0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (2,624 puan) tarafından
Kızlar ben 3 ay regl olamadım duphaston verdiler yine olmadı Tarlusal verdiler ilaç bitti regli oldum 1 hafta sonra oldum diye gebelik denemesine başladık aradan bir hafta sonra tekrar regl geri başladı nerdeyse 1.5 hafta olacak bitmeyecekmiş gibi azalmıyor bile normal mi sizce bu kadar sürmesi diğer regli aramda bir hafta oldu tekrar başladı hesaba göre resmen 1 ay regli oluyor gibi bişi bu sizde böyle bir durum yaşadınız mı delirmek üzereyim çocuk beklerken başıma bu çıktı oldu tekrar denicez derken bu seferde bitmiyor şaka gibi

1 cevap

+1 oy
(2,140 puan) tarafından
Defalarca içtim o ilaçtan hatta pazartesi tekrar başlayacağım ama hiç öyle bir şey başıma gelmedi şükür.  Mutlaka doktora sor.
(2,624 puan) tarafından
Çok gençlik zamanımdı canım evlenınce vücut değişime uğruyor birde bekarken cinsellik vs bilmion ki derdine düşüp araştırmamıştım şimdi evlilik bebek felan olunca varmıdır bişey acaba dedim ama dedim ya zaten heyecan hasret olunca gram aklına gelmiyor bişey malesef benim iyi bir doktor bulmam şart gurbetteyim bide
(2,140 puan) tarafından
Nerdesin peki? Rabbim inşallah tez zamanda kucağını doldurur,hasretini sona erdirir inşallah  canım
(2,624 puan) tarafından
Erzurumdayım canım
(2,140 puan) tarafından
Mutlaka başka doktora git bacım
(2,624 puan) tarafından
Tamam canım araştırayım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 178 göst.
0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
0 cevap 50 göst.
5 Şubat 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde pelince (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,170 soru

24,179,154 cevap

336,251 kullanıcı

...