0 oy
593 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebeğim küçük olduğu için yatağın ortasında idi. Bezini atmak için hemen banyoya gidip gelecektim. Bezi attım bir baktım ki yatağın kenarında. Koşana kadar yataktan düştü. Yüzünün üstüne düşüp takla attı. Nasıl olduğunu anlamadım. Yatağımız alçaktı ama gene de yüzü morardı. Hemen hastaneye gittik. Rabbim korktuğumuz yere uğratmasın aklım çıktı sandım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dikkat, dikkat, dikkat... Tek diyeceğim bu. En ufak durumdan korkmaliyiz.
tarafından
Gerçekten öyle hemen bir boşluktan düşüverdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büyük geçmiş olsun inşhallah hemen ileşir minik kuzu keşke etrafında bişey sarsaydin 
tarafından
Allah razı olsun. Bir tarafta beşik bir tarafta yorgan bir tarafta yastık vardı. Nasıl oldu anlamadım aklım çıktı sandım gerçekten
0 oy
(105 puan) tarafından
Kaç aylık ya
tarafından
9.5 aylık
(105 puan) tarafından
Canım çokta küçük değilmiş geçmiş olsun
0 oy
(28 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun gerçekten benim öyle bir olay başıma gelmişti mutfaga gidip su almam ile bebeğimin düşmesi bir olmuştu bide yatağın yanında sehpa vardı ağzını çarpmış ti ağzı kan dolmuştu yerlere bile almıştı:( öyle korkmuştum ki şimdi ayrıyız:( göremiyorum bile 
(4,432 puan) tarafından
Anladım canım üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcın olsun
(28 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın çaresizlik çok zor destekcin olmadı mı ailen karşı oldu mi zor onları da sürüklemek istemedim çünkü ailem hiç yardımcı olmuyor du vermem için onlar da yüz çevirdi karşı taraf ta zora soktu istenmedikleri yerde olacaklarına bari isteyenlerin yanında olsunlar dedim rabbim düşmanıma vermesin
(28 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun zor çok zor
tarafından
Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah.
(28 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Bende banyoya bez birakmaya gittim daha emeklemesi yoktu hemen döndüm geldim baktım yastığı yere atmış nasıl oldu anlamadım. Büyüyünce de hiç bırakmadım yatakta tek başına 
tarafından
Ben zaten panik ve pimpirikli biriydim. Bu olaydan sonra nasıl olurum bilmiyorum
(7,119 puan) tarafından
Çok dikkat etmek gerek. Evde dışarıda her yerde. Ben panik yapmıyorum ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Yine düşe kalka büyüyecekler ama ciddi zarar verecek düşmelerden korumak lazım.

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,619 göst.
0 oy
9 cevap 884 göst.
25 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sinemkuzey (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,105 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 692 göst.

Kategoriler