ama iade olmamış hesaba da giremiyorum
(2,140 puan) tarafından
Yaaaa müşteri hizmetlerini arasana
(10 puan) tarafından
Aradım ama hafta sonu oldugu icin mesai dışndalar instagramda da dönüş yok ben pazartesiyi bekleyemedim inşallah sorun yaşamadan iadeyi onaylarlar ya
(2,140 puan) tarafından
İnşallah bacı. Para iadesi hafta sonu olduğu için olmuyordur doğru
0 oy
(12,039 puan) tarafından
Kız hepsini de mi iade ettin 
(10 puan) tarafından
Evet ya eşim L giyiyor diye hepsini L beden verdim kalıpları baya büyükmüş Bende gönderdim maalesef ama iadeyi onaylarlar dimi
0 oy
(53,796 puan) tarafından
bir kes iade ettim geri yatirmalari uzun sürmüştü 
0 oy
(971 puan) tarafından
Bn genelde begenmedgimi iade ediyorum ordan hep hiçte sıkıntı yaşamadım hmn yatıyor merak etme. 
(8,649 puan) tarafından
Hemen Yatmıyo benim iadem 2 hafta sürmüştü.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 647 göst.
14 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 206 göst.
6 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Summer33 (1,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 427 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde NAiF BiRi (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.
20 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,848 soru

24,036,246 cevap

328,931 kullanıcı

...