0 oy
813 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizceler benim bı bebem var 2 yaşında şuan daha yeni gebeyim ve çok zayıfım 44 kiloyum cildircam gören ne bu halin ne oldu sana diyor eskiden çok kilolu değildim ama yaşıma göre iyiydim ve fiziğim güzeldi şimdi anam cımbız gibiyim almıyorum aman aman bı iştahım da yok yani tavsiyelerinize ihtiyacım var

13 Cevaplar

+2 oy
(185 puan) tarafından
Can kuzu bende senin gibiyim 42kilo ,kilo almaq çok istiyorum amma alamiyorum malesef,cnm birinci bebeyinde kaç kilo aldın?
tarafından
Yani 5 6 kilo falan doğumdan hemen sonra eridim
-Reklam-
0 oy
(13,475 puan) tarafından
Kiz şakami yapiyosun 7.yemi hamilesin
tarafından
Yedinci değil Allah Allah çok güldüm ikinci ye ama daha henüz ki kücük
0 oy
(12,085 puan) tarafından

Keşke cımbız gibi olsam :D 

tarafından
Keşke bende damacana gibi olsam akjsjs
(2,626 puan) tarafından
Kız hiç öyle deme şuan 46 yım sürekli baş dönmesi yorgunluk geçmek bilmiyor keşke bende damacana olsam tansiyon felan yerlerde geziyor hep
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Kız ben sana vereyim
tarafından
Kabul ediyorum gönder gelsin
(7,470 puan) tarafından
Bı 10 göndersem filinta gibi olurum :))
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Diyetisyene bende gittim liste verdi listeden fala yemeye clistim 4 kilo.aldim ama strestem aldığımı da verdim 

Ceviz ye 4 5 tane günde kilo aldırıyor 
tarafından
Valla diyetisyen zor biraz yw
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Ben öyleyim hamur işi ekmek tüketimi yok yiyemiyorum ama makarna çok yerim yinede 53 kiloyum boyum 1.70
tarafından
Aa belki yersen yiyebilsen alırsın bende makarna da yok vakla
(6,411 puan) tarafından
Fatio seninle aynıyız bende 1 70 geçen sene 53 tüm şuan hamileyim 58 bu yaz braz kilo aldım şükür ama çok zayıfım yine sende çok zayifsun kizzz
0 oy
tarafından
Sütü kaynatip eksimik yapiyorsun ya işte o çıkan suyu içiyorsun ve yemek yedikten sonra yatarsan kilo alırsın 
tarafından
Eksimik ne canım
tarafından
Lor peyniri
0 oy
(2,626 puan) tarafından
Canım bende sen gibi zayıfım kaza geçirdim ameliyat oldum ağzımı bağladılsr oral beslenme sıvı hariç yasaklandı lastikle bağlandığı için beslenme yapamadım çorba bile en ufak tanesi olsa içemiyordum sonra diyetisyen arkadaşımla konuştuk eczanede ensure mama var yoğun bakım maması bildiğin çikolatalı süt yoğun bakım ihtiyacı yada kilo alamayanlar için kullanılıyormuş gerçekten dede kilo aldırıyor biraz maliyetli bir ürün ama kesinlikle kilo alıyorsun onu kullanmadan önce 47 yedim 38 düştüm bir hafta içinde her gün 2 adet içtim 46 yükseldi doktor unla konuş gebeler için sorunlu bir Ürünmü bilemem ama önerirse kullanabilirsin 
tarafından
Çok teşekkürler canım
0 oy
(6,411 puan) tarafından
Boyun kaç bende 58 benim iyi hamileyim 4 aylık hiç karnında yok millet inanmıyor ama süt iç ballı süt 
tarafından
Boy 1.60 kilo 44 valla tamam denerim cnm
0 oy
(892 puan) tarafından
Benim de 2 yaşında oğlum var. 48 kiloyum ama boyum var diye ip gibi duruyorum insan içine çıkınca utanıyorum herkes tuhaf tuhaf bakıyor yemiyor musun hsta mısın derdin mi var VS. 2 aydır ben de korunmayı bıraktım ama dün yine adet oldum. Onu bile zayıflığıma bağlıyorum ne diyim 
tarafından
Ahahah yemin ederim ya sanki herkes kilolu olmak zorunda ama olsaydı bizde de bı şiş et fena olmazdı
(892 puan) tarafından
Evet ya keşke biz de böyle 55 60 olsak. Birsey giyince önümüz arkamız dümdüz durmasa nolur yaaanii
0 oy
(8,405 puan) tarafından
Senin ilacın bende :)
tarafından
Valla yaz kız reçeteyi
(8,405 puan) tarafından
Her sabah kahvaltıda iki adet haşlanmış yumurta her gün bir avuç kuruyemiş ve bir dilim kek öğün aralarında sandviç tarzı şeyler yiyeceksin bunu diyetisyen önerdi canım ben bunları yaparak 39 kilodan 51 kiloya yükselmiştim.
tarafından
Vayy baya iyi almışsın sübhanallah dir ss cekim
(8,405 puan) tarafından
Evet canım ben hiç kilo alamayan biriydim bunlarla 2 ayda bu kadar kilo aldım düşün artık.
0 oy
tarafından
Keşke cımbız gibi olsam evlendiğim ay hamile kaldım 45 kiloyla şuan 63 kiloyumkardeşimde böyle zayıf cicibebe yiyerek 3 kilo aldı 
tarafından
Vay maşallah iyi almışsın
tarafından
Evet malesef aldım:(yedikçe yiyesim geliyor durduramıyorum kendimi
0 oy
tarafından
Bir adet muz 

4 adet cicibebe

Bir su bardağı yağlı süt 

Bir YK fıstık ezmesi 

Blendrden geçir soğuk soğuk ic gece yatmadan önce nasıl alıyorsun bak 4 kilo aldım iki ayda devamı geliyor 
tarafından
Dur ss çekeyim deniycem
tarafından
Tadı çok güzel soğuk dene bak bir hafta dene bana dua edrrsin yaz sıcağında serinletiyor hatta gunde iki defa yapıyorum ben kahvaltıdan sonra içiyorum ara öğün
tarafından
Birazda kakao atabilirsin o da çok lezzet veriyor
tarafından
Tamam canım deniycem faydasını görürsem yazarım sana
tarafından
Ben boşuna 4 sene kilo almak için ugrasmisim bu tarifle iki ayda topladım kendimi 54 le başladım şu an 59 um boyum uzun olunca 65 falan olasım var

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 690 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 303 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havva123456 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 893 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (301 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,183,052 cevap

336,450 kullanıcı

...