0 oy
863 göst.
Diğer kategorisinde (2,525 puan) tarafından
E devletten bı bakinin kizlar bayram harcligi yatacak yine 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Devlet bunu neden veriyor ? 
(2,525 puan) tarafından
Başvuru yapsın en azından gida ,giyim,deterjan yardımı yapılır .bin TL sana göre az olabilir ama bizi mutlu ediyor canim.kizima harcıyorum zaten kendime bile çok nadir alıyorum eşim de öyle.seneye kreşe verince çalıştığımda kimse vermez zaten istemem de canim .ama şuan çok iyi geliyor .gerçi bin TL ye bı elbise ayakkabı toka çorap anca gelir :)
tarafından
İnanırım , bende doğum yaptıktan sonra düşündüm de sürekli çocuğum için bir şeyler alıyorum. Kendime çok az şey almışım. İnsan hep evladını düşünür :) Hayat pahalı ama bereket olursa inşallah çokça şey olur. Hayrını görün.:)
(2,525 puan) tarafından
Valla dün ayakkabımin onu açılmış gittim 404 aldım.esim alalım dedi alacaz maasta mecbur kalmadıkça keyfi almıyoruz :))bin TL den aşağıda ayakkabı yok şaka gibi Allah sonumuzu hayır etsin kızım hayırlısıyla buyusunde çalışsam güzel gunlerimiz de olacak inşallah .önemli olan böyle günlerde ayakta durabilmek çok şükür yinede aç değil açıkta değiliz
(9,079 puan) tarafından
niye vermesin mi:)) genelde aliyor ya verince garip geldi banada alla allah dedim niye verio acaba diye:))
(2,525 puan) tarafından
Kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar zaten canim ona şüphe yok :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bereketini görün inşallah 
(2,525 puan) tarafından
Sağol canimm♥️
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Geçen ramazanda bayram harçlığı diyip durdular bende başurdum iki ay cevaplanmadı iki ay sonra yatan para 100 TL şaka gibi onu da geçen hafta yatırfılar
(2,525 puan) tarafından
O paraya ne kalmış ki hiç yatirmasinlar
(7,136 puan) tarafından
Aynen valla şartlı çocuk yardımı diye yazmışlar bide halbuki bayram harçlığı diyerekten başvuru yapmıştım. Çocuk yardımı da iki ayda bir 200 TL di geçen sene en son aldığımda. Şimdi 100 TL ye düşmüş aylık 50 TL denk geliyor şaka gibi herşeye zam geliyor yardımlara indirim geliyor amlamadım gitti
(2,525 puan) tarafından
Sjsjsjsj aynen öyle seçim zamanı yagdiriyorlardi mübarek.simdi çok nadir işte .destek ödemeleri devam etse bari uzasa keske
tarafından
Şartlı çocuk yardımı başka birsey o 2 ayda bir yatiyor
(7,136 puan) tarafından
Evet öyle zaten ama başvuru formuna bayram için nakdi yardım talep ediyorum yazmıştım yata yata şartlı çocuk yattı oda 200 yazıyordu sonra 100 e düştü 100 TL yatmış . Bide iki çocuk var bende birine veriyo diğerine vermiyorlar  koskoca devlet iki ay sonuç beklediğim başvuruya böyle komik bir meblayla karşılık veriyor Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Başvuru mu yaptiniz
(2,525 puan) tarafından
Gecen bayramda vermişlerdi tekrar başvuru yapmadım yeniliyorlar duruma gore
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Güle güle harca canım.
(2,525 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ♥️
0 oy
tarafından
Nerden baktın canım 
(2,525 puan) tarafından
E devletten sosyal yardımlaşma bölümünde gida yardımı diye geçiyor tikliyorsun oraya canim
0 oy
(230 puan) tarafından
Nasıl başvuru yapiyorsnz
(2,525 puan) tarafından
Ben ramazan ayından önce başvuru yapmıştım canim ramazanda aldım işte tekrar yenilenmiş bu bayram başvuru yapmadım.e devletten sosyal yardımlasma ekranı var ordan basvuru yap canım ama bu bayram yetisirmi bilmiyorum
(230 puan) tarafından
Anladım cnm bende yapmıştım ama sonuclanmamisti

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 620 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Benisal (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 267 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu