0 oy
270 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,376 puan) tarafından
Sogudugumu biliyorum.Bunun için cogu sebep var yasadıklarımızdan ötürü vs samimiyetine de inanmıyorum.Ama sevip sevmedigimden emin olamiyrm sogukluk mu yoksa sevmemek mi ona karsi hissettigm anlam veremedim.Nasıl anlaşılır bu 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,113 puan) tarafından
Seven sevdiğiyle ugraşırmış ben çok uğrasirdim etrafinda donerdim resmen kavga ederdim ugrasirdim yani ama o kadar cok şey yaşattiki farkettim ki onla hic ugrasmiyorum hatta ayni evin icinde kaçıyorum o zaman anladim sevmedigimi
(1,376 puan) tarafından
Evet bende öyleydim simdi o duruma geldim aynen ama hâlâ o bosvermislik yok mesela ne yaparsa yapsın vs
(14,950 puan) tarafından
Buna katılıyorum ağzının izine düşer gözüne bakardım dibine sokulur uğraşmadan duramazdim simdi hiç biri yok ısıracak köpek gibiyim bisi dediğinde hemen patlıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Bazen böyle hissetmeniz normal olabilir. Eski resimlerinize, videolarınıza falan bakın. Onlara bakmak size neler hissettiriyor bunu gözlemleyin. Ya da bir süreliğine yer değiştirip kafa dinleyin. Ayrı kaldığınızda neler hissediyorsunuz, özlüyor musunuz, merak ediyor musunuz bunların cevabını bulmaya çalışın. Geçici bir süreç olabilir. Bu yüzden sürekli kendinize soğuduğunuzu söylemeyin. Bir süreden sonra tahammülünüz bile bitebilir. Mutlu yuvalar dilerim :) 
(1,376 puan) tarafından
Eski fotograflarimiza bakınca özlem duyuyorum sadece sanki fotograftaki baska bir adamdı simdi ki bambaska..tahammülüm yok zaten genel olarak
tarafından
Ne yaptı ki sana canım.bu kadar uzaklastin
(1,113 puan) tarafından
Biraz daha bekleyin, her şey gönlünüzce olsun...
0 oy
(5,452 puan) tarafından
Duygularınla mücadele etme hissi yok ise net sevgi bitmiştir ( boşvermişlik hissi- ne hali varsa görsün hissi- tüü geldi yine Allah’ın cezası hissi -vs vs
(1,376 puan) tarafından
Bunlar arada oluyor ama o bosvermislik hissi tamamen olusmadı

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,660 göst.
+1 oy
6 cevap 266 göst.
13 saat önce Cinsel Yaşam kategorisinde Kadinca_4531095 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde hdyemeryem (83 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,118 soru

24,134,682 cevap

334,232 kullanıcı

...